Anonimen
|
Vprašala bi, če se da to prvo stran dolžine prve strani na forumu malo raztegniti, da ni na prvi strani/listu samo ene pet do deset odprtih postov in če te eden dan ali dva ni, moraš odpreti ene šest, sedem listov, da recimo najdeš svoj post. Meni tista varianta, ko imaš možnost, kje si sodeloval, enkrat dela, drugič ne, zame je enostavno preveč zamudno. Ali pa opcija, da recimo, tam ko ima vsak svoj nick št. prispevkov, se ne da vsposobiti, da bi kliknil na št. prispevkov in bi se ti vsi tvoji prispevki izpisali. To je meni še najlažja varianta, če me več dni ni, da mi ni, da mi ni potrebno brskati po postih, če sem slučajno dobila kakšno repliko, da morda odgovorim kaj nazaj. Ali pa vsaj raztegnite prvo stran lista, da ne bo potrebno obrniti kar nekaj strani, da najdeš svoj post. Na začetku je bilo fajn, si odprl tam na Moji ringi in si imel takoj opcijo, Debate, ki si jih odprl in opcijo, Debate, v katerih sodeluješ. Zdej je treba pa skoz nekaj klikati, pa mi ni ravno po godu. No, če bo kaj upoštevano, bom mene veselilo.
|