|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fantek ali punčka?
10.7.2007 15:42:53   
murkica
No saj vem kaj boste rekle, važno da zanosimo in dobimo user posted image .

Tudi sama se s tem strinjam ampak vseeno(zdele bom malo filozofiralauser posted image ): Če bi prišel k vam en škratek in rekel, da boste danes zanosile in vi si morate samo še zbrati ali naj bo user posted image  ali user posted image , kaj bi si izbrale in zakaj?

Jaz če bi lahko izbirala, bi si izbarala user posted image . Iz čisto preprostega razloga: Ker so okoli mene same babe. Vsi otroci, ki sem jih kdarkoli pazila so bile user posted image , razen ene izjeme. Tako, da glede na to, da imam tudi 14 let mlajšo sestro in sem se na polno ukvarjala z njo, bi rada sedaj imela user posted image , da vidim kakšno je vzgajanje le tega.  Pa tudi kot vidite v mojem podpisu, bi tudi user posted image   bil noro srečen, če bi bil user posted image .

No za drugega user posted image , pa bi si želeli user posted image .
Tudi jaz imam starejšega brata in sem zelo vesela, da je tako, ker je vedno pazil name, branil pred drugimi in v glavnem imava en lep odnos. Če bi bila jaz starejša, ne vem če bi se tako super razumela.

LP

Murkica

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 15:48:58   
Slončica
Še dobr da ni teh palčkov..dobiš kar dobiš in pomembno ti je sam to da je zdravo.Oprosti,sam v nekaterih državah (Indija naprimer) prisegajo samo na produkcijo fantkov,deklice pa ob rojstvu ubijajo.Verjamem da sem te zamorila in da se bo name usu kup sovražnih postov,samo tako je.Men je G reku da bo user posted image  pol je reku da bo user posted image  v porodnišnici so mi rekli da bo user posted image ..pa mi je blo vseen,sam da bo vse v redu sem si ponavljala.
Bod vesela da sploh bo user posted image ,ne ukvarjaj se kaj bi rajši mela.To je isto ko pol otroka sprašujejo kake blesave tete,koga maš rajši mamico al atekauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 15:55:01   
Zofy
Jaz bi sicer raje imela user posted image , ampak bi iz praktičnih razlogov izbrala user posted image . Prvorojenci najbolj nastradajo, ko je potrebno določati meje (vem iz lastnih izkušenj) in se mi zdi, da je boljše, da je pri fant. Poleg tega pa lahko potem pazi na svojo sestrico, ko začne tudi ona ven hodit. In glede na to, da moški kasneje "dozorijo", bosta pol približno oba ob istem času v puberteti, kar nas bo stalo najbž kar nekaj sivih las (če bodo šli po meni user posted image user posted image ), ma bo vsaj vsega hitro oz. naenkrat konecuser posted image user posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 15:55:27   
fragola
Murkica pošiljam ti eno tabelo malo za hec malo za res.
Bo punčka ali fantek Razprave o izbiri spola svojih potomcev so v svetu vse bolj vroče. Ljudje posegajo po starodavnih vražah, po najsodobnejših metodah, vse le zato, da bi imeli naslednika pravega spola. Ne bomo se spuščali v moralno ocenjevanje tovrstnih postopkov. Raje vam predstavimo enega izmed starodavnih načinov, s katerim se lahko brez večje škode pozabavate.

Karta, ki je pred vami, menda izhaja iz cesarskih soban prepovedanega mesta iz časov kitajske dinastije Ching. Znanstveniki naj bi jo našli v kraljevi grobnici in original naj bi bil shranjen v Pekingu. In nekateri trdijo, da je kar 99% točna. Preverite sami.

Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.

user posted image

No kaj se ti zdi?

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:06:37   
Anonimen
Sončica kaj si se pa ti tak razkurila, saj je samo  sanjarjenje. Punca še kako dobro ve, smao da je zdravo dete in tega se vsi zavedamo.  Pač sanjariš malo, kaj bi raje imel, saj na koncu je itak večini vseeno in si želimo zdrave. Poleg tega, pa saj ti tudi sanjariš sam da bo zdrav, kaj pa če ne bi bil, verjemi, da ga vsaka mama vzljubi, še bolj ga imaj rade. Tak da se ni treb atak razburjat, če je eno sanjaško vprašanje postavljeno, enim pač malo bolj dol visi in jim je vseneo kaj bo smao da bo zdrav, nekateri pa pač malo več sanjarimo in delamo scenarije, kaj bi bilo, če bi bil user posted image ali user posted image . Neke želje in sanje pa vseeno lahko imamo, a neuser posted image

Jaz bom tak rekla, po vseh letih mučenja, uf jih je že velikouser posted image , še vedno sanjam o user posted image , najbrž zato, ker sem imela samo sestro. Pa glede na to kolk se mučimo, bi mi vsak reku, da bi zato mogle bit moje sanje: sam da bo, karkoli že. Valda da si želim, sam da bo, ampak če bo res škratek lahko kaj naredil, pa naj user posted image user posted image .  Vzljubila bom pa tako user posted image , kot user posted image , kot zdravega, kot nezdravega, vsi bodo moji srčki, vsi bodo moji scrklančkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:09:42   
nuala
Želela sem fantka, težko rečem zakaj. Z ženskami se nekako slabše znajdem.
Obakrat sem dobila fantka.
Če bi imela še enga otroka, bi si želela punčko, verjetno samo zato, da poskusim še, kakšna je vzgoja punčke. Pa manj konkurence bi bilo, se mi zdi.



_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:12:32   
Slončica
Ma pred časom nazaj je ena tuki gor pisala da ma punčko,želi pa si fantka...ma je bla tok tečna pa neuravnovešena da me pogrejejo take fore.99.99 %mamic je norih na svojeuser posted image ,je pa na žalost tud tist 00.01% tistih ki si ne zaslužijo naziva mami.Na žalost.
Vidim da zbiraš slončke,user posted image  evo še z moje strani pa upam da boš kmal v klubuuser posted image .Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:15:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Ma pred časom nazaj je ena tuki gor pisala da ma punčko,želi pa si fantka...ma je bla tok tečna pa neuravnovešena da me pogrejejo take fore.99.99 %mamic je norih na svojeuser posted image ,je pa na žalost tud tist 00.01% tistih ki si ne zaslužijo naziva mami.Na žalost.
Vidim da zbiraš slončke,user posted image  evo še z moje strani pa upam da boš kmal v klubuuser posted image .Srečnouser posted image


to pa tudi mene razkuriuser posted image ob tem pa ti dam čist prav.

a temu se zdaj reče zbiranje slončkov, ja kje pa jaz živimuser posted image . najlepša ti hvalauser posted image , tudi tebi vse naj najuser posted image .

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:27:09   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

kaj bi si izbrale in zakaj?



NA srečo ne moremo izbirati, ker se jaz nikakor ne bi mogla odločiti user posted image Mi je oboje fajn


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:33:11   
Sandrin
Mislim, da vsi sanjamo, katerega spola naj bi bil naš otrok, ne upamo pa naglas priznati kaj si želimo, saj se bojimo, da bi si okolica to napačno razlagala. Neka tiha želja pa se skriva v vsakem od nas.

Prvo nosečnost sem si želela user posted image , in sem bila kar malo "razočarana" ker smo dobili punčko. Sem pa zdaj to našo punčaro tako vzljubila, da jo ne zamenjam!!!!

Glede na to, da že imam punčko, bi si v prihodnje po eni strani želela user posted image , da bi imela parček. Po drugi strani pa se ne bi branila user posted image , saj imam ogromno takih in drugačnih oblačilc v barvah le za punčke (roza, rdeča, marelična).

Ma, najbolje da bi bila kar dvojčka!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: fantek ali punčka?
10.7.2007 16:59:48   
murkica
No saj da ne bo pomote, user posted image  ali user posted image  tako jaz kot moj dragi ga oziroma jo bova neskončno imela rada.  Ampak to vprašanje jeb ilo postravljeno čisto tako, kaj bi če bi lahko.
Nikakor pa nebi bila razočarana, če bi namesto user posted image  dobila user posted image . Sej smo punce ja super in bi lahko potem, ko bi odraslas skupaj nakupovale, hodile na pijačke in tortice, tako kot to jaz počnem s svojo mamo.
Pa če mene vprašaš bi moj imel user posted image  zato, ker točno ve da bi ga user posted image  vrtela okoli prsta in bi dosegla čisto vsako stvar, ki bi si jo izmislila. Saj vidim kako je pri moji tamali sestrici, že ona dobi vse kar se zmisli od njega, kaj bi bilo šele s hčerkico.

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 8:20:31   
Juno
Če bi škratek prišel do naju z možem, bi si jaz zaželela user posted image , on pa user posted image . Vem pa da karkoli bo prinesla štorklja, fantka ali deklico, bo najin dom napolnilo z nepopisnim veseljem.

_____________________________

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 9:28:15   
luna68
Misek13user posted image user posted image user posted image pa seuser posted image za sreco. No jaz ima ze deklico,zdaj pa cekam kaj mi ta mesec prineseuser posted image user posted image ..no vsaj upam da!!??
Kaj si pa zdaj zelim..res samo da bo zdravo, tudi ce zanosim-je moj emso taksen da zahteva od mene vse teste,ki jim v prvi nosecnosti nisem posvecala nobene pozornosti..to pa je ze druga zgodba.
Ko bos nosecka,ali pa ko bos rodila....imela bos najraje na svetu svoj zakladek!!



(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 9:55:59   
polonca78
že par dni razmišljam kaj bi napisala na to temo in še vedno ne vem. očitno mi je vseeno katerega spola je, samo da bo.user posted image

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 10:09:21   
bekyca
Super tema user posted image .

Kot ste večina že napisale, najbolj važno je, da je zdrav, če bi pa lahko izbirala, bi si pa želela user posted image . Ne vem zakaj, ampak nekako bi imela prvo pupiko, moj dragi pa seveda fantka. Bomo videli, komu bo "ustreženo". user posted image




_____________________________



(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 10:58:18   
Naty*
midva z lubijem bi mela oba najprej user posted image , pol pa user posted image . Ampak seveda je pa res čist vseeno, tud če ne bo tko , sam da bo...user posted image

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:10:53   
eva1
No ja mene je ta škratek kr poslušaluser posted image user posted image user posted image ..seveda najvažnejše je, da je dete zdravo, ampak sanjamo pa tudi lahko kaj bi imele...jaz sem si prvič želela fantkauser posted image in ga imamo, v drugo pauser posted image punčko in smo jo dobili...seveda če nebi bilo tako, tut ok, ampak sem vesela, da se mi je uresničila majhna želja glede spola...če bi meli še enegauser posted image pa kaj pa vem...recimo da mi je v tretje vsejnuser posted image !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:19:05   
zarjica
Midva sva si želela fantka. Bil je fantek. Pa sva ga izgubila. Zdaj pa ne vem...Ne upam si nič želeti.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:20:38   
zarjica
Aja,pa da ne bo pomote: nisem še noseča, samo razmišljam za naprej. In ne upam si nič želeti, glede spola.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:29:51   
bebe&jaz
Hi, hi... Jaz sem bila celo življenje prepričana, da bom imela user posted image . Kadarkoli sem si predstavljala, da imam user posted image , je bila to zagotovo user posted image . Najbrž bi lahko rekla, da sem si želela user posted image . V trenutku, ko sem izvedela, da sem noseča, sem pa bila prepričana, da je user posted image  - lahko bi špekulirala, da sem si v tistem trenutku "zaželela" user posted image . In zdaj si res Sploh ne znam predstavljat, da ne bi bil user posted image user posted image  In za naslednjega si zopet predstavljam, da bo user posted image . Pustimo se presenetiti..user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:36:06   
tamala_82
tako kot vas je večina že napisala - važno, da nam rata in da potem rodimo zdravega user posted image - vsaka mama (no ja, velika večina) pa ima svoj zakladek najrajši, ne glede na spol!!!

Če pa bi obstajal takle škratek bi si tudi jaz verjetno zaželela user posted image . Očitno je tale želja že tako zakoreninjena v moji podzavesti, da sem danes ponoči 2x sanjala, da sva dobila fantka (enkrat sem sanjala porod, drugič pa UZ) user posted image user posted image user posted image Si grem že pošteno na živce, ker tako o tem razmišljam, ampak ne vem, kaj me je to obsedlo?! Se prepričujem, da je važno, da je user posted image zdrav, ampak misli o user posted image se kar ne morm znebit user posted image



(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 11:52:46   
Olivija
jaz sem si pa želela 2 punčki user posted image , ko sem zvedela, kako majhna razlika bo med obema. Že zmeraj so mi bile tako fletne sestrice, ki so malo narazen, in točno tako kombinacijo sva dobila.

Je pa moja mami iz istega razloga kot Murkica navijala za fankta, ker so same ženske pri hiši user posted image .

Seveda bi pa vzljubili tudi fantka in mogoče bo pa v daljnji prihodnosti tretji user posted image  ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 12:12:32   
nInAzWeRiNa
oboje naenkratuser posted image user posted image bi bla vrjanta ja sam ne vem kdo bi me pokonc držu k bi se začela premikatuser posted image hecam se
jst bi prvegauser posted image  drugo pa user posted image ,se pa ne bom obremenjevala če bo drugač sam da bi že bloooouser posted image
lp

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: fantek ali punčka?
11.7.2007 18:32:12   
murkica
Ja saj oboje na enkrat bi bila kar rešitev, ampak moja sestriča je dobila oba na enkrat pa se mi je kar malo smilila. Mislim, saj ne rečem bila je presrečna in mi tudi, ampak ko sem jo videla kako je bila utrujena prvih nekaj mesecev pa me je kar malo odvrnilo od misli, da bi imela dva na enkrat. user posted image  

No sedaj ko sta tamala dva stara 2. leti pa je že veliko bolje. user posted image

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: fantek ali punčka?
12.7.2007 9:42:24   
Nončika
po tabeli sodeč sem zanosila pri 23l in Nov. morala bi roditi fantkauser posted image . celo nosečnost sem po izračunih babic, tet sem nosila user posted image . avgust naslenje leto pa sem rodila user posted image .na presenečenje vseh. tako da ne držijo vse vraže in izračuni.

vedno sem rekla bo kar bo samo zdravo naj bo. tega je že 2 leti. moja pupa bo stara dve leti. le kam čas beži????

lp

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?