|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pira
15.1.2007 12:01:48   
kepa*
Ima kdo kak fajn recept s piro? Se priporočam.

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pira
15.1.2007 14:38:25   
Olivija
pri nas v menzi delajo zelo dobro piro z zelenjavo. Točnega recepta še nimam, je pa rekla ena od kuharc, da jo čez noč namočijo. Sem pa itak jutri nameravala vprašat, ker sem vidla, da je na jedilniku. Ti sporočim!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pira
15.1.2007 16:59:40   
kepa*
Komaj čakam. Hvala.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pira
16.1.2007 13:05:02   
Olivija
recept:
125 g pire
1/2 l vode
1 zelenjavna kocka
300 g cvetače
2-3 žlic olja
2 paradižnika
poper, sol
2 jajci
peteršilj

Piro daš v mrzlo vodo in zavreš. Dodaš kocko, premešaš, in pustiš vreti 50 min. Dodaš cvetačo in jo zraven kuhaš 5 min. Nato segreješ olje in v olju stenstaš piro ter cvetačo, razrežeš paradižnik in ga dodaš + poper in sol. Zmešaš jajca in jih preliješ čez. Na koncu pa še peteršilj.
Ta recept je iz interneta, se mi pa zdi fajn za večerjo.

Pri nas v menzi enostavno skuhajo piro ter dodajo zmrznjeno zelenjavo, pa danes mi ni bila všeč, nekam vodena je bila. Zraven smo pa imeli spohan ribji file, ki je bil kr ok.

LP

O.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 15:00:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?