Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: M - iz mene kar lije, špika v trebuhu... 23.3.2006 16:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se to zdi malo čudno. Jaz bi šla raje k zdravniku na tvojem mestu.
|
|
|
|
RE: M - iz mene kar lije, špika v trebuhu... 24.3.2006 10:08:36
|
|
|
|
cuma
|
Oj! Tudi jaz imam zdej hujšo M kot pred porodom! Sicer sem imela komaj prvo (3,5 mesecev po porodu) ampak sem tudi jaz tako močno krvavela, da me je bilo prav strah, kaj bo. Na srečo se je tretji dan vse umirilo, drugače sem imela namen it k moji G. Meni je pomagal Kalcij (1 šumečo tableto na dan), pazi edino, če jemlješ kakšne druge vitamine (npr Centrum ali Unicap...) kjer je kalcij že vsebovan, da ne prekoračiš dnevne doze. Bomo videli, kakšna bo naslednja?! A ti še dojiš? Lp cuma
|
|
|
|
RE: M - iz mene kar lije, špika v trebuhu... 24.3.2006 12:41:14
|
|
|
|
TVN
|
Ja, danes se počasi umirja tale krvavitev in bolečine so ponehale. Ne, dojim ne več od 5. meseca dalje. Takrat sem dobila tudi prvo M. Bom videla, če bodo take bolečine tudi pri naslednji M, potem se grem vseeno pokazat svoji G.
|
|
|
|
RE: M - iz mene kar lije, špika v trebuhu... 5.4.2006 12:25:29
|
|
|
|
zoya24
|
Nika pri meni je bila 3. M po porodu tudi cela štala, sem mislila, da bom skrvavela, al pa umrla od bolečin (Lekadol ni zalegel nič). Iz mene so kar kepe letele. No zdaj 4. pa je čist normalna, krvavim normalno, bolečine pa so malonkostne. Upam, da bo tako tudi v prihodnje.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.