|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ss ali samo zapoznela menstruacija?
11.5.2010 7:41:44   
Anonimen
Pozdravljene!

V septembru 2009 sem po treh dneh izostale menstruacije naredila test, ki je bil pozitiven. Nato pa je po 10 dnevih), vsaj mislim, da je bilo 10 dni, ker se ne spomnim več točno, prišla krvavitev. In ker sem se kar ustrašila, sem naredila še enkrat test, ki je bil negativen. Zato tedaj niti nisem dobro vedela, kaj je bilo, nisem pa tudi šla k g., ker sem mislila, da ni več treba. Podobno se mi je zgodilo tudi že pred 4 leti, le da sem takrat prvič delala test šele po 7 dneh in je bil negativen, naslednji dan pa že krvavitev. Vmes pa je nosečnost uspela in imamo dvoletnega sončka.

Ker pa se trudimo delat na drugem sončku, me vsake toliko me matra, kaj je takrat bilo in kako veste, če je bil res ss?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ss ali samo zapoznela menstruacija?
11.5.2010 7:51:48   
Anonimen
Če je bil test pozitiven (in ciklus reden), potem si imela SS. Verjetno je zarodek propadel že kmalu po prvem testu, zato je bil drugi test že negativen (podobno se je zgodilo tudi meni).

Če pa imaš neredne M, ti je lahko prvi test pokazal ovulacijo, ki je včasih vzrok za lažno pozitivne rezultate, potem pa je pač sledila normalna M.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ss ali samo zapoznela menstruacija?
11.5.2010 8:18:01   
Anonimen
To je krvavitev,pa ne od nobenega spava.ker če bi bila noseča in bi imela splav bi še vedno bil hormon v krvi in test bi bil pozitiven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?