|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brstični ohrovt!
30.1.2006 9:22:19   
CUKRČEK
Ojla,
dajte mi nekaj povedat. In sicer, kako kuhate brstični ohrovt. Fora je v tem, da ko v restavraciji naročim brst. ohrovt je božanski. Ko ga pa sama skuham je pa ogaben. Ga pač dam v vodo in solim. Bljak! Ali pa na pari dušim.....tud zanič.

Pojma nimam kaj naj naredim oz. kako ga naj pripravim da bo tako dober kot v restavraciji.

Kako ga ve naredite??

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:52:54   
Maček Muri
Kaj pa vem. Jaz ga vedno kuham v sopari in mi je krasen. Potem pa malo česna, peteršilja in olivnega olja, pa malo limone, pa je super solata. Ali pa samo zabeljen z maslom. Meni je boljši kot gostilniški.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:53:56   
Maček Muri
Aha, še nekaj. A ga daš v mrzlo ali vrelo vodo. Vso zeleno zelenjavo je namreč treba dat v vodo šele, ko zavre. Tako tudi lepo ohrani barvo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 11:06:56   
Anonimen
Skuham v osoljeni vreli vodi, včasih dodam samo maslo, včasih ga naredim v solati z oljem kisom in česnom, včasih ga pojem kar tako, kuhanega na vodi. Meni je božanski. Sem ga pa dala tudi že v krompirjev golaž ali zelenjavno omako za k špagetom.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept: Panakota z ribezovim prelivom
Panakota je priljubljena sladica, ki jo je zelo enostavno pripraviti in jo lahko prelijete z različnimi prelivi. Če imat...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...




Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)


Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!