|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obutev :(
10.10.2006 21:39:59   
sanasan
včeraj sem šla mali kupit ene goratex supergice, pa nato ugotovim, da ji niso prav (preozke), ji je spet (od konca avgusta) sfulom (za 2 številki) zrasla nogicauser posted image  ...sem komaj našla danes zamenjavo - ene lušne jesenske cicibanke, ampak niso pa nepremočljive...pa še ene copatke sem ji nato vzela, evo pa je šlo 14.000user posted image  ...saj se mi ne splača še kaj kupit? itak bo kmalu sneg? zdaj pa premišljujem, kako naj ji še ene copate kupim...da o starejšem sploh ne govorim, ker sva ravnokar naredila selekcijo in bo rabil tudi vse novo...
mož me bo pa linčal, ker bi on samo 'plastiko' kupoval user posted image  in mu je škoda denarja :(
mali se pa sfulom potijo nogice, pa visoko nart ima, pa bolj zalite...tako da kar težko najdem pravi model...
sin je pa zaradi superg fasal gliviceuser posted image   no, edina dobra stvar tega je, da sedaj nisem jazt tista neumna, ker sem težila, da mu moramo kupovati boljše čevlje (mojmu in bivši se je to zdelo brezveze...)
uf sem slabe volje...
kaj in koliko pa ve kupujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obutev :(
10.10.2006 21:52:56   
Anonimen
Jaz sem včeraj vsa vesela ugotovila, da so mu vsi (trojni) lanski jesensko-zimski čevlji še prav. Pojma nisme imela, da so lansko leto bili toliko preveliki. Sem mislila, da sem kupila ravno pravšnje. Ali pa mojemu optroku pač bolj počasi noga raste.
Tudi poletni sandali so mu bli dvojni še prav od prejšnje sezone ... da o supergah ne govorim. V bistvu lahko dve leti ne bi kupila nobenih čevljev. Hecno, a ne?

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obutev :(
10.10.2006 22:02:56   
Anonimen
ja moji tut tko noga raste, da k sem ji hotla spomladanske superge gor dat je tulila k zver nakar ugotovim da ji tut noga ne gre več not??!! tko da sem ji kak mesec al mal več nazaj kupla nove nikice, ampak so take lahko da k bo mal bl mraz pritisnu bojo sam še za v dvorano za na telovadbo. pol sem ji pa že na razprodajah v alpini kupla ene polvisoke čevlčke k so ble znižane na 3 jurje in so čist usnene not, zuni semiš, na ježka in ful mehke. res sem zadovolna z nakupom. in to je to kar nos zdej. za zimo pa še dobi kej nepremočljivga pa kake taleuš škornčke. ampak bom počakala da mrz pritisne pa zima, ker bohve kok ji bo še do takrat noga zrasla?? že zdej ma 26 pa je komi mal čez 2 stara??!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obutev :(
10.10.2006 22:23:01   
sanasan
ja, moja je tud od začetka poletja z 20 kar na 24 skočila.... za zimske škorenjčke me pa že zdaj skrbi, ker vem, da bom spet ko zmešana iskala model, ki ji ga bom uspela spraviti na nogice...je suha, nogice ima pa kot fuzbaler 'mišičaste'...

ja splišni, kako je pa hodil? saj če so preveliki, se kar spotikajo, no, vsaj moja se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obutev :(
11.10.2006 6:44:41   
srki
Mi imamo kar srečo s tem, ker mu nogica bolj počasi raste. Za jesen smo morali sicer kupit nove, zadnjič mu je oči kupil supergice, ki jih sedaj še komot nosi, ker ni mraza in imamo lepo jesen, zimske pa mislim, da mu bodo še vsaj kakšen mesec prav, ker smo jih kupili letošnjo zimo, vsaj upam. Za doma pa rabi še ene copatke.

Midva tudi gledava na to, da mu ne premoči in moj tudi prisega na gorateks, bi rekla da še več da na obutev, kot pa jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obutev :(
11.10.2006 14:13:14   
mala zirafa
jaz sem trofnila usnjene cicibanke za jesen/zimo bež barve za samo4.900 situser posted image .Drugače jih pa oj oe rad kupuje, tako da imam srečo.Tiste ki ste v bližini italije se vam splača skočit do pitarellota, kje rje ful izbire pa še ceneje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?