Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 9:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
O kriza, vidiš mene je tudi skoz strah, ker smo ob cesti doma. In sem Ano samo za 3 sekunde spred oči spustila na dvorišču in je že stala čisto na robu ceste v nepreglednem ovinku. En korak naprej, pa bi...
|
|
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 9:59:54
|
|
|
|
anitaz
|
O groza Še dobro da se je vse lepo končalo. Res, angelčki so ga čuvali
|
|
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 10:02:35
|
|
|
|
Maxica
|
Joj, samo da se je vse dobro končalo. Ne obremenjuj se z mislijo, kaj bi bilo, če bi bilo. Važno je, da je vse ok. Mu pa probaj dopovedati, da se to ne sme početi!!!!
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 10:15:18
|
|
|
|
mala maja
|
že lako rečt ne obremenjuj se s tem ko pa veš kaj bi bilo lahko. meta pol veš kolk v strahu živim. predstavljaj is da bi Ana naredila tisti korak. Moj sin ga je od takrat kadar gre mimo rešilec že letim kerga je avto povozil. Pri nas je ratala tale cesta vozjo tovornakarji tud 80 km/h čez naselje. In kaj če bi bil takrat namesto kombija tovornjak. Nikoli več ga ne spustim izpred oči. kolo mu bom pa vzela za par dni da bo vedel kaj je naredu.
|
|
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 10:39:09
|
|
|
|
Blink1
|
joj...groza hvala bogu, da se mu ni nič zgodilo. Kolo pa kar vzgojno pospravi za nekaj dni. Potem pa ga le imet na očeh.
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 11:13:16
|
|
|
|
piščanc
|
najbolje postaviti ograjo bo najbolje pomagala
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 11:23:32
|
|
|
|
srki
|
O kriza. Mene bi kap. Te čisto razumem, da non-stop na to misliš. Res so ga čuvli angelčki.
|
|
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 13:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ti otročki so res nepredvidljivi. Samo, da ni bilo kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: angelčki so ga res čuvali 5.7.2006 14:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
HJvala bogu, da je vse v redu. Mene je tudi tega grozno strah. Tibor tudi divja s kolesom in me včasih ne sliši, ko se za njim derem, naj ustavi, tako da sem že čisto brez glasu. Grozno.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.