Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:26:14
|
|
|
|
petea
|
bolje, da so težave z ZS-ji, kot pa s kuponi
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:29:10
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 hvala petea. pa kakšna nagradna igra? tisto tekmovanje izpred nekaj tednov, ko je vsaka tema, odgovor ... prinašal točke in so potem najbolj vneti 'igralci' dobili nagradice
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:30:18
|
|
|
|
liliana
|
S kuponi itak niso težave .....težave so zgolj z zateženimi oz. naivnimi strankami, ki se ne pozanimajo o pogodbenem razmerju med posrednikom in izvajalcem storitve in potem brez veze težijo..... Vendar pri tebi jaz ne dvomim, da ne bi prebrala še najmanjšega drobnega tiska in če ti bo menu oz. timing večerje sumljiv, jo boš ignorirala.......
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:33:43
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea LuLu, joj, le kako si razumela moj zapis?!? Po svoje, vedno po svoje
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:35:15
|
|
|
|
LuLu
|
Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...!
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:37:21
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! Prava se oglaša...... tista, ki vedno spama po temah.......
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:38:21
|
|
|
|
petea
|
ah, očitno me imaš za precej precizno osebo bom to sprejela kot kompliment no, v resnici se največ naučim iz napak - praviloma svojih in naredim jih običajno zaradi površnosti, naivnosti ali zgolj pretiranega zaupanja v fer igro druge strani žal se pri tem pogosto opečem in potem, ker vem, kako napake bolijo, poskušam pomagati drugim kupovala pa sem večinoma kupone za lokale, ki smo jih že obiskali, pa jim želimo ali načrtujemo še enkrat nekaj pa je seveda treba preizkusiti tudi novih stvari
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:38:42
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! Prava se oglaša...... tista, ki vedno spama po temah....... Ampak nisem edina, smo danes že ugotovili. Pa sem spet malo poguma dobila
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:40:55
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! ah, kje se naj zdaj še selimo po temah, se še zapentljamo še bolj pa bi se izgubili tisti, ki se bodo v naslednjih dneh skušali prebiti skozi naše današnje klepetanje
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:41:43
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! Prava se oglaša...... tista, ki vedno spama po temah....... Ampak nisem edina, smo danes že ugotovili. Pa sem spet malo poguma dobila Pa ne, da te je ena kritika tako iztirila?
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 22:44:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! Prava se oglaša...... tista, ki vedno spama po temah....... Ampak nisem edina, smo danes že ugotovili. Pa sem spet malo poguma dobila Pa ne, da te je ena kritika tako iztirila? Vedno. Mene ena kritika vedno iztiri. Dve, tri ali več... pa nikoli
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 23:26:18
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Temo ste sfalile... Kuponi pa res imajo svojo temo odprto na Čveku...! Prava se oglaša...... tista, ki vedno spama po temah....... Ampak nisem edina, smo danes že ugotovili. Pa sem spet malo poguma dobila Pa ne, da te je ena kritika tako iztirila? Vedno. Mene ena kritika vedno iztiri. Dve, tri ali več... pa nikoli Potem pa ni drugega, kot da čimprej dobiš še drugo kritiko. Samo jaz se ne spomnim česa motečega, da bi te skritizirala. Boš morala počakati na koga drugega, da se spet uravnovesiš.
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 23:30:02
|
|
|
|
petea
|
tako, zdaj pa imam tudi jaz dovolj RR-a za danes se kaj beremo jutri zvečer uživajte!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.