|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smejanje na glas
7.9.2004 13:25:10   
toya
Pozdravljene!

Moja miskica bo kmalu stara 4 mesece. V knjigi sem prebrala, da se dojencki v priblizno tej starosti zacnejo na glas smejati. No nasa se se ne, ceprav se sicer veliko nasmiha in vriska. Zanima me, kdaj so se zaceli vasi :duda:.
Aja, pa se to. Kdaj se otrok toliko navadi mame, da ga ne mores vec pustiti komu drugemu. Zaenkrat je nasi buckici se cisto vseeno, s kom je.
Lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   smejanje na glas
7.9.2004 16:51:52   
frutka_
Če verjameš ali ne se je naš mali začel na glas smejato pri dobrem mesecu in to tako, da se je parkrat ustrašil samega sebe!:bravo:
Smejati se je začel pri točno enem mesecu in sicer rdeči ropotuljici, ki se ji nasmeji vsakič, ko mu jo pomoliš pred nos.
Sicer pa se oglaša in "govori" že celi mesec. Mamice, ki so ga videle pravijo da je to hitreje kot običajno. Je pa začek kravice pasti šele pri dveh mesecih, kar pa je pozno. :(

Ne skrbi, vsak otrok ima svoj čas!:sloncek:

Je pa res nonstop v družbi, ker še živimo pri nas doma in se pripravljamo na selitev. Vedno je nekdo na obisku, vsak ga "obrajta" in potem tudi on vrne z nasmeškom ali gruljenjem...:love:

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   smejanje na glas
7.9.2004 17:47:19   
Seven*
Jakob se naglas smeji od cca 2 meseca. To me naredi ful srecno..

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   smejanje na glas
7.9.2004 17:51:25   
ZARA
..oj...

zara tut cca 2 meseca....a niso detki :duda: fletki, da bi ga kr njami,hihi 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa


bye

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   smejanje na glas
7.9.2004 18:39:54   
mehurčica
David se je prvič glasno nasmejal, ko je bil star 3 mesece in 4 dni, ko sva se zjutraj v spalnici cartala in igrala.:love:9nebesa

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   smejanje na glas
7.9.2004 21:41:35   
Ezi
Nejc je bil star 3 mesece, tok je bil luškan, da sem kar jokala ...od sreče ...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Mi ga je ratal še posnet :angel:

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   smejanje na glas
7.9.2004 21:55:05   
Amai
Naš bo v nedeljo star 4 mesece in se naglas ne smeje prav dolgo, nekje sredi avgusta sem ga prvič slišala (glih tolk, da sem na sistematskem lahko rekla, da se že naglas smeje :):)). Se pa sedaj čedalje pogosteje, največkrat kadar se igram z njim, tako da mi leži s hrbtom na nogah (stegnih), nogice moli proti meni oz. mu jih jaz držim in ploskam s stopalčki ali jih malo razmigujem in zraven seveda spuščam "čudne" glasove in delam grimase :):)

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?