|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija žrelnice
23.6.2006 10:37:05   
Laubica
Mi pa gremo v ponedeljek zjutraj v Celje na operacijo žrelnice in to že DRUGIČ Prvič je bil pri 3letih pa zdaj spet pri 6.5 let Sem nervozna kot 100user posted image zato vas prosim za malo moralne podpore.Pa še to ko smo bli 1 sem lahko bila z njim noter zdaj je pa gužva in se bom vsak dan vozal iz MB v CE in mi to sploh ni fajn taka živčna bit za volanomuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija žrelnice
23.6.2006 10:54:25   
amadeusa
Mene pa zanima zakaj mu boste že drugič dali operirat žrelnico? To sprašujem zato, ker smo mi lani hčerki, ko je bila stara 3 leta v Lj tudi dali odstranit. Za operacijo smo se odločili, ker je prej imela non stop gnojne angine. Operacijo smo imeli oktobra in mi do zdaj ni bila bolana. Ampak od aprila pa do zdaj ima skoz nahod. V nosu ima toliko šnodra rumeno zelenega in vleče se kot čigumi, pa ne vem od česa. Dobila je antibiotik hikoncil, kapljice tobrex, kapljice marsol ali nekaj podobnega pa ni nič boljše. Zdaj sva v pon. ble pri otorinolaringologu, ker sem tudi jaz mislila da ima spet žrelnico povečano pa mi je rekle da je toliko gnoja da se sploh ne vidi in ji dal neke kvazi kapljice da bo bolje pa do danes je stanje isto. Tako da ne vem če bi slučajno bila spet žrelnica ali naj jo odstranim, ker baje pri 6 letu to samo izveni in je bolje. Napiši mi malo več prosim torej zakaj drugič na operacijo?
lpuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: operacija žrelnice
23.6.2006 13:12:21   
srki
Mi smo bili pa letos, 6. junija na operaciji žrelnice v Ljubljani in upam da tudi zadnjič, ker je bilo zbujanje iz narkoze grozno. Dve uri je bil kot podivjana žival, skratka dajal je prav grozen občutek, kar nisem ga mogla videti in si reči, da je to moj Aljažek. In to celi dve uri. Pol pa še tista butasta sestra reče, pa daj Aljaž, nehaj s to histerijo. Baba blentava. Bi jo jaz pod narkozo poslala pol jo pa zbudila, mo možnosti še preveč česa za zbujanje vbrizgala. Otrok je pa star komaj 2 leti, ona pa to.

No, sicer pa, upam da bo se OK in tudi mene zanima, zakaj ponovno na operacijo? A ji je spet nazaj zrasla, al kako?

Saj po mojem bo sedaj, ko je že večja to lažje prenašala (mislim to, da ne boš z njo). Glede vožnje pa prosi koga, da te pelje, če boš preveč nervozna.

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: operacija žrelnice
23.6.2006 19:28:53   
marcela
Oprosti, ampak jaz ne razumem kako lahko gre ponovno na opreacijo žrelnice, če so mu jo odtranili? A mu bodo sedaj morda mandlje? Mijemu sinu so pri teh letih v celski bolnici žrelnico in od takrat je bil le še 2 krat na antibiotikih. Star pa je 9 let že. Pred opreracijo, je bil 3 dni brez antibiotikov in v vrtcu pa spet vsaj 10 dni doma na abtibiotikih. Noro je bilo.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: operacija žrelnice
23.6.2006 20:54:54   
Laubica
Zdravo ko je bil pri 3 letih operiran je bilo 1 leto super mir -bil je zdrav naslednje leto smo pa že spet dobivali skoraj vsak mesec antibiotik od lani oktobra pa do pred 2 mescema je pa spet bil vsak mesec na antibiotiku in nam je specialist rekel da z vsakim prehladom žrlelnica spet raste in ker je bil non stop bolan ima spet povečano in pol mu lahko vdari na sluh ,prvič mu je zdaj pa še ne.In tudi zdaj je rekel da ni nujno da ne bo več zraslauser posted image Zdaj mu 2 meseca dajem GOLDEN vitaminske dodatke ki so ful dragi mu pa očitno pomagajo ker karkoli iz lekarne sva jemala ni nič pomagalouser posted image user posted image Še dr. nam je na recept nekaj pisala pa ni nič pomagalo Tako da nisem več pametna kaj je prav in kaj ni

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?