|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem
26.4.2007 14:48:55   
romy
Zdravo punce.

Imam en majhen problemček. Sem si rekla morda je katera od vas že imela kaj podobnega pa mi bo znala svetovati.

Lani je rekla od mojega user posted image  sestra, če gre lahko najin tamal z njo in njenim fantom na morje, pol čez vikend pa še midva prideva dol. Sem pač rekla, da je še premajhen in mi ni ravno do tega (star je bil  1,5 let). Ja saj je bil še mali, ampak bolj kot to, si res ne morem predstavljati biti brez njega 5 dni in 5 noči. Me že trga, ko samo pomislim na to. Kaj bi počela popoldne? Komu bi se smejala? H komu bi se stisnila in ga 100 polubčkala...user posted image
Pa da ne bo pomote, se super razumemo, tamal in ona obožujeta drug drugega, tamal samo o njej govori kdaj bo prišla pa to, ona mu skos nekaj kupuje, ustvarjata skupaj-je bolj umetniški tip, ga vozi na izlete...

No, in problem. Zadnjič mi spet reče če bo šel lahko mali znjima, pol pa midva prideva dol. Ja saj zdaj je star 2,5 let in ni več premali. Joj...srce mi je trgalo in sem ji pač povedala, da si res ne predstavljam biti brez njega 5 dni in da ga že pogrešam če samo pomislim da ga ne bo. Ne morem, enostavno ne morem pristati na to. Saj vem, da ni dobro biti na nekoga preveč navezan, ampak morda sem na njega še toliko bolj zaradi drugih stvari (ki jih ne bi zdaj omenjala).

Prav trudim se, da bi lahko šla skozi to, ampak resnično ne gre. Moj pa pravi, da za te par dni kar naj gre mali (ker pač ve kako drug drugega obožujeta), pol ga greva pa itak iskat.
Ampak jaz ne zmorem.

Mogoče kakšen nasvet. Da ne bo kakšne pomote. Če komu lahko zaupam svojega otroka je to prav ona in ko je z njo se mu godi sigurno bolje kot doma. Ampak mene je tako strah.

Punce hvala za kakršnokoli mnenje pozitivno in tudi negativno.

Upam, da ni preveč zmedeno napisano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem
26.4.2007 14:51:29   
Gina
Pa ji povej, da je sicer že tako velik, da lahko nekam gre, tako velik, da bi šel za pet dni, pa še ne. Torej bi ga jaz dala za en dan in eno noč, potem pa prišla še sama dol in bi se fajn imeli še kak dan, preden bi spokali domov.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: problem
26.4.2007 15:08:30   
Anonimen
Glede na napisano jaz na tvojem mestu ne bi komplicirala. Ampak otrok ja vajin in vidva odločata.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: problem
26.4.2007 15:13:09   
pety78
Joj, sem že neki napisala, pa mi ni poslalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem....otrok je dovolj star, da zna povedati, če mu kaj ne paše. Glede na to, da se imata s tvojo svakinjo rada, ne bi smel biti problem. Slej ko prej bo dan, ko bo odšel za nekaj dni, pa tudi za dlje časa, ko bo prišla ljubica...user posted image
Moj je pri 1,5 letu sedaj že 2. pri tašči in tastu, sicer zaradi tega, ker je bil bolan, da ni v vrtcu, pa vseeno je 40 km stran. In mi ni hudo, me niti ne skrbi. Zakaj? Ker je mali čist NOR na dedka in če kdo, potem ga jaz razumem, kako je to. Vedno sem jokala, ko je bilo konec počitnic, ko sem morala domov, stran od mojega dedeka. user posted image user posted image
Tvoj otrok ti bo pa tudi sam znal povedati, kaj želi in če bi šel, mu ustrezi. Saj lahko greš še vedno ponj, če bi bila potreba.



_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: problem
26.4.2007 15:13:38   
romy
Ja saj, prav trudim se da nebi komplicirala. Ampak kar kompliciram nekaj v tri dni, saj se zavedam tega. Pač ne znam in nočem si predstavljat da bi bila par dni sama, brez malega user posted image

A je katera dala otroka že s kom na dopust?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: problem
26.4.2007 15:16:43   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Kaj bi počela popoldne? Komu bi se smejala? H komu bi se stisnila in ga 100 polubčkala...user posted image



Preprosto. Mož bo več kot navdušen, da bosta imela malo časa zase.

Otrok bo pa pri osebi, ki jo po tvojem opisu resnično obožuje. In mislim, da bi se imel lepo. user posted image


_____________________________



(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: problem
26.4.2007 15:17:42   
lenika
Ok, verjamem, da ti je težko. A vseeno se vprašaj. Bi bilo otroku z njima lepo? če si odgovorila pritrdilno, potem ne bodi egoistična in pusti, otroku, da gre in se ima lepo. N preikrajšaj otroka za nekaj lepega, zato ker bo tebi hudo. Pa saj 5 dni hitro mine. Saj sama si tega tudi ne predstavljam, a moj otrok je star šele 1 leto in še ne zna povedati, če želi iti ali ne. Če pa je otrok večji in želi iti in če veš, da mu bo lepo in bo na varnem, potem mislim, da nimaš kaj razmišljat. Ko se boste čez 5 dni zopet videli, ti pa zagotavljam, da bo veselje še toliko večje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: problem
26.4.2007 15:22:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Ja saj, prav trudim se da nebi komplicirala. Ampak kar kompliciram nekaj v tri dni, saj se zavedam tega. Pač ne znam in nočem si predstavljat da bi bila par dni sama, brez malega user posted image



Ah daj no ne ga srat. Boš rekla da nimaš kaj počet tistih 5 dni? Izkoristi ta čas in idi malo naokoli. Pripravi se v miru na morje in podobno. Poseksaj se v miru pa čao pero.user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: problem
26.4.2007 15:24:02   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Poseksaj se v miru pa čao pero.user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če njen ni pero? Zdej si jo pa izdala....user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: problem
26.4.2007 15:24:24   
lex
No tudi naš bo poleti star 2,5 in ker letos ne bomo šli v sezoni na morje bi ga rada dala nekomu. Sicer si želim, da bi bilo to moji starši, ker si nekako ne znam predstavljati mazanja in hranjenja in vseh ostalih stvari pri njegovih starših. Jaz ga bom dala nekomu ampak tako, da ga sredi njihovega dopusta midva pripeljema dol in potem čez par dni greva nazaj oni pa ostanejo. Jaz kot otrok sem si vedno tega želela, pa nikoli prišla, ker moji stari starši niso hodili na morje. No in ker bo letos situacija takšna ga bom dala - naj uživa.
Tudi tvoj bo užival in samo to imej v glavi, da bo on zadovoljen ko bo z njo. Imeli se bodo super. Ti si pa tisti teden lahko malo odpočiješ, napolniš baterije in ko ga boš naslednjič objela bo deležen miljone poljubov ne samo sto. Jaz osebno mislim, da otroci rabijo počitnice brez staršev in to daleč proč - drugače jih itak samo "komandiramo"user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: problem
26.4.2007 15:25:47   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: romy
Prav trudim se, da bi lahko šla skozi to, ampak resnično ne gre. Moj pa pravi, da za te par dni kar naj gre mali (ker pač ve kako drug drugega obožujeta), pol ga greva pa itak iskat.  Ampak jaz ne zmorem.

No, pred 14 dnevi so mi po glavi hodile iste misli. Moj je šel s tamalo na obalo k tašči čez vikend...mene je pa samo to skrbelo, kako bom jst brez nje preživela. Egoistično, ja. No, pol sem se nekako le prepričala, da ji bo pri tašči super in, da bo neznansko uživala. In brez dvoma tudi je...ko sta šla, sem bila malo otrpla...nek brezvezni strah...prvič je šla od mene stran za tolk časa in mi je blo prav grozno...
No, potem se je pa v stanovanju naselil mir in tišina. In jst sem začela uživat. Ja, ne boš verjela, da je nisem niti malo pogrešala. Dva dni sem lenarila in smrdela po stanovanju, nobenega pritiska, nobene brzine, niiiiiiiič....Yeah, baby - to je treba ponovit. RES PAŠEEEE. Probej.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: problem
26.4.2007 15:34:52   
romy
Pety - user posted image user posted image user posted image  Ja, mož bo več kot navdušen. On zjutraj ob sedmih gre in zdaj ko je poletje, "sezona" pride domov tut ob desetih zvečer. Pač ima svojo firmo.
In ne, ni Pero user posted image

Saj vem, saj moj mi tut prav da kompliciram za brez veze. Aja, pa on ni drugače nič boljši. V nedeljo ko smo vsi doma gre mali spat popoldne, pa ga gre kar zbudit čez kakšno uro in pol, pravi da mu je tako dolgčas po njemu. 
Ampak ok, on ga praktično čez teden skoraj da ne vidi, tako da bi mu bilo tistih pet dni čist normalno.
in ko jaz spim pri malemu me kar ponoči odnese, da bo on pri njemu spal, pa se stiskal user posted image  ker imam jaz možnost bit z njim celo popoldne.

Ja tak se mamo pri nas.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: problem
26.4.2007 15:40:36   
pety78
O, Romy, kak se mate lepo.user posted image
Lej, tu na RR nas je velik kandidatk, ki bi te tistih 5 dni z veseljem ponucale. user posted image user posted image user posted image user posted image
Daj, daj, saj si boš našla zaposlitev, ne skrbi. Nakupovanje, malo zlaganja po omarah, urejanje albumov, ....še prehitro ti bo minilo tistih 5 dni, boš videla. Pa še za kako kavico se zmenimo, da se nam boš lahko zjokala na ramenih. user posted image


Pa Perota pozdrav!user posted image



_____________________________



(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: problem
26.4.2007 15:47:39   
romy
user posted image user posted image user posted image
Pety, si pa hecna, sem se pa mogla zdaj nasmejat. Ah, sej vem da imate prav, samo jaz sem...bom še mal premislila, imam še mesec časa.

Zdaj pa grem, službe konec, v vrtec, pa domov. Lepe praznike. Mene zdaj 6 dni ne bo na RR, ker sem tu samo ko sem v službi user posted image

Lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: problem
26.4.2007 15:52:21   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde bejži, jaz tudi grem.

LP


_____________________________



(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: problem
26.4.2007 16:05:31   
Anuška79
Naš je trenutno star 3 leta in pol in je šel to zimo za en teden z mojima v toplice (neznansko užival), konec junija gre pa spet z njima za en teden na morje - v juliju dobi sestrico, pa ne bomo šli na morje pred koncem avg. oz. začetkom septembra. 

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: problem
26.4.2007 16:36:49   
Anonimen
H komu bi se stisnila in ga 100 polubčkala...


K MOŽU, BUTARA user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa kukr je že ena rekla, spočij se, pa ornk se poseksi...pred službo po službi, ponoči, vmes pa...vklopi domišljijo.user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: problem
26.4.2007 20:43:19   
Anonimen
Ne nori. Spakiraj ga in bo to dobro zate in zanj. Sam bo videl da se tudi brez mami zna preživet, ti boš pa videla, da se tudi njemu ne bo nič hudega zgodilo, če ga pač ne boš imela tistih nekaj dni zase.

Kot so ti druge predlagale, seksaj, na masažo idi, manikuro si naredi, preživi dan na kavču in gnijuser posted image , knjigo preberi, stanovanje spucaj, muziko na ves glas poslušaj......Pol pa spet idi po svojega sinka in ga miljonkrat poljubčkajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: problem
26.4.2007 21:11:40   
MarijaPo
Meni je pa ta Romy tako simpaticna. Da se je tok navezala na otrocicka. Ce bi meni kdo vzel mojo Speho Evo za kak teden, bi bila super vesela. Najbrz sem slaba mama, al pa custven kreten. No, ne eno ne drugo me ne ovira v tem, da bi se imela fino. user posted image

Romy, le poslji ta malega na morje, bos videla, da se boste imeli vsi (vseh pet) fino. Mogoce bo samo fant od sestre mal razocaran, ker ne bo ... no, vemo cesa ne bo. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: problem
26.4.2007 21:26:09   
Pilar
Pa ji povej, da je sicer že tako velik, da lahko nekam gre, tako velik, da bi šel za pet dni, pa še ne. Torej bi ga jaz dala za en dan in eno noč, potem pa prišla še sama dol in bi se fajn imeli še kak dan, preden bi spokali domov.


Tudi jaz bi tako naredila.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: problem
26.4.2007 21:57:02   
Anonimen
Prevelika navezanost se nikoli ni bila dobra.

Pred 1. letom ali pa 2. ga jaz res ne bi dajala, zdaj je pa ze zdaosti velik.

Pa saj se ti ne bo porusil svet, ce bos 5 dni brez malega! Halo?! Saj menda nisi na svetu samo za to, da si vsako sekundo samo mama user posted image  Itak ti bo hitro minilo, pa se tistih 5 dni pac posvetis sama sebi in tvojemu mozu.

Ne prevec komplicirat, se sploh, ce ima tamali jo tolk rad in se ona tolk z njim ukvarja in ga je pripravljena vzet s sabo.

LP, Ribica

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: problem
26.4.2007 22:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romy


A je katera dala otroka že s kom na dopust?


No, se mal ''tolazbe'' user posted image  Fant in njegova bivsa zensa sta dala malega z babico (njegovo mamo) na morje za 14 dni pri 10,5 mesecih. (Jaz tega sicer ne odobravam, pa ok .. samo primer pac). Potem je bil pa cez en mesec se enkrat 14 dni z njo dol.

LP, Ribica

LP, Ribica

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: problem
26.4.2007 23:08:56   
sky
Daj ga na morje. Še vedno lahko letiš po njega, ko ne boš več zdržala.

Pa še moje izkušnje:
Prvič je šla iz MB v CE (k mojima staršema) pri 15. mesecih za 6 dni (od takrat se ne doji, zaspi brez problema podnevi ali zvečer in ponoči se ne zbuja, do takrat sva se dojili 3x na dan  in 2x na noč). Sedaj bo stara 22 mesecev, pa je bila tam že več kot 5x in to nikoli samo za eno noč. Maja gre zraven na morje, junija prav tako in to za 14 dni in sicer do Zadra, pa v tem ne vidim nobenega problema. Lansko leto je še nisem pustila na morju s staršema, to pa zato, ker se je poleti šele ob opori začela postavljati.

Meni to ni hudo. Res sem potem 2x na dan na telefonu, ampak me sploh ne pogreša. Ko je doma, pa sem samo njena.


_____________________________

BK.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: problem
26.4.2007 23:20:53   
rija
dobre ste...ene....

jaz si ne predstavljem, da moj mladič prespi eno samo noč kje drugje kot pri meni....user posted image

mater, prava egoistka sem...mali pa pravi mamin sinek....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: problem
26.4.2007 23:29:30   
sky
mater, prava egoistka sem...mali pa pravi mamin sinek....


Po mojem sem prej jaz egoistka, ker hočem in rabim nekaj časa tudi samo zase. Priznamuser posted image !


_____________________________

BK.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?