|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere knjigice....
26.11.2006 19:00:33   
Maleal
...naj kupim 15 mesečniku,prosim za ideje.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 19:47:32   
ona
meni osebno se zdi nesmiselno kupovat knjigice tako staremu otroku,ker se hitro naveliča!Mi prakticiramo izposojo iz knjižniceuser posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 20:52:16   
poliloni
Naš je nad knjigami in revijamo NAVDUŠEN! Cele dneve bi listal po njih. Najraje ima take v katerih so slike živali (jaz osebno najbolj priporočam take, kjer so prave živali in ne zgolj narisane, da otrok res vidi kako kaj izgleda).
Zvečer pa zeloooo rad oz. kar obvezno skupaj z mano prelista knjigo Radovedni Valentin v kateri se skriva cel kup zanimivih stvari!
Naročeni smo tudi na Mini National Geographic, ki smo ga dobili kot darilo. Najprej sem bila malo skeptična, saj se mi je zdel še premajhen za to, a moram reči, da jih kar naprej lista.
Sicer pa ima knjige iz kartonke, a tudi preostale knjige lepo gleda, tako da ni še nobene strgal.

Našemu je glavno, da se lista po knjigi ne glede na to kaj je notri, je pa toliko bolje, če so živali ali pa avtomobiliuser posted image

Pa prijetno branje!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 21:11:00   
frutka_
Naš mali je bil navdušen nad Slončkom Benjaminom. Knjigica je narejena tako, da otrok "odpira" okenca v knjigi in sodeluej pri branju na svoj način. Všeč so mu bile in so še me tudi knjige s fotografijami predmetov. Zdijo se mi tudi najbolj nazorne. Glej, da bodo kartonke in ne iz mehkih listov.
V Sparu imajo fajn izbiro knjig za otroke. Cene pa so enake.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 21:13:14   
Anonimen
pelji ga v knižnico in ga spusti med knjige. sam si bo izbral tiste, ki so mu všeč. potem mu pa kako na to vižo lahko tudi kupiš za stalno zbirko :)

drugače pa je pri nas palil piki, vlak tomaž in še 100 miljonov drugih. naša je namreč knjižni molj v mali obliki :)

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 23:05:31   
Maxica
Verjetno bo najbolje, da bo knjigica imela trde platnice, vsaj pri nas še zdaj, pri dveh letih, lažje tako obrača strani. Pa težje se stržejo. Mislim pa, da ni nikoli prezgodaj za knjigice, no. Zanimive so predvsem kakšne knjigice, ki imajo kakšne živali notri, pa pri nas je zelo vžgala ena knjigica o Pikiju, ki ima zraven še zvočne efekte.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Katere knjigice....
26.11.2006 23:33:52   
pravljica
pri nas najraje nosi okoli tiste majhne, v obliki hiške, v kateri so živali...tako ene 10x10 cm so velike, s trdimi stranmi, naš jih ima res rad...tudi druge rad pogleda in prelista, če lahko...ampak največkrat so pregledane te

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Katere knjigice....
27.11.2006 9:59:57   
Olivija
mi smo jih kupovali od vsega začetka, za tako starost ti pa priporočam Pikija in Minko (slikice se odpirajo ali pa deli premikajo). Julija  (15 mes. )ima npr. eno knjigico kjer so skrite živalice, ki jih potem porineš ven, to knjigo obožuje. Drugače pa zelo rada gleda živali, kakšne knjigice o kmetijah. Zdaj je pa tako, da vzame tudi Anine knjige in jih prelista, še najraje Nodija user posted image .





(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Katere knjigice....
27.11.2006 10:22:19   
cmokec
Jaz bi izbrala tole:

http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=26391

Je igrača in knjigica obenem.






_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Katere knjigice....
27.11.2006 10:23:23   
cmokec
še opis: Kopalna knjižica v obliki živalice je iz povsem drugačnega materiala, kot smo vajeni pri tovrstnih knjižicah. Impregnirano blago je prijetno na otip, hitro se posuši in je trpežno. Zabavna zgodbica pa še dodaja vrednost obema, tako kot možnost, da ju s priseski pritrdimo na kopalniške ploščice ali avtomobilsko steklo.

Lahko izbereš tudi račko.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Katere knjigice....
28.11.2006 18:09:15   
Lana_s
Naša gleda knjigice že od nekje 6-7 meseca. Obožuje knjigice in skoraj ne moremo mimo kakšne stojnice ali police v trgovini s knjigami. Prva knjigica je bila z živalmi od Učila kjer lahko živali tudi otipaš. Kupila sem ji še dve z drugačnimi živalmi in je bila cela nora. Ima še eno veliko knjigico z veliko pravljicami in seveda ogromno slikami. Tista ji je bolj posebna, ker se ne sme z njo igrati in jo gledati če mami nagajauser posted image Večinoma ji kupujema kartonke, slikanice. Pred kratkim ji je ati kupil še nek leksikon kjer so poimenovani predmeti, stvari od a-ž vse. Izbira je velika, za začetek bi pa jaz otroku kupila slikanico z živalmi.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Katere knjigice....
4.12.2006 9:06:25   
Pikca
Knjigice s slikami živali palijo skoraj pri vsakem otroku te starosti. Naša je imela zelo rada tudi Pikija (npr. Pikijev prvi sprehod), posebno pa je bila navdušena nad Mačkom Murijem (ki je sicer namenjena mal starejšim, ampak pri 15 mes. je bila to njena najljubša knjigica).
Lp, Pikca

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Katere knjigice....
4.12.2006 20:51:08   
teta beta
Moja hčerka (14 m) tudi obožuje knjige in to že od vsega začetka, sploh ni prezgodaj. Zdaj, ko je shodila, so mogoče malo manj aktualne, a vseeno. Zna listati tudi tanek papir, revije in časopi, tako da ni treba, da so iz kartona.

Zelo fina je knjiga Besede v podobah od založbe Učila, kjer so podobice iz fimo mase, papir pa je plastificiran. Zajema vsa področja življenja, naša tamala zna že več kot pol stvari iz nje pokazat.

Potem knjigice o živalih - prave fotografije. Knjiga Kako se oglaša? - najbolj ji je všeč zadnja stran, kjer so fotografije otrok. Zbirka Medo Jaka je tudi zelo dobra. Potem Nodijeve knjigice, knjiga za prepoznavanje barv (za to je sicer še malo zgodaj), sem pozabila, kako je naslov.

Te imamo mi, poleg pravljic, ki pa še niso za v njene roke. Božiček bo najbrž prinesel še Frančkovo knjigico.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?