Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. To je moj najhujši sadni dan doslej. Problem je v tem, da se danes nič ne dogaja. Od zdej naprej se moram na sadni dan zaposlit - kakšen izletek, šoping,...

ma ni več samilijev k bi vse ponazorl. Uglavnem zabluzila sem sadni dan. Full sem jezna sama nase. Zjutrej sem lepo zdržala do kosila in pol kliče kolega če greva na nočno smuko in jaz ne pejd lačna sem se najedla (sicer sem jedla kot za B dan) da nebi šla lačna in brez energije. Pol pa kliče da ne gre. NA pa sedim doma nažrta za RR jem in se sama sebi smilim. Pa še
me čaka pa sem skoz lačna. Nej se že preimaje.
.
Ampak sem pa zato zjutraj IN zvečer telovadila, naredila 300 trebušnjakov, 200 dvigov rite. Bravo jaz! Tako da za tist kapučin sem "odslužila" svojo kazen.
Pa fajn je tudi meni, ker vsi vedo za dieto in mi nihče ne teži s hrano. Mi smo bili danes tudi na kosilu, pa sem jaz lepo sadje jedla, ostali so se pa prav mastili. Pa me niti ni ganilo, začuda.