Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in eno
za srečo. Ne vem kako bi te potolažila, ker nas je več takih, obupanih in z živci pri koncu
. Tudi pri meni bo čez par mesecev leto naokrog, rezultatov pa še ni in ni. Ampak bojo, enkrat bojo, vsak dan smo bližje cilju. Tudi jaz svetujem, da se obrneš na svojega ginekologa, bosta najhitreje rešili zadevo. Naj samo povem, da sem imela sama pred 2 mesecema cisto, ampak me ni nič bolelo, samo tečke ni bilo in na UZ je bila vidna. Sem dobila tablete za sprožanje in je šla potem z menstruacijo stran.
. No ja, toliko o tem.

Hvala za vzpodbudne besede.
Žensko telo je res uganka, me kar jezi vse skupaj, ker sem načeloma taka da želim imeti vse pošlihtano, ampak tukaj me pa moje telo res zeza.
, bi bil že čas.
. Zaradi teh nepredvidenih ciklusov večkrat naredim tudi O teste, da vsaj približno vem kdaj naj bi bila O! Ker na 2 dni
cel ciklus je misija nemogoče
.
. Midva se vseeno kar trudiva
rjave izcedke, sedaj ni še nič, belina. Sem pa imela v začetku tedna zelo povečan izcedek-beli tok. Baje je to tudi znak, no pa smo spet pri znakih. Bo treba odmislit, če ne bo stres še slabše naredil.
!
, včasih me bolijo tudi pred M, včasih ne, tako da vem da je oboje možno! Bom počakala še par dni in naredila testek. Imam pa občutek da je ratalo ta mesec, ne vem zakaj? tak filing pač