Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dogovarjava za
. Oba si ga ful želiva, vse bi bilo pa ok, če bi imela jaz dokončan fax. Ker sem namreč še študentka, sem brez dohodkov. Moj predragi zasluži kar veliko, tako da z denarjem nebi bilo težav. Ampak jaz nočem biti odvisna od drugih, zato je zame to velika ovira. Če pa pogledam, druge vire ni. Imava se rada, skupaj živiva že skoraj eno leto, sicer pri njegovi mami. Tašča me ima zaenkrat še rada, tako da tukaj ni težav. Kmalu bo začel delat bajtico, tako da bi bila potem na svojem.
.

Včasih treba malo ponosa tud požret, verjetno se boš še morala naučiti, da ne moreš vedno imeti vsega in da se moraš včasih odločiti,...kaj pa bo, ko boš dokončala faks? Boš iskala službo? Potem tudi ne boš morala imeti otroka, sory. In spet boš odvisna,...odločila se boš pa itak sama.
.