|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S PARTNERJEM SVA SE RAZŠLA-OSTALA BOM SAMA Z ...
5.1.2006 10:27:03   
Martina27
Pozdravljene!Včeraj sva se z fantom odločila da greva narazen.Jaz sem preseljena iz Maribora v Ljubljano,skratka živela sem v hiši pri njegovih starših.Zdaj sem obupana in ne vem kako in kaj.Prosim vas,če je bila katera v podobni situaciji naj mi kaj napiše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S PARTNERJEM SVA SE RAZŠLA-OSTALA BOM SAM...
5.1.2006 10:54:48   
dory
Kaj narest...ce sta se tko odlocila, masta ze svoje razloge in predvidevam,da ni vec poti nazaj...ne razmisljaj toliko kako bos zmogla sama...ampak dejansko zacni iskat vse mozne resitve...ne bo lahko ampak,kjer je vsaj mal volje, se vse da...jst sem sama ostala ze na zacetku nosecnosti in me je blo tud strah vsega skupej...moj mali je star leto pa pol in nama gre celo bolje,kot ce bi mela se koga ob sebi...

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 11:03:43   
Katrin
Žalostno je prebrati kaj takega, a življenje pač utira svoje poti.

Če imaš možnost, se vrni k domačim, da ti bo morda lažje, če ti bo še kdo stal ob strani; če si pa finančno sposobna lahko ostaneš tudi v Ljubljani.

Kakor koli se boš odločila, bo prav in ne obupaj!!!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 11:07:21   
Dejča
Težko ti svetujem, lahko ti le rečem, da si pogumna in pametna punca, ki ne vztraja v razmerju samo zaradi otroka in ve, da ji bo v končni fazi bolje tako. Držim pesti zate, da se bo vse uredilo. Na začetku ne bo lahko, toda delaš prav - otrok ne bo rasel v prepiru in ob občutkih, da se starša nimata rada. Pa tudi ti si zaslužiš kaj lepšega. Vse dobro!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 11:40:55   
lelaval
Če sta ugotovila, da je tako bolje, izvedita. Vendar, ko gresta enkrat narazen, ti priporočam, da se kasneje ne vračaj (ali pa on). Nisi napisala, a si zaposlena - potem mogoče lahko ostaneš v Lj. Sicer pa mislim, da bi ti sprva pomagali starši, kasneje pa verjamem, da se ti bodo odprle poti. Če pa nista za skupaj, pa res nima veze vztrajat samo zaradi otroka. Upam, da se ti bo izšlo zate in za otroka najbolje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 11:41:38   
Anonimen
Martina27, malo sem gledala nazaj pri tvojih postih, pa me nekaj zanima - 26.11.2005 si napisala, da si naredila test in da si noseča, pa da imaš rok 26.7.2006....
Kaj potem nisi ostala sama samo s sinkom, ampak še enim, ki je na poti?

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 11:48:54   
Anonimen
Sem ravno hotela vprašati isto ko jjasna. Se spomnim, ko si pisala, da si izvedela, da si user posted image . Kaj se je zgodilo?

Se ne da nikakor rešiti zadeve? Poskusita se pogovoriti, saj vendar njemu tudi ne more biti tako vseeno za otroka, ali pač? Midva sva trenutno tudi na zelo trhlih nogah, vendar sva se odkrito pogovorila, da narazen nikakor ne greva, ker se ljubiva, vendar imava pred seboj še veliko dela. Mislim, da ogromno parov gre narazen v prvem letu otrokovega življenja, vendar včasih prenagljeno. Poskusita se pogovoriti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 12:02:07   
Anonimen
JA, še nekaj sem hotela napisati, pa mi je čisto iz glave potem padlo.

Včeraj sva se z fantom odločila da greva narazen.

Veš, to je pa tako slišati, kot da sta šla po hlebec kruha... Saj ne morem verjeti, včasih me kar srh spreleti. Dva srečno zaljubljena si zelo želita otroka, prej sta bila skupaj 5, 8, 10 let,...idealna družina. Otrok se rodi in še predno dopolni leto se veliko zvez konča. Sedaj pa ne vem, ali so si otroka le želeli in dejansko nanj in na obveznosti ob tem niso bili pripravljeni, je umrla komunikacije (če je sploh obstajala)...?

Mogoče bi pa morala s partnerjem zadevo še enkrat predelati, se pogovoriti,... Veliko lažje je oditi kot pa ostati in se boriti...

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 12:35:20   
mamči
jjasna - tud jaz sem tako razmišljala, ko sem brala. Ko so enkrat otroci jaz pač mislim, da stvari niso/ne bi smele bit tako enostavne.
Ali se res ne da kaj rešit? Ne čutita več nobene ljubezni????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2006 12:40:12   
tanikaa
ko bi vsaj napisala zakaj sta se tako odločila. potem bi bilo dosti lažje odgovoriti oziroma svetovati.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2006 13:36:08   
lelaval
Ups, to pa sem ven spustila, glede nosečnosti. Sem poiskala nazaj in tvoje sporočilo sem ga  razumela,  kot, da si ful vesela te novice.).
Ampak očitno  stvar ni več tako enostavna. Res je, da nisi niti navedla vzroka zakaj bi se razšla (morda nas res niti ne briga), a če sprašuješ v tvoji situaciji za naše mnenje, je morda bolje, da še kaj več zvemo o vama.
Če se partnerja odločita, da gresta narazen, potem je to "rešitev" dlje trajajoče krize.
Veš, jaz imam med prvima dvema otrokoma 16 mesecev razlike (ti boš tudi nekje tako imela), pa sem zaradi 1. nosečnosti ostala brez službe in sva se sama odločila za še enega. Finančno slabše - a gre. (jaz sem vedno govorila o treh), Med nama ni bilo nikoli večjih nesoglasij (težave je delala le tašča, s katero smo skupaj stanovali v isti hiši in  se je vtikavala v najino življenje in otroke), pa sva se zaradi tega midva posledično pričkala. Veš, sin se težko odloči med mamo in ženo. Navadno žena nastrada. Ne vem, kako je pri tebi, midva sva že imela krizo in sva mislila, da je bolje, da greva narazen, ko sem bila 3. noseča (kljub zaščiti -  user posted image ) in sem hotela it delat splav. Potem pa sem rekla, da bom otroka raje nosila na rokah kot na vesti.  Pa tudi moj dragi je bil mnenja, da bo morda  ta otrok pripomogel, da bo vse o.k., kot je bilo včasih. Tašči pa sem itak že nekaj časa, ko  je hotela pametovat  takoj nazaj zabila, kaj sem dejansko mislila, pa čeprav so bile to besede, ki jih ne bi smela izrečt.  Je pač sedaj mnenja, da je jaz nisem marala, a se stem sploh ne obremenjujem.user posted image
In moj dragi  mi je stal ob strani ter se raje zameril svoji mami, saj je medtem spoznal, da je zmajuser posted image , midva pa sva itak vedela, da se imava rada in je resnični krivec za nesoglasja bila tašča.
Ne vem, morda se med vaju tudi vtika tašča. V tem primeru je bolje, da ne živite skupaj (včasih je nekaj lahko samo rečt, težje pa izvest).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 18:54:54   
matahari
Življenje piše veliko zgodb...veliko od nas ima za sabo ločitev in podobne zadeve...Glavo pokonci!!Hvala Bogu, da si zdrava, da je zdrav otrok..vse bo še dobro.Ko ti bo hudo vedi, da nisi sama..upam, da imaš domače, ki te razumejo in podpirajo tako kot sta oče in mama mene..če ne drugače lahko klepetamo tudi me...pomaga ispoved na tak način saj se zdi človeku, da v stiski ni sam in res je tako

NISI SAMA user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 22:02:51   
Anonimen
Življenje ni potica!!! Verjam da ti je hudo ampak kakšno je ozadje, ki te je pripeljalo do tega. Saj veš za prepir sta vedno potrebna dvauser posted image , meni osebno se zdi najbolj žalostno, sa pri tem nastradajo otroci. Tako da kaj več napiši in boš še dobila kakšen bolj konkreten odgovor.
Veliko uspeh pri reševanju problema!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 22:06:31   
janjja
Težko ti svetujem, lahko ti le rečem, da si pogumna in pametna punca, ki ne vztraja v razmerju samo zaradi otroka in ve, da ji bo v končni fazi bolje tako.
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Se pridružujem temu mnenju, utri si sama pot in živi po svoje. Boš videla življenje bo naenkrat lepo.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tudi meni se je isto zgodilo
7.1.2006 13:47:09   
Nataska
Draga moja!

Tudi meni se je isto zgodilo pred enim tednom. Šla sva narazen, moja mala pa je stara 13 mes.  Meša se mi, vsak dan je grozen, sam moram zdržat, tudi ti, zaradi malih.
Jst sem ostala sama v najemnem stanovanju, brez službe, dohodkov... pa še bi lahka naštevala. user posted image Hvala bogu da imam starše, ki mi bojo pomagali.
Če ti bo teško, se mi javi. Ali na forumu, ali na mail: pucika22@yahoo.com

Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tudi meni se je isto zgodilo
7.1.2006 17:52:22   
Anonimen
Jaz ti odgovarjam v imenu moje hčere.Čutim se kot neposredno prizadeta oseba v tej življenski zgodbi.Poo desetih letih,po skupni želji po otroku,se je
oseba nenadoma premislila,ko je bila moja hči v tretjem mesecu nosečnosti,
da ne bi postal oče,da mu ni do tega(ni imel jaj..povedat,da ima že nekaj časa drugo-e)Celo ta druga in on osebno sta se fizično spravila na nosečo in jo vrgla čez prag.Pa je prišla domov.Hvalabogu,sedaj pravim.Tu imata mirno,
spodobno,normalno družinsko življenje,kokr je le mogoče,življenje brez enega partnerja.
Povem ti,da je dolgo trpela,še sedaj,pa ne prizna,jaz kot mati pa vem,da je
tako.Bolelo me je,trgalo se nama z možem je srce,ko sva jo gledala,dan na dan v solzah.Pa kaj nam je ostalo,kot bit v podporo in čakat,da preboli.
Najbrž tudi njo,tako kot mene sedaj prežema neizmerno sovraštvo
do te osebe,Človek pač ne more iz svoje kože,še posebi,če si trdega
karakterja in ne znaš oproščat.
Skupaj bomo preboleli,že zato,ker neizmerno uživamo v družbi najlepšega
bitja,njenega sina,mojega vnuka.
Oseba se najbrž ne bo bikoli zavedla,kaj in koliko je zavrgel.
Če imaš razumevajoče starše in sorodnike,bo lažje preboleti,vendar ne tako kmalu.Vedi,da nisi ne prva in ne zadnja,pa da,ko bo prišel tvoj čas,morda najdeš osebo,ki ti bo kaj pomenila,vse ostalo pa ti bo ostalo,
kot negativen spomin iz preteklosti.
DAJ ČASU ČAS!POSVETI SE SINKU IN SEBI,JA, NASE NE POZABI.

vSO SREČO!!!!

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2006 15:49:36   
bskrle
Taka sporočila me vedno  razžalostijo in se mi uboge mamice zasmilite ...

Ob tem pa se vedno vprašam, kako to ,da si ne poiščejo strokovne pomoči, vem za tak center v LJ, KR, MB , saj še ob gripo včasih letimo k zdravniku ... 
Midva z možem hodiva občasno na pogovore k jezuitu, ki je za to področje specializiran, redno na zakonsko skupino, na duh. vaje za zakonce ... pa se vseeno kak dan postrani gledava.

Želim si, da bi tudi za tiste, ki niste vključene v cerkev bilo tako dobro poskrbljeno s svetovanjem in pomočjo.

Če ni po sredi nasilje, alkohol, mamila ipd. zlorabe ... sem mnenja, da se je za zakon ali partnersko zvezo potrebno max potruditi.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?