Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:14:06
|
|
|
|
Nogavička
|
Pozdravljeni, sem sicer še nosečnica (26. teden) in moje dete se še lepo crklja in ga/jo nič ne skrbi za vrtec, mene pa malo že, saj bi rada, da moj otrok hodi v kvaliteten vrtec - predvsem so mi pomembne jasli, ker so naše babice malo daleč, da bi ga lahko čuvale. Mi lahko kdo svetuje, kateri vrtec je v bežigrajskem okolišu najboljši? In kako je s čakanjem na prosto mesto - nisem namreč iz Ljubljane, ampak iz Ivančne Gorice. Službo pa imam v Ljubljani, prav tako mož in bo najbolj praktično, da je dete v vrtcu v Ljubljani. Hvala za odgovore. Tea
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:21:24
|
|
|
|
Mina1
|
Ker si glih napisala LJ-Bežigrad, lahko povem le za vrtec Jelka in enoto Vila znotraj tega vrtca. Zelo hvalijo!!! Moj bo šel jeseni v enoto Vila (tu mislim da ni jaslic), jih ima zato vrtec Jelka in punce pravijo, da je super. Je pa to vse odvisno od karakterja otročka samega. pa-pa
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 15:02:24
|
|
|
|
Mina1
|
Preverjeno je za vrtec Jelka in za enoto Vila - pomeni, da je tam za otroka v redu poskrbljeno. Ostale enote pa tudi meni niso po godu iz tega ali onega razloga in tega, kot je napisala Urška. pa-pa-)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?