sazi
|
Mogoče sem res nerodno napisala, ampak mene moj G celo nosečnost ni niti enkrat pregledal - za vaginalne preglede se še strinjam, da jih ni, ampak čisto nobenega pregleda. Vedno me že skoraj na vratih odpravi. Nočem mu nositi podatkov, ki jih dobim pri drugih G, ker če bi se že vnaprej odločil, da naredi kak UZ, ga potem, ko bi videl vpis v MK zagotovo ne bi. Je to tako težko razumeti? Poleg vsega je tako, da če bi že bilo kje kaj narobe, se potem ne more zgovarjat, da se je zanašal na podatke drugega ginekologa in zato ni sam naredil kakega pregleda. Meni se tak pristop zdi popolnoma logičen. Če imam osebnega G, naj ima sam kontrolo in pregled nad dogajanjem, če pa želim za svojo dušo še kako potrditev, da je vse v redu in moram zato k drugemu G in sama plačati pregled, pa to tudi ostane za mojo duše. Če pa bi pri tem drugem mnenju dobila kak podatek, da kaj ni v redu, bi pa na to zagotovo opozorila svojega G. Saj NISEM NEUMNA IN VEM; DA GRE ZA DOBRO MOJEGA , ZATO SI PA ŽELIM ŠE KAK PREGLED. Sploh ko vidim in berem, koliko pregledov imajo nekatere nosečnice (pa ne samo tiste, ki imajo kake resnejše težave) mi ni všeč, da sem prikrajšana za pogostejše kontrole samo zato, ker moj G špara bolj kot drugi. Ko bereš take poste poizkusi še s kakega drugega zornega kota pogledat, preden napadaš - ni vsak, ki misli drugače kot ti čuden. Mogoče bi z malo tehtnejšin premislekom ti sama prišla do enake ugotovitve, pa si prehitro ustrelila odgovor.
|