|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaščita po porodu-MIRENA
20.7.2006 23:18:44   
tananejka
Živjo!

Mene pa zanima kako ste zadovoljne z mireno. Je imela katera težave/so minile?

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
21.7.2006 7:09:30   
ma-ja
Sicer ne bom delala antireklame, ker baje drugim odlično funkcionira. Meni so jo pred dvema mesecema morali odstraniti na urgenci, ker so se potrgale nitke. Prej sem čakala eno leto, da se stanje ustali, vendar lahko na prste preštejem dneve, ko nisem krvavela. Sicer malo, ampak vseeno. Tako, da verjetno ta stvar ni za vsako. Pri meni očitno vse kar ima hormone pač ne deluje.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
21.7.2006 12:40:37   
Tiki
Prve pol leta je bilo zaradi izcedka neprijetno, pa občasno zbadanje, potem se je pa uredilo in jo imam zdaj že dobri dve leti in je ok.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
21.7.2006 12:49:06   
al1*
Jaz jo imam že nekaj več kot tri leta. Prve 4 mesece sem imela skoz rahel izcedek, sedaj pa imam 1x mesecno rahlo krvavitev, zadostujejo mi dnevni vložki. Je pa res, da ima precej žensk probleme s krvavitvami, ki trajajo in trajajo.
Če se boš odločila zanjo ti svetujem, da si jo daš vstaviti jeseni ali pozimi, da ne boš imela krvavitev ravno čez poletje.


_____________________________

lp


(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
13.8.2006 13:08:51   
Bubamaraa
Jaz jo imam 15 mesecev in sem zelo zadovoljna z njo....Res je da so se na začetku pojavljale krvavitve, ki so dalj časa trajale....samo to so bolj bili izcedki.....krči so minili, bolečin pred menstruacijo ne poznam več.....pa tudi menstruacijo imam na 2 meseca in glih tolk da se mi malo pokaže, če jo sploh imam....... skratka z dvema besedama: zelo zadovoljna......user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
14.8.2006 8:58:18   
soncek&luna
jaz jo imam dobrih 8 mesecev... tut ne bom delala antireklame... na zacetku je bila ene dva meseca menstruacija dolga in zelo boleca... potem se je stanje umirilo, sem mislila, da se je telo ze navadlo na zascito pa so se mi zdej spet zacele tezave.. krvavela sem skoraj mesec dni, sicer cist mal, pa ravno dovolj da ti gre na zivce... zdaj jem ene tablete, ker mi je zascita malce zmesala moje hormone.. ce se ne bo popravilo nazaj, jo bom morala dat ven user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zaščita po porodu-MIRENA
13.9.2006 14:26:40   
nina166
Tud men je pred šestimi tedni g vstavila mireno. Par dni po vstavitvi sem še malo krvavela (rahel izcedek) od takrat pa nič več. Skrbi pa me, ker od vstavitve še nisem dobila menstruacije, čeprav sem jo pred porodom imela skoz zelo redno. 14 dni po vstavitvi sem bila na pregledu, saj sem imela občutek, da se mi je vložek prestavil, a je rekla g, da je vredu. Mal me že skrbi, ker nebi imela zaenkrat še enega otroka, saj bi se najprej rada posvetila prvemu.

Kdaj pa ste ve dobile menstruacijo po vstavitvi mirene?

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?