Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:18:27
|
|
|
|
Teya
|
mogoče ctg???? :zmeden2:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:19:23
|
|
|
|
štručka
|
CTG?
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:21:42
|
|
|
|
kimi
|
za ctg vem kaj pomeni mislim da je rekla nekaj drugega:zmeden:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:25:01
|
|
|
|
kimi
|
Ja no da ne bom preveč pametna saj drugega verjetno ne bo delala:zmeden: in bo res ctg meni se pa zdi da je rekla čisto druge kratice. A je še kakšna tako zmedena v nosečnosti. Meni se zdi da bolj daleč grem slabše je
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:25:19
|
|
|
|
štručka
|
ICT, DHT, THT,BPD, BPD, PSU, IKS, FCV, AFP, BMI,...........???? Tole sem vse preplonkala iz materinske, pa mislim, da je vsaj še deset tromestnih kratic...:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 15:07:16
|
|
|
|
teta beta
|
EEG ali EKG...? Sicer si ne predstavljam, kako bi to zgledalo za dojenčka, ampak... :zmeden2:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 21:14:30
|
|
|
|
Anja
|
ICT - indirektni combov test, to je v 28 tednu, preden dobis injekcijo rogama (ce je test negativen) - tako, da to pri Kimi ni, ker je to ze mimo...hmmm.. a lahko se kaj izkljucimo?
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?