|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nugat
10.12.2013 17:01:39   
malaMravljica
Je mogoce med vami katera slascicarka ali prava specialistka za peko?

Dobila sem pravi nugat, ne zapakiram in kupljen v trgovini ampak iz podjetja, ki izdeluje cokolatine. Do tu vse ok, je res dobra kvaliteta, ampak dobila sem ga vec, kot sem ga narocila. Toliko kot rabim sem ga dala stopiti, kar ne rabim pa, kaj naj naredim? Ga lahko pustim kar tako v kosu, zavitega v prozorno folijo in ga dam bolj na hladno? Ce ja, koliko casa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept: Medena tiramisu krema
Med je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...
Jedi na žlico za hladne dni
photo
Tople in zelo okusno servirane juhice, enolončnice in ostale domače jedi nasitijo, pogrejejo in vlijejo novo energijo za...




Ime za fantka
BeChi

Katero je lepše?

Rok (26%)

Luka (42%)

Žan (32%)


Število vseh glasov: 1033

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!