|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče k frizerju
15.10.2006 11:04:41   
cindi
Lep pozdrav vsem!

Naš 20-mesečnik je bil že tri krat pri frizerju - brez težav. No potem pa sem ga pred dvema tednoma zopet peljala po novo frizuro in sploh frizerki(isti kot vedno) ni pustil blizu niti z ogrinjalom, kaj šele s škarkami. Tako kot vedno sva iimela s seboj sladkarije in igrače. Pa vseeno ni šlo. Okej sem si mislila. očitno ni bil njegov dan. Pa sav ponovno poskusila včreraj, pa zopet ni šlo. Pa sploh ne vem zakaj. Tri krat so ga že strigli in nikoli ni bilo nič narobe, tako da mi sploh ni jasno zakaj. A ima katera podobne izkušnje? dejstvo je da bo enkrat moral na striženje, ampak na silo ga pa ne bi rada. Torej ? Kaj naj?

Hvala!
c.


< Sporočilo je popravil primoza -- 15.10.2006 12:08:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 12:29:14   
Marogica
Kaj naj? Ne vem. Moj 21-mesečnik se sploh ne pusti striči, pa pride firzerka celo na dom. Ponavadi sedi na možu med striženjem, starejši bratec in jaz pa ga animirava, kolikor se pač da. Frizerka pa v tem času naredi, kaj pač lahko.

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 12:40:08   
April
jaz ga pač ne bi strigla. Saj ni to nujno potrebno. Počakaj par mesecev, pa boš potem videla, če bo šlo kaj lažje. Do takrat pa sama postriži tiste laske, ki mu silijo v oči.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 13:11:54   
JuR_ChIkA
Tudi mi imamo podobne težave. Mali je bil 4x pri frizerju, prve 3x vse ok, se je še smejal zraven, nazadnje ko sva bila, pa jok in stok...Pa vedno je sam rekel "greva Tino obiskat"- to je najina frizerka, zdaj pa ne pusti več. Zadnjič, ko sva ponovno hotela iti po novo frizurco, ker so mu že kar fajn zrasli laski, pa ko sva samo stopila skozi vrata salona, se me je začel oklepati, jokati kouser posted image in v joku tarnal "ne strič, grema...", tako ,da ga potem tudi nisem silila in čakava na novo priložnost, ko bo manj proti... Star pa bo 23 mesecev. Ne vem no zgleda, da je to obdobje, ko začnejo bolj  dojemat stvari. Isto je bilo, ko sva šla k zdravniku prejšnji teden. Kakor sva stopila v čakalnico je tako jokal, ko bi mu kožo dol trgali, pravtako pri zdravnici, ko pa sva stopila spet ven v čakalnico, ko sva bila fertig, pa ko bi odrezal, je začel peti, še zaplesal je malo,...
Bo že minilo,...
lp


_____________________________

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 14:09:57   
nuala
Jakob ( 23 m ) še ni bil pri frizerju in kaže, da s tem še en čas nič ne bo.
Ga pač doma, takrat ko spi, za silo postrižem. Kakšne hude frizure sicer nima, pa saj ga bo upamo minilo kričanje.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 15:41:52   
Anonimen
Oh, Tibor se še zdaj dere, pa je star 4 leta in pol. Res pa je bil do sedaj pri frizerju ene 3-krat, najbrž zato. Ker ni navajen. Potem pa sedi pri meni v naročju, roko mu moram pa tiščati čez oči. Bog ne daj, da bi jo odmaknila.
Kaj pa če bi poskusila z očkom, mogoče pa pri njem ne bo jokal? Včasih se tudi tako zgodi. Pri moji sodelavki je bilo tako s fotografom. njej je zganjal celo galamo, z očkom je pa potem čez par dni šel, kot se nikdar ne bi čisto nič dogajalo okoli tega.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Noče k frizerju
15.10.2006 17:37:08   
* Mateja *
Jaz ga kar sama ostrižem. Posedem ga na stol kjer papca in mu dam igrače in on se igra in jaz ga lahko v miru postižem. S frizerko pač ni šlo, čeprav jo vidi večkrat, ker smo kolegice!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?