Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
En cajt sem mislna da bo minilo samo, da je samo obdobje. Ma zdej pa že malo dolgo traja (par mesecev) in kr nč ne zgleda da bi ga kej minilo. Zanima me, če vaši malčki tudi to počnejo? in tiste ki mate že starejše otroke, ki so to počeli, kdaj je minilo, če je? Me je začelo kr malo skrbet da ni kej narobe z njim.
, od ta druge fantek, ki je star eno leto in pol, pa se za vsako figo meče ob tla in neskončno dolgo dere. Obe sta obupani, ta, ki ima fantka, sploh ne more peš z njim ven, ker kakor se gre v smer, ki mu ne paše, je metanje na tla in dretje, ki se ne neha...
. Zato, ker sem jaz tut karakter in ker ga imam najraje na svetu in ker se ne pistim okoli prinest.
Tud naš je že kot čist mali začel izražat svojo voljo in smo (glede na karakter mame in tata
) kr sklepali da bo tud mali močan karakter. Sam da bo pa z glavo butal v karkol pač najde pa nismo prčakvali in me je začelo kr malo skrbet k vidim da okoliški otroci njegove starosti tega ne počnejo...