Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povečat sliko na večji format 25.10.2011 9:50:10
|
|
|
|
mateyka
|
zakaj pa ne nalimaš papirja na eno stran od škatle, zadaj pa daš luč in z razdaljo od stene določaš velikost slike? to je najbolj simpl način in zelo učinkovit.
|
|
|
|
RE: kako povečat sliko na večji format 26.10.2011 7:25:10
|
|
|
|
Poka
|
Lahko poskusim, problem verjetno, bodo edino sence, upam, da ne preveč. Sicer si imam možnost izposodit projektor ali grafoskop. Vseeno me še muči tole povečanje slike, ker večkrat rabim še za kaj drugega. Enkrat sem na isti način na plakat narisala zemljevid Slovenije (sestavit tisto skupaj je tudi bila umetnost ). Je šlo, ampak na starem wordu. Pa rada bi še naredila logotip podjetja na steno v pisarni, pa ne vem, če bo zadosti prostora, da npr. postavljam škatlo in da tisto usmerim točno na določeno mesto... Je pa fajn ideja - na tole, priznam, se nikoli ne bi spomnila.
|
|
|
|
RE: kako povečat sliko na večji format 2.11.2011 8:54:00
|
|
|
|
Mistica
|
Pozdravljena Včasih vem, da smo nesli kopijo/ slikico na A4 v fotokopirnico in so jo potem povečali na npr. A3 ali kateri drugi večji format. Najbrž to še počnejo oz. mogoče obstaja kaj še "lažjega". Veliko uspeha želim
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.