|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   subvencija učbenikov
26.6.2007 20:36:34   
blev
Zdravo! Mi lahko katera pove, kako je s tem? A obstaja kakšen zakon ali je odvisno od same šole?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 26.6.2007 21:16:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: subvencija učbenikov
26.6.2007 22:37:38   
naniplus4
Učbeniški sklad je letos brezplačen za 1., 2., 3., 4., 5. razred devetletke (za 5. osemletke nisem prepričana). Drugače pa se plača obrabnina v vrednosti 1/3 cene novega učbenika za vsak učbenik, ki ga otrok dobi preko sklada. Če učbenik tako poškoduje, da ni več uporaben, ali ga želi obdržati, mora plačati celega.

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: subvencija učbenikov
27.6.2007 8:19:59   
purple
kolikor jaz vem se subvencionirajo učbeniki od 1-6 razreda devetletke(vsaj na naši šoli), če pa imaš - veliko družino ali slabše finančno stanje in podobno- lahko tudi za višje razrede daš vlogo in ti lahko komisija odobri subvencijo učbenikov.

< Sporočilo je popravil purple -- 27.6.2007 8:20:48 >

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: subvencija učbenikov
27.6.2007 8:26:49   
NiLe
Tole kopiram iz spletne strani MŠŠ-ja:

NOVOST v šolskem letu 2007/2008: Učenci in učenke od prvega do vključno šestega razreda osnovne šole za izposojene učbenike iz učbeniških skladov v šolskem letu 2007/2008 izposojevalnine ne bodo plačevali. Ministrstvo za šolstvo in šport bo sredstva iz omenjenega naslova, na podlagi zahtevkov in dokazil šol, šolam povrnilo. Prosimo vas, da starše o novosti letošnjega šolskega leta v vaših obvestilih pravočasno obvestite in jih povabite na ogled spletnih strani Ministrstva za šolstvo in šport.

_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: subvencija učbenikov
27.6.2007 14:35:45   
Anonimen
Prav tako pa lahko na pristojni CSD oddaš vlogo za IDSP (v primeru slabšega finančnega stanja družine). Lahko si zaposlena in tvoj partner tudi - tukaj nezaposlenost ni pogoj. Pogoj je majhna plača, po možnosti še obremenjena s krediti in/ali leasingi in/ali blokado TRR. Če boš oddala vlogo do konca junija in če ti jo odobrijo, bo nakazilo julija, drugače pa avgusta. Predložiti pa moraš tudi seznam učbenikov, delovnih zvezkov in ostalih potrebščin, da lahko na CSD naredijo predračun (lahko pa ga tudi ti prineseš iz knjigarne in papirnice). Vse, kar si lahko izposodiš v učbeniškem skladu (če je otrok v 6. razredu ali nižjem), ne bodo šteli, razliko pa boš dobila nakazano.

(odgovor članu blev)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: subvencija učbenikov
27.6.2007 21:07:01   
Gina
Samo še to, kot vidiš, ni odvisno od šole, ampak od ministrstva. Vsako leto pa je malo drugačno navodilo.

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?