|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod v PO porodnišnici
28.3.2006 10:17:11   
anja 26
Pozdravček,

mene pa zanima, kdaj ste se začele oz šle v porodnišnico in se tam zmenile kako bo potekal porod v postojnski porodnišnici (koliko mesecev prej)?

Prijateljica mi je povedala, da je kar sama klicala in se zmenila za posvet in pogovor (v 7 mesecu) še preden je od G dobila kakčen papir oz napotnico za porodnišnico.

Zelo vesela bi bila če mi bi mi povedale svoje izkušnje.

V naprej se vam zahvaljujem.

Lep pozdravčekuser posted image

Anja 26; 22t 2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porod v PO porodnišnici
28.3.2006 10:43:36   
StBarbara
Tudi jaz sem šla tam nekje v 7 ali 8 mesecu. Imeli smo  mini predavanje o EA, podpisali tiste papirje, da se strinjaš z vsemi postopki in to je bilo tudi vse. Potem pa sem samo še rodit prišla.



_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porod v PO porodnišnici
28.3.2006 10:49:54   
srki
Mislim, da sem se dogovorila nekje proti koncu nosečnosti, 7. 8. mesec. Dogovorjeno je bilo, da grem v LJ, rodila sem pa v PO. user posted image , to pa zato, ker naš user posted image  ni in ni hotel ven iz mamice, pol me je pa G, ki je bil p PO porodničar, kar k njim poslal in tako sem rodila tam.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porod v PO porodnišnici
28.3.2006 16:46:24   
daria78
Jaz se nisem dogovorila nič. Ko je prišla ura, sem se odpravila in šla. Res pa je, da nisem imela posebnih želja v zvezi s porodom. (EA, porod v vodi, porod sede....) Nisem čisto prepričana koliko se potem dejansko upošteva dogovor. Želje so eno, kako pa potem realno porod poteka pa drugo. Jaz sem bila vseeno z osebjem zadovoljna. Kar pogrešam je le, da so mi "pozabili" dati mojega sončka na trebuh, ko sem rodila. Zaradi tega mi je še danes žal.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porod v PO porodnišnici
28.3.2006 17:17:00   
Gina
Prej moraš tja edino če boš rodila z EA (kar je zelo pametno), sicer pa sem jaz kar šla tja, nič se ti ni treba naročat, ne glede na to od kod si. Bila sem zelo zadovoljna in otroka so mi položili na trebuh. Mi ga pa v Lj. prvič niso in ne bom pozabila tega do konca življenja, tako me je prizadelo, zato sem naročila mojemu, da ko rodim, da jih mora opozorit, da hočem otroka na trebuh, pa jih ni bilo treba, so mi ga dali sami.

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porod v PO porodnišnici
6.8.2006 11:41:45   
maya007
user posted image

< Sporočilo je popravil maya007 -- 6.8.2006 11:47:34 >

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porod v PO porodnišnici
22.8.2006 20:26:00   
ninocka
Jst se tud nisem menila prej. Sem mela namen si it porodnisnico ogledat in se mal pogovort z dr. Likarjem (mi ga je priporocila moja G), pol mi je pa 1 mesec prej, sred noci, voda odtekla in sem jih samo poklicala, da se prihajem pokazat (nisem bla ziher a je voda al sem se polulala) in sem sla.
 Bila zelo zadovoljna, naslednjic grem tud tja.


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu maya007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?