Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..sede se na poganjalca,malo se vozi pol pa že namesto da bi sedela ona stoji na sedežu in drži se za volan..na stekleno mizo mi odide gor
...ven s pralnega stroja pije vodo ven iz tiste gume, če slučajno kdo ne zapre v kopalnici vrata je takoj notri
in vse šampone zmeče notri v kad....vsede se v vozek 0d njene bebice in pol ne more ven in cvili............ko se kdo gre kopat ona pa ne gre pol se dere pred vratih in tolče po njih...odide mi tud pod mizico v dnevni sobi ima placa le tolko da ji glava gre skoz ampak se nekak potegne in plazi pod celo mizo
..in še bi lahko naštevala te njene vragolije.posebej mi je smešna ko se spusti pripravljena da bo shodila pol pa od panike išče kje bi se lahko prijela da ne bo padla
..pa še z avtosedeža hoče pobegnit..se zvleče ven iz pojasov,magari je zategnjena,,ven iz vozička pobegne,kljub temu da je zvezana..skratka pravi migec..tak da na dan sedim le 5minut
.........ma še je tega sam mi se ne da pisat