Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

že cca 1 teden po zanositvi, a se je kateri že kaj takega zgodilo??!! baje da je možno
  že cca 1 teden po zanositvi, a se je kateri že kaj takega zgodilo??!! baje da je možno 
 mi ni jasno, kako bom še 14 dni preživela!  po glavi mi pa že dvojčki rojijo in kako bom povedala fantu in kako doma...in v službi...res za znoret, no, !!!!
  mi ni jasno, kako bom še 14 dni preživela!  po glavi mi pa že dvojčki rojijo in kako bom povedala fantu in kako doma...in v službi...res za znoret, no, !!!! 
			 .. še manj dva
 .. še manj dva   .
 .  
   ka, pobegnil al kaj, če smo tak smo, boljše je malo počakat pa smo pol ziher kot pa da vedno zapravljamo na testih. BLAGOR TISTEMU, KI SI JE IZMISLIL TESTE, SEDAJ JE GOTOVO BOGATAŠ NA NAŠ RAČUN SEVEDA.
  ka, pobegnil al kaj, če smo tak smo, boljše je malo počakat pa smo pol ziher kot pa da vedno zapravljamo na testih. BLAGOR TISTEMU, KI SI JE IZMISLIL TESTE, SEDAJ JE GOTOVO BOGATAŠ NA NAŠ RAČUN SEVEDA.  .
 .   . najlepše je upati, zato upajte in naredite test kasneje.
 . najlepše je upati, zato upajte in naredite test kasneje.