|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 21:50:03   
Anonimen
Zdravo!
Nekomu moram zaupati moje težave, a ker se ne upam razkriti najbližjim, sem se odločila, da jih zaupam vam.
Naj vam opišem situacijo: živim v 4-leta trajajoči partnerski zvezi, imam 8 mesecev starega otroka, živim pri partnerju v svojem stanovanju. Problem je najina zveza. Namreč, po mojem mnenju že dolgo dolgo močno škripa. Imela sva že težave in probleme in sva vse uspešno (kolikor toliko rešila), a to se pa že predolgo vleče. in sicer je problem sledeč, da mojemu partnerju ni več do intimnosti z mano. Recimo, nisva seksala že mesec dni. In nazadnje sva na morju, pred tem pa dolgo ne.Pa nisem nek spolni manijak, a to se mi zdi ful dolga doba. Vedno je utrujen, obremenjen, v stresu, ali pa dela pozno v noč. Dela doma, tako da točno vem, kje je. Milijonkrat sem že želela razčistiti stvari, a ne gre in ne gre. Vedno mene obsoja, da sem kriva za vse, da ne izžarevam nobene sksualne energije, da ga ne podpiram..Pa se mi zdi, da ni res. Čutim, da mu ni več do mojih poljubov, objemob..., saj mi ne da več poljuba za lahko noč, ne za dobro jutro, ne če kam gre ali pride...Preprosto se me ne dotika več. Kar koli že je, vedno pride pobuda z moje strani.Nima več časa zame. Sem mu že rekla, da bova z malo odšli, a pravi, da mu je vseeno. Vem, to je dokaz, da me ne ljubi, a jaz ga imam še vedno rada. A se bojim, da že predolgo upam zaman. Pa bi tudi zbrala pogum in šla, a vse ni tako preprosto. Namreč, nimam kam. Domov ne morem, ker je doma že brat z družino, službo imam tukaj, finančno stanje pa mi ne dopušča, da najamem stanovanje, saj odplačujem zajeten kredit.
Naj še povem, da sem ogromno denarja vložila v skupno stanovanja. Čeprav je to pri njemu, a naj mu zdaj kar vse lepo prepustim? En velik razlog pa je tudi najina bejbika, ki jo ima rad. In mi je hudo, da bi odraščala brez očeta.
Razmišljala sem o drugih opcijah: morda ga res ne privlačim več, ker imam preveč kg. Naj shujšam? Naj postanem bolj samozavestna? Naj si najdem prijatelje? Toda, kje, kako...?

Ko pa moje srce hrepeni le po družinski sreči.
Naj še povem, da sva v preteklosti imela kar nekaj težav zaradi žensk, tudi bivših (sicer ni bilo nič), a bili so preveč osebni smsi, pogovori. Tudi med mojo nosečnostjo. Celo udaril me je.

Le še nekaj o njegovem karakterju: izhaja iz nemogočih družinskih razmer, oče je mamo varal, sta se tepla, mama je popivala...Prvo dolo zvezo s punco je začel zelo zgodaj in se je zelo kmalu preselila k njemu, ni je imel rad, na koncu skoraj nista več seksala, bila mu je bolj sestra (njegove besede), imel je še nekaj zvez, a bolj seksualne narave...Ima velike delovne ambicije, a premalo naredi za to.
Dosti se pojavlja v javnosti, a mene nikoli ne povabi. Se me sramuje?


Vem, da sem napisala popolnoma zmedeno, a zmeda je tudi v moji glavi.
Kaj bi storili na mojem mestu? Zgleda, da pogovor ne zaleže. 



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:01:16   
CatJa
Če s pogovorom ne prideš nikamor, če ti pravi, da mu je vseeno če (obe!) oddideta, potem res nimaš več druge, kot da resno razmisliš, kako si z najmanj bolečine in stroški urediš novo življenje. Žal.

In srečno! user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:03:43   
tinatona
Odselila bi se in to takoj!!! Sigurno bi se doma nasla sobica se zate. Magari za določen čas.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:04:53   
soncece24
Mislim, da si ti zdaj tam, kjer sta bila onadva z bivšo - sestra si mu. Poskusi mu dopovedat, da to zate ne gre tako naprej, če ne bo šlo - idi. najprej za nekaj časa, če pa še vedno ne bo kazal nobenih ambicij, da bi se rad spremenil, pa za vedno. In seveda zahtevaj vsak tolar, ki si ga vložila nazaj.

Želim ti veliko sreče in upam, da se vseeno vse uredi.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:06:29   
Anonimen
zneb se gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:12:15   
Anonimen
Stvari bodo samo še slabše. Do kam pa boš dopustila, da bo šlo vse skupaj? Do kam naj bi te pa ponižal, da boš šla? Že ti  je rekel, da mu je vseeno, če greš, te udaril in ti vliva občutek krivde rekoč, da si spolno neprivlačna in bogve kaj še. Saj če imaš službo in če ti bo plačeval za otroka, pa če te še izplača za stvari, ki si jih kupila ... potem bi nekako moralo iti finančno skozi. Za kaj pa imaš kredit? Tudi za skupno stvar? To ti mora tudi vrnit oziroma poplačat kredit, če bo stvar ostala njemu. Pa tudi doma ti bodo najbrž pomagali, saj se naj bi čutili dolžne, ker je brat zdaj v hiši, zate pa ni prostora, ko bi ga potrebovala. Malo se pozanimaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:14:33   
elizabeta p
Pri nama je tudi podobno. Že vsaj kakšn mesec nisva. Meni se to ne zdi normalno, glih včeraj sem ga vprašala, če sva brat in sestra al kaj mu je? Pol se mi pa smejat začne.user posted image
Jemlje zdravila proti depresiji in pravi, da je poledica tega to, da zadeva ne deluje kot je treba, da nima želje po spolnosti. Čez teden je v bolnici, čez vikend pa doma, pa se mu ne da nikamor iti in tko. Zatrjuje mi, da me ima rad in me ne vara. Upam da res. Pa dostkrat se zafrkava, tud če gre sam v trgovino, da gre na babe. Včasih me skrbi, če je vse res samo zajebancija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 22:30:38   
Gina
POglej, najbolj enostavno bi ti bilo reči, pojdi. Če ti povem po pravici, je moj bivši tudi meni rekel, naj kar grem, če mi paše. In to me je res prizadelo. Ni me imel rad dovolj, da bi se trudil zame. Tvoj te trenutno tudi nima.

Če pa želiš še kaj naredit za vajino vezo, je pa stvar takale. Najprej se zavedaj, da je ljubezen najprej dajanje in posledično potem prejemanje in ne obratno. Kaj je tista stvar, ki tvojemu veliko pomeni? S čem mu (tvojemu možu) človek dokazuje ljubezen? Ali mu pomeni veliko finančna varnost (denar, darila, potovanja, oblačila, večerje...), mu pomenijo veliko usluge (da ti doma pospraviš, da mu prineseš vse k riti, da ga postrežeš, zmasiraš...), mu pomenijo veliko dotiki (najbrž ne, če se tako vede, lahko pa pravzaprav mu, pa sebe in tebe tako kaznuje, da vama to odvzame, ker je jezen ali ne zna v vajini vezi naprej), mu pomeni veliko čas, ki mu ga nameniš (pogovori, prijateljstvo, to da ga poslušaš..) ali mu veliko pomeni kaj drugega, npr. to, da lepo izgledaš, da si pametna, da se postavlja s tabo ali morda rabi veliko svobode in se ob tem, ko mu ti to pustiš, čuti ljubljenega od tebe, ko ob tem ne težiš? Zelo lepo opisuje ta vidik knjiga 5 jezikov ljubezni in jaz menim, da je zelo življenjska, preberi jo. 
Ali ti njemu daješ to, ob čemer se on čuti ljubljenega, od zgoraj naštetega? Ali sploh veš, kaj je njemu važno, zakaj se je sploh na začetku zaljubil vate? Seks in nežnost ne prideta samo ob seksi spodnjem perilu. Tudi moški se ljubijo, ne le seksajo. Vsaj nekateri. Najbrž tvoj spada med slednje.
Če moški ne dobi tistega, kar rabi, ne čuti tisto nekaj, kar povzroči nazaj občutek ljubezni do ženske. Občuti praznino. Nima zakaj čutiti ljubezni. Prazen je. Čisto enako je z žensko. Sčasoma boš nehala ljubiti svojega moškega, če ti doooolgo ne bo dajal tistega, kar rabiš. In njemu je morda hudo iti narazen. Veliko moških težko konča vezo. Čakajo, da jo končajo ženske, ker so mnogokrat močnejše pri tem. Ima otroka, ima stanovanje. Moškim finančna varnost včasih pomeni še veliko več kot ženskam, zato težko pustijo nekaj materialnega. Ne bi bili varni.

Jaz ne vem, na kateri razvojni fazi sta vidva. Ali se je vredno potruditi. Samo imam občutek, da se ti nisi odločila še iti. Če se nisi, pa morda lahko probaš še s tistim, kar sem zgoraj napisala - ugotoviti, kaj mu manjka. Skoraj gotovo mu manjka nekaj, kar tebi ne, ali tebi sploh veliko ne pomeni, sicer bi mu to dajala in bi vedela za to stvar. Saj izgubiti nimaš kaj. Je že izgubljeno v tem trenutku, lahko kvečjemu kaj dobiš. Vedeti pa ne moreš, dokler ne probaš. Če bo kaj koristilo ok, če pa ne bo, boš pa vsaj mirna, da si naredila vse, kar si lahko.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Potrebujem vaša mnenja
2.10.2005 23:34:03   
Gina
Še tole sem pozabila napisat, pa je bistveno. Ti moraš pogrunta, ali ti njemu sploh lahko daješ tisto, kar je njemu bistveno.
Npr. moj bivši je od mene rabil ful uslug, se pravi, da bi jaz non stop pucala in otroke pedenala. Pa veliko časa, da bi bila ves čas doma, da bi vedel, da sem tam. Jaz tega nisem sposobna, meni gre to ful na živce. Jaz rabim čas zase in rabim še kaj drugega, ne le pucanje, četudi to rada delam.

Torej razmisli, ali ti lahko njemu nudiš tisto, kar on rabi. To je bistveno pri tem, ali sta dva kompatibilna ali nista.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 9:21:07   
anitaz
Posluši Gino...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 9:35:34   
dinika
Se strinjam z Gino.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 10:00:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ko pa moje srce hrepeni le po družinski sreči.




Tega ne razumem.. A si to napisala kot tvojo vrednoto, ali tvoj problem? Upam, da se zavedas, da je to tvoj.. ne tako majhen, problem..

Kako ga bos resila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 10:37:15   
Anonimen
Prvo dolo zvezo s punco je začel zelo zgodaj in se je zelo kmalu preselila k njemu, ni je imel rad, na koncu skoraj nista več seksala, bila mu je bolj sestra (njegove besede), imel je še nekaj zvez, a bolj seksualne narave...Ima velike delovne ambicije, a premalo naredi za to.




A ni to, kot bi tebe opisoval?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 14:45:05   
Anonimen
Hvala za odgovore. Saj mi je jasno, da bi ga bilo najbolje pustit, a po pravici povedano,najtežje. Ker vse med nama pa le ni tako črno.
Namreč, kot družina lepo funkcioniramo, skupaj uživamo, kam gremo...Midva se rada pogovarjava.
Potem pa še tega ne bi bilo več. Roko na srce, pri mojih tridesetih in z otrokom si težko predstavljam, da bi se še kdaj zaljubila in si dobila partnerja.
Je potem vsega konec zame?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Potrebujem vaša mnenja
3.10.2005 15:16:16   
digi
Sama se boš odločila, ne glede na to kaj ti mi tulkaj svetujemo.... Ampak ne govori si, da več ne boš našča ljubezni itd. Če ti je usojeno ti je, če ne pa tak vseeno. Samo za primer: kolega in kolegica sta bila poročena nekje 15 ali 16 let in imata dve hčerki, vedno sta se kazala kot idealen par, nakr se je on naenkrat odselil, ker sta menda že dolgo nazaj ugotovila, da to ni to... Ona ima sedaj novega, z bivšim pa se ćist cool štekajo....
Torej; nikoli ne veš kaj ti lahko prinese prihodnost, pa ljudje se ločujejo po 50-em letu pa se pol spet ženijo....
V galvnem tvoje srce ti bo reklo kaj naredit, pa tudi če ne bo prav, nihče drug se ne more odločiti namesto tebe....

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Potrebujem vaša mnenja
4.10.2005 9:46:47   
karmy
se strinjam z Gino.

ne glej stvari tako črno...zberi moči in odidi...najdla boš moškega, ki te bo ljubil ne glede koliko kg imaš...

srečno user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Potrebujem vaša mnenja
4.10.2005 15:10:00   
Gina
Veš kaj, tole je pa najslabši od vseh razlogov, zakja si z nekom skupaj, mislim na tisto, da se ne moreš več zaljubit in si najt nekoga pri tridesetih.
Tudi pri osemdesetih se lahko zaljubiš in si najdeš nekoga, vedno obstaja ena duša, ki čaka samo nate. Pride trenutek, ko to začutiš in začneš v tej smeri migat. Jaz sem bila stara 30 in imela 2 otroka, ko sem se odselila od moža, pa mi na kraj pameti ni prišlo razmišljat, da me kdo ne bi hotel. Se mi je zdelo, da je lahko srečen vsak, ki mu dovolim, da je z mano, ki lahko svoje življenje deli z mano in obratno tudi. Samo s takim lahko človek živi in samoa tako lahko normalno funkcioniraš, zato si začni čimprej to dopovedovati.

Če čutiš kaj ljubezni do tvojega, je stvar drugačna. Potem ne moreš iti stran, dokler ne ugotoviš, kaj je to, kar vaju veže. Pa dokler ne ukreneš vse, kar je v tvoji moči, da se ta ljubezen okrepi ali pa spoznaš, da se ne more. Če to narediš, itak prideš do spoznanja in odločitve, ne more biti drugače. Potem je pa vseeno, kam se obrne, ali greš ali ne greš, ker bo v vsakem primeru tako, kot mora biti, reši se stvar v neko smer - in to zaradi tega, ker nekaj za to narediš, ne vegetiraš.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Potrebujem vaša mnenja
4.10.2005 23:23:42   
kapica
Naj se jaz nekaj povem glede tega da se ne bos vec zaljubila in to. Moja mami je pri 50- tih letih pustila svojega moza, torej mojega atija. In kaj je bilo, tri leta pozneje je srecno porocena. Po mojem mnenju je predolgo cakala in cakala, pa poskusala, uboga reva. Sedaj pa uziva in je srecna in zeli nadoknaditi vse zamujeno.
Ne cakat tako dolgo tistega ,kar lahko morda ze prej dobis.
Jaz tudi mislim da bi najprej pri tebi doma vprasala, ce je prostor za nekaj casa zate. Ti si s tem, ko tvoj brat tam zivi, ze sama pri sebi sklenila da tam ni prostora, brez da bi vprasala. Oni pa sploh  ne vejo s kaksnimi stvarmi se trenutno ubadas.
Ce sama pri sebi ves  da si dovolj poskusila resiti in popraviti in vidis da ni drugega izhoda, potem se ne vec mucit. Tebe dela nesrecno, tega ni vredno. Sama pri sebi bos pa videla kdaj bos tako dalec da bos res pripravljena oditi. Ko si tako dalec, se ne sprasujes kako bo kaj slo ali ne bo, samo naredis.
Sem dozivela pri svojih starsih, celo otrostvo sem gledala kako je kaj bilo, res ni vredno, ce ne gre, ne gre.

Zelim ti veliko poguma in srece.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?