|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpis v šolo
21.5.2007 11:56:57   
karin.
Zanima me če mogoče katera ve kako je z vpisom v šolo, če se da takoj v drugi razred? imamo fantka, ki bo septembra star 7let ampak ne zna še skoraj nič slovensko, ker ni iz slo. pa do zdaj še ni hodil v šolo. Mislite da se bo lahko prilagodil?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpis v šolo
21.5.2007 12:00:57   
al1*
Po  mojem bo najbolje, da se čimprej povežeš s svetovalno službo šole, v katero bo fantek hodil. Svetovalna delovka bo tudi najlažje ocenila, ali je za fantka bolj primeren 1. ali 2. razred. 

_____________________________

lp


(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vpis v šolo
21.5.2007 15:58:38   
lelaval
Koliko jaz vem, se da, če ima 1. razred končan. Hčerka je letos dobila sošolca iz Nemčije (3.1.2007), ki ne zna niti besede slovensko, ampak normalno obiskuje pouk. Pojdi do ravnatelja oz. svetovalke in se pozanimaj.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vpis v šolo
21.5.2007 20:47:30   
nejcko
Če še ni hodil v šolo, bo bolj težko šel v 2. razred, že zaradi opismenjevanja, ker pa ne zna niti jezika, se meni zdi sploh veliko bolje, da gre fantek kar lepo v 1. razred. Če bo septembra star 7 let, to sploh ni problem, bo pač malo starejši - tudi tisti, ki odložijo vpis za eno leto, so stari skoraj 7 let. Naš bo npr. 6 let in 10 mesecev.
Se pa vsekakor še pozanimajte pri svetovalki na šoli.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vpis v šolo
23.5.2007 17:58:30   
Gina
Pri nas na šoli je bil 3 leta nazaj tak primer. Otrok je šel v prvi razred in danes brez težav dela šolo. Tisto leto, kolikor je starejši od ostalih, se mu čisto nič ne pozna v kakšen minus. Pa tudi kasneje eno leto ne predstavlja kakšnega strašno velikega časa. Zdajšnji 1. razred je namenjen predvsem poslušanju besedil, pripovedovanju, usvajanju jezika, struktur v njem...Če gre otrok direktno v 2. razred, kar sploh ne vem, če je mogoče, potem pade naravnost v opismenjevanje in ravno najpomembnejši del za nekoga, ki ni iz Slovenije in ki jezika ne zna, zamudi.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?