|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 9:59:42   
Barbi5
KINDERSURPRISE - kaj pa v tem primeru, ko preprosto reče, da pride?? Naj povem, da sem včeraj jokala svojemu očetu in ga lepo prosila, da gre jutri večkrat gor pogledati. Z mojima staršema živimo v isti hiši namreč, samo zjutraj ati nima kakšni dve uri časa, potem pa skozi. Pa moja dva sta full fajna, sploh ata je zelo za otroke in ga mala ima zelo, zelo rada. Pa še zaupam mu. Občutek imam, da bo zdaj mož mimo mene delal oziroma jo poklical, ne glede na to, da se jaz s tem ne strinjam.
Si pa ti srečna, in ti to privoščim, da mož drži s tabo, veš!!

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 10:24:54   
MTFP
samo moje mnenje. Ce se ti zdi da, puncka ni varna v tascinem varstvu in ce ne gre tu le za prenapihovanje, ampak to resnicno cutis, potem bodi odlocna NE, NE in NE.
Imas tisti cas moznost drugega varstva? Tu bi se jaz verjetno uprla mozu, in naredila vse v dobro otroka... ne vem kaksne imas druge opcije (kdo bi jo cuval, ampak vedno so).

Tudi sama pri tasci ne puscam otroka samega, pa je zlata babica, ampak ker tast se po stirih letih vztraja da otrok ne rabi avtosedeza, in ne bo popustil za milimeter, ga jaz pac ne bom puscala pri njima v varstvu (pa bi ga velikokrat potrebovala, ali pa vsaj kak prevoz do zd doma, ali pa ob dezevnih dneh iz vrtca, ) ampak otrok bo sedel v sedezu ali pa se ne bo peljal. Tast pa pravi, tri sem gor spravil brez sedeza, kaj se bom se s to navlako ukvarjal... pa smo tam... on ne popusti iz gole trme, ker ne obvelja njegova, jaz ne popustim zaradi mojih nacel oz. skrbi za varnost mojega otroka. Sicer pridemo veckrat na teden k njima na obisk... ampak ce rabim prevoz (ne vozim) pa mora zal moz vzeti dopust, kadar gre za kako oddaljeno stvar, in tast se nama smeji... ampak on je trd ko skala in vem da si raje roko odgrizne kot pa popusti... tascino mnenje pa je deljeno, po eni strani sva ji oba smesna, po drugi strani, pa ko jo vprasam, ali bi si v primeru nesrece kdaj odpustila da otrok nebi bil v sedezu, pa mi prikimava...

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 10:41:10   
Vijoličarka
Sama mislim, da je jutrišnji dan nekakšna prelomnica, nekakšen poskus.

Tašči družbe otroka ne odrekaš, samo sama ne more biti z njim. Absolutno ne bi popustila. Pa če bi bilo treba vzeti dopust, karkoli. Tašča jutri sama z otrokom ne bo in pika. Ne zaradi inata, ampak zaradi zdrave kmečke pameti in dobrobiti otroka.

Če popustiš in jutri pride tašča kraljevati k vam, potem je to ena premagana stopnička v njenih prizadevanjih. Oče ne more kar naprej skakati gor in se na nek način vpletati v te prismodarije. Mislim, to je res smešno. Ženski, ki ni primerna, da čuva otroka, dati čuvati otroka (da ne bi bila reva prizadeta), zraven pa naložiti odgovornost nekomu drugemu, da jo bo čuval, ko bo čuvala... Trenutno si znervirana ti, na koncu boste znervirani vsi.

Sama bi možu mirno povedala, da ne gre zato, da bi ti odrekala druženje z vnukinjo, ampak kot mati ne moreš dovoliti, da bo sama z njo in pika. Naj pokliče mamo, da 'čuvanje' odpade, drugače jo boš ti. Otroka daj potem ali svojim staršem ali bodi z njim ti.

Težko je, sploh če si sam odkrit in direkten tip človeka, delati z nekom, ki vijuga po svoje, vedno rešuje samo trenutno sitacijo, se nikoli odkrito ne pogovori, ter išče priložnosti, da podtalno doseže svoje.


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 10:44:19   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Ce se ti zdi da, puncka ni varna v tascinem varstvu in ce ne gre tu le za prenapihovanje, ampak to resnicno cutis, potem bodi odlocna NE, NE in NE.


Sama se tukaj močno strinjam s Tehnofilom. Ne moreš zaupati otroka nekomu, ki v njem vidi neko plišasto igračo ali kužka, za katerega naklonjenost oziroma pravico do uporabe se tekmuje. Otrok potrebuje stabilne ljudi okoli sebe.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 10:49:01   
kindersurprise
Barbi5 - tudi v primeru, če te mož postavi pred gotovo dejstvo, se moraš postaviti zase in za svojega otroka, sicer bo to postala ustaljena praksa. Jaz ne bi popustila. Mož ti pravi, da ti nisi za nič kriva...no tudi otrok ni ničesar kriv. In njegovo stališče, da se o tem ne bo več pogovarjal, je (milo rečeno) neodgovorno. Gre za vajinega otroka, in glede na tvoje strahove, za otrokovo varnost. In njegovo vedenje pač ni sprejemljivo....torej naredi po svoji vesti in pameti. Ne pusti se prepričati besedam "o tem se ne bom več pogovarjal".

Ne vem pa, kako imaš urejeno za jutri? A je mož predlagal svojo mamo, ker ni druge možnosti? Sicer bi jaz na tvojem mestu sama pazila na otroka (če je le možno), dokler tvoj oče ne bo imel časa.
Jaz vem sama zase, da ne bi bila mirna niti minute, če bi na sina pazila tašča.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 11:12:35   
astrid1
tašča nikakor ne more paziti na otroka, če je v takšnem čudnem stanju. To sploh ni opcija in pika. Glej zgolj na dobro otroka.

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 12:17:07   
Barbi5
Evo...sem že doma. Ker mala spančka, sem možu kar povedala, da če misli jutri priti tašča, zakaj jo je sploh klical in da ne dovolim, da ona pazi nanjo-kadarkoli. Pa mi reče, da jo pač ne bo več klical, ko bo rabil varstvo in bo že vskočil moj oče. Za jutri jo bom sama poklicala, da naj te pride (glejte, če jutri pride, je čez vikend ne bo;)), vendar bo otroka preoblekel, nahranil in vse ostalo moj oče, ker ga je navajena. Mislim, da bo to mila rešitev, vsaj za jutrišnji dan. Če bo kaj začela glede tega, da jo naj kar pokličem za varstvo in podobno, ji bom pa že povedala, kot sem ji zadnjič, da prvo naj mene spoštuje in ne udriha po meni vpričo otroka!

Moj oče je seznanjen glede jutri, on bo situacijo rešil na miren način, ker je tak človek. Če se pa potem malo igrajo, zunaj na sončka itd., pa ne bo nič narobe, navsezadnje bo tako še večkrat prišla na obisk... nič je ne bo izbrisalo. Sem premila? Madonca, to življenje.. in ti user posted image

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 12:40:14   
Barbi5
Glede jutri je pa tako, da jaz moram zgodaj oditi od doma, mož tudi dopoldan ne more, kot rečeno moj oče pa eni dve urci zjutraj, potem pa se mala tako ponavadi zbudi. Samo toliko, da je nekdo zraven, če se slučajno prej zbudi. Moja mama ne pride v poštev, gre v službo. Tako da...

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 12:43:30   
MTFP
meni se zdi, da si sama zacenjas zapletati situacijo...Kot prvo dvomim da ji bo vsec, da bo oce cel cas zraven, oz. da bo on naredil vse. Ce ze tebe odganja stran, in zeli biti sama z njo, mislis da bo z ocetom drugace.
kot drugo ce bo videla, da ima zraven varuha, zna s tem biti se bolj uzaljena, in se bolje na svojo stran vleci.
Ne vem sicer po cem sklepas, da ce jutri pride je cez vikend ne bo? Ampak sklepam da si za vikend doma, in ali ni bolje da pride takrat ko si tam, kot ce te ni in je sama z njo.
No ja to velja ce je resnicno tako neuravnovesena in cudna kot pravis...

Ampak verjemi mi ko ji bos prvic pustila cuvati malo, bo drugic zadeva veliko bolj samoumevna da jo bo spet...

Kaj pa starsi pravijo? Ji zaupajo vnucko?

saj pravim, v kolikor je zadeva res tako kriticna in ona neuravnovesena, potem te vec ne razumem.... pri meni ne bi bilo samo enkrat bo cuvala otroka.... ne z otrokom bi bila takrat ko sem jaz zraven in bi bila prvic sama z njim sele ko bi se meni zdelo varno!

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 12:50:14   
Barbi5
Če nevem več kaj naj naredim... mož jo je preprosto poklical, danes je pa rekel, da je ne misli klicati, da naj ne pride, da je pač drugič ne bo. VEM, zapletam in zapletam, ampak mož mi ne pove kaj se mu plete po glavi, sama sem pa tako zmešana in utrujena že od vsega tega, da brezveze. Je res tako, da ko pride ali mi gremo k njej na obisk, čutim tesnobo, čutim neprijetnost...pač od vsega tega, kar se je dogajalo in ker preprosto nevem kako bo pa ta obisk "šel skozi". Na k...mi gre, da je mož tiho, da včasih začne pogovor, ko pa ona zajoka in govori, da je vse ok, pa utihne!! Sem mu to tudi povedala, pa... zdaj pa misli, da sem jaz vse rešila z zadnjim pogovorom z njo! Vraga sem rešila, dobesedno se mi je norca naredila, če zdaj dobro premislim!

Jutri moram zjutraj dati kri, ne morem biti doma, sem že tako komaj dobro začela delati. Veš kaj... pa naj bo užaljena, kolikokrat sem bila šele jaz. Glede tega pa moj oče nič kaj ne reče, le to, da je orng čudna in zakaj sploh pride, mama pa (kljub vsemu, da je krasna in se odlično razumeva) govori, da je le babica (moja tašča namreč)...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 13:34:12   
ronja
mož jo je preprosto poklical, danes je pa rekel, da je ne misli klicati, da naj ne pride, da je pač drugič ne bo.

Ja, no, to štekam: on jo je povabil, zdaj pa naj jo kliče in ji naroči, da ne sme prituser posted image - valjda noče. Pravi, da pač naslednjič ne bo poklical, ok. Te stvari se zmenita prej.

kaj pa v tem primeru, ko preprosto reče, da pride?

Pri meni je delalo, da sem jaz šla - z malo ven. In naju ni bilo doma. Ko je ene 12tič prišla v prazno stanovanje, je počasi ugotovila, da tako ne bo šlo;)

Barbi, pogovori se z možem: obstajata dve možnosti, resnica je navadno nekje vmes: ali ti vidiš taščo kot bolj nestabilno kot je v resncii, ali pa mož bolj stabilno kot je. Vsem es kdaj malo odrola. Skupaj morata prit do tega, kaj je res in koliko je tašča vredna zaupanja, potem bo pa ok. Jaz sem zaupala preveč, vendar če bi zaradi slabih izkušenj odrekala vnučke babici, pa zdaj ne bi imeli lepega odnosa in to bi bilo škoda. Skratka: pogovorita se.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 14:54:05   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Barbi, pogovori se z možem: obstajata dve možnosti, resnica je navadno nekje vmes: ali ti vidiš taščo kot bolj nestabilno kot je v resncii, ali pa mož bolj stabilno kot je. Vsem es kdaj malo odrola. Skupaj morata prit do tega, kaj je res in koliko je tašča vredna zaupanja, potem bo pa ok. Jaz sem zaupala preveč, vendar če bi zaradi slabih izkušenj odrekala vnučke babici, pa zdaj ne bi imeli lepega odnosa in to bi bilo škoda. Skratka: pogovorita se.


se strinjam s pogovorom, samo glede "resnice vmes" bom pa samo to rekla; tudi če ni tako nestabilna kot razmišljaš da je možno, je druženje NESPREJEMLJIVO, če takrat žali ali kritizira starše otroka. period. pika. tle ni nobenega "vmes".
"odrekat babico" v tem primeru nima nobene veze z situacijo "at hand". gre se za škodo ki jo dela s svojim odnosom in govorom in ne za to za kaj bo otrok prikrajšan, če je ne vidi. prioritete ronja, prioritete.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 19:03:49   
Vijoličarka
Kaj pa vem. Če ima ženska probleme, potem ni fer do nje, da se ji malo odškrtne vrata in potem spet zapre.

Če je tašča taka, kot opisuješ da je, potem ni težko sklepati, da ona ne bo mirno dve  uri gledala otroka, ko spi, ampak ga bo zbudila in hotela 'uporabljati'.

Dejstvo je, da se morata z možem uskladiti. Upam da res drži, da ne bo več na svojo roko klical tašče in se menil za 'čuvanje'.

Predvsem pa poskusita k zadevi pristopiti kot k matematičnemu problemu. Razgovor poln čustev, kjer vsi nekaj nervozno premetavajo razne skrajne scenarije, ne more biti konstruktiven.

Predsem se potrudi, da je ne bi zasovražila, ker bo to še najbolj škodovalo tebi. Najbrž si živčna, ko se približuje čas obiska (ali ona pri vas ali vi pri njih), ker misliš, da moraš najti rešitev problema. Pa ti ga v bistvu ni treba. Lahko gledaš nanjo kot bolnico, ki si ne zna pomagati, si (in mož) zraven, ko je z otrokom, poskrbiš, da je vse prav, ne se pa pri tem čustveno obremenjevati. Če te ne mara, te pač ne mara. Mislim da počne, kar počne, tudi zato, ker daješ vsa znamenja, da ti pride do živega.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Kaj storiti??
13.6.2013 20:16:03   
Barbi5
Ronja in Mateyka - sva imela danes pogovor, pa upam, da zadnji glede te teme, ker se oba pač preprosto ni več za pogovarjati in razglabljati o tem. In KONČNO se je strinjal z mano, da to, kar počne, ni dopustno in da pač ne bo čuvala najine hčerke, da je on ne bo več prosil, bo raje komu drugemu rekel, če on ne bo mogel. Potem sva prišla do zaključka, da ne smeva dopustiti, da nama uniči zakon, ker sva se že prevečkrat skregala okoli nje (no, kot ste tudi vi tukajle gor ugotovili).

Vijoličarka... mi gre "kurja koža"... res je, očitno me bere kot odprto knjigo in ve, da si me lahko "privošči", ker ji to dovolim. S tem, da me ne mara, se ne obremenjujem, ne iščem neke prijateljice ali ljubezni v/pri njej, to je že res mimo, vendar, kot si napisala, da sem živčna, ko se približuje čas obiska... samo to še moram sama razčistiti, da preprosto več ne bom, in kot sem že nekje nazaj napisala, se nima smisla z njo obremenjevati in sproti reševati, če bo imela spet kakšen "napad" s svojim jezikom.

Iskrena hvala za odgovore in ves vaš čas in trud! LPuser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Kaj storiti??
15.6.2013 9:53:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Barbi5
...Nevem več kaj naj storim. ...

Barbi5, mešaš dve stvari. Eno je odnos s taščo. Drugo je varstvo.

Za varstvo je pomembno, ALI TAŠČI LAHKO ZAUPAŠ OTROKA V VARSTVO? To je to. Ko boš vedela odgovor na to vprašanje boš tudi vedela kaj storiti glede varstva. Tu ne gre, če nihče nima časa, bo pa ona dobra.

Odnos s taščo pa pač imate kakršen je, ga boste uredili kakor ga pač boste. Kar pa se tiče "odredkati vnukinjo". Imeti nesramen odnos do matere je naivno pričakovati da bo stik z vnukinjo ostal normalen. Otrok ima pravico do starše, ne do babice. In babica nima pravice do vnukinje. Lahko pa si to pravico "zasluži". Kot lahko babica naredi veliko dobrega otrku, enako lahko tudi veliko škoduje njegovemu psihičnem razvoju. Samo dejstvo, da je babica je za moje prepričanje premalo.

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Kaj storiti??
15.6.2013 16:44:06   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Barbi5


Jutri moram zjutraj dati kri, ne morem biti doma, sem že tako komaj dobro začela delati. Veš kaj... pa naj bo užaljena, kolikokrat sem bila šele jaz. Glede tega pa moj oče nič kaj ne reče, le to, da je orng čudna in zakaj sploh pride, mama pa (kljub vsemu, da je krasna in se odlično razumeva) govori, da je le babica (moja tašča namreč)...


Kakšna galama okoli 2 urnega čuvanja otroka kjer oče od matere kot kapo lahko bdi nad neuravnovešeno taščo in otrokom.......user posted image

Moje mnenje je, da si avtorica teme sama dela prevelike probleme......oz. išče probleme celo tam, kjer jih ni.......skratka, deluje po principu mamona oz. mamine in atijeve hčerke......njena družina je alfa in omega, oh in sploh super, tašča pa nujno zlo, ki je z možem pač prišlo k hiši in se je je treba odkrižati, da bo popolna družinska celica funkcionirala še naprej.....partner pa je nezaupanja vreden, ker ne pade takoj na te fore izsiljevanja (verjetno čez čas bo, zaradi ljubega miru v hišiuser posted image ), da bi izbiral med mamo in partnerico.......oz. se odkrižal mame, ki jo partnerica vidi kot nepotreben privesek k svoji popolni družini.....

Še nakej postov, pa bomo ugotovili, da nima samo tašča določenih simptomatskih znakov.......user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Kaj storiti??
15.6.2013 17:38:21   
josephine27
No tu se pa že skoraj strinajm z lilianouser posted image . Ženska skuliraj se malo, drugače boš še ti na tabletah pristala no. Pač odločila si se, da ga tašča ne bo čuvala in pika. Dvajste postov razglabljanja je ćisto odveč. Raje kot se ukvarja s taščo ( iz tvojih postov se bere skoraj kot bi bila obsedena z njo) se raje ukvarjam s tem, da si priskrbiš varstvo otroka. Če ne gre drugače pač najemi varuško. Nisi edina na svetu, ki nima vedno na voljo drugih za varstvo. Vedno znova škačeš v isto luknjo no.

_____________________________



(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Kaj storiti??
16.6.2013 14:34:46   
Barbi5
Vsak ima pravico do svojega mnenja, to je vsekakor res. Pomoč na forumu sem poiskala, da vidim, če sem jaz ta najbolj čudna, ker se mi zdi, da že predolgo gledam to tolčenje po meni. In ne, tašča ni noben privesek k moji družini, sama je ne smatram tako, in tudi moja družina nikakor ni popolna. Vendar če sem tako dolgo tolerirala, poslušala zbadljivke in nenehna obtoževanja, da sem ji ukradla sina, da bi lahko pri njej živeli zdaj, ampak ne, ker jaz tako hočem, in da pred otrokom kar naprej komentira kaj vse mami dela narobe in kakšna je mami in ah in oh... nekoč ti pač poči podn, kot mi rečemo, in sem na ta forum pisala zgolj zato, da vidim in prosim poglede drugih, nevtralnih ljudi.

Vsekakor cenim vsako mnenje in res je, da sem se včasih obremenjevala, ko je priletela le za par minut, za vsak obisk in vse. Prišla sem do zaključka, da nima smisla in se trudim, pač trudim, kolikor le lahko-zase in za hčerko in za moža. Moje zdravje je mi pač več vredno kot ona sama. In zaradi odnosa s taščo, ki ga imava midve, ji ne bi odrekala vnukinje, gre za to kakšna je, ko je z njo! Težave se bodo reševale sproti in kot se je zaključilo potem v petek, lahko vidim le, da nikakor ne pride v poštev, da jo ona čuva in prevzame odgovornost za par ur, ker preprosto ni sposobna. Odnos z njo želim le takšen, da ne bom vedno tiho poslušala in na koncu odšla sama z občutki krivde in vprašanji, če res delam vse narobe?! Nismo vse ženske vedno trde in hkrati prijazne.

Hvala za vsa vaša mnenja, cenim tudi tista, s katerimi se ne strinjam, se ve. Če pa sem preveč povedala oziroma napisala, da je nekoga to zmotilo, pa nevem zakaj obstajajo forumi, kjer pomagamo drug drugemu.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Kaj storiti??
16.6.2013 16:19:36   
astrid1
Saj se ti bo enkrat v glavi vse razjasnilo in boš lahko postavila stvari na svoje mesto. Trenutno si čustveno prizadeta in takrat nas pač večina tega ne zmore. Sčasoma bo že. Potem te tudi vse skupaj ne bo več tako prizadelo in boš lahko lažje zamahnila z roko in odmislila.

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Kaj storiti??
17.6.2013 8:53:13   
Barbi5
Bo tako, ja... upam, da čimprej-odvisno od mene no. Lp

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?