|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri dojenju
13.7.2007 22:13:57   
Liona
Naš 2. mesečni srček je bil zadnji mesec le na umetnem mleku, prvi mesec pa sem svoje mleko brizgala in mu ga dajala po flaški (bil je nedonošen in prelahek za dojenje). Zdaj pa sem se odločila, da se bova midva poleg mlečne formule Novolac AC tudi dojila. Če ne drugače vsaj toliko, da se malo "pocartava". S pomočjo tamitila in dvodnevnega brizganja sem ponovno dobila svoje mleko, zdaj pa me zanima kako in predvsem kdaj naj otročka pristavim. Ko je full lačen skoraj nima smisla, ker se takrat preveč joka, če hrana takoj ne priteče. Kaj svetujete? Seveda upam, da bo sploh zagrabil čeprav me njegova moč niti ne skrbi. Sesalni refleks ima precej močen saj mi prst zagrabi in ga sploh ne izpusti in mu ga le s težavo izvlečem... Prosim vas za pomoč. Hvala.

Lahko noč

_____________________________

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč pri dojenju
13.7.2007 22:16:22   
TONČI.
Ta bo težka. Ampak če si želiš dojit vstrajej. Najboljš da takrat ko je lačen vztrajaš do konca. Težka bo pa zato, ker iz flaške hitrej in lažje teče kot iz dojke. Po moje bo otrok protestiral. Ti se pa ne daj. Držim pesti

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč pri dojenju
13.7.2007 22:43:43   
kaya2007
moja tudi full vleče prst, dudo, flašo...bradavice pa ni znala zagrabit. Upam, da bo vama šlo. jaz bi probala tako, da bi šla jest že malo prej preden user posted image  "pove" da je lačen in se je še pripravljen malo pomatrat.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč pri dojenju
14.7.2007 8:51:41   
Pingvinčica
Uh tudi jaz mislim da bo to kar težko. Pri nas mala ni in ni znala zagrabit bradavice. Poskusila sem z nastavki pa tudi ni šlo. Tako da sem si mleko potem črpala do 7.meseca. Upam, da vama dojenje steče, če ne se pa ne sekiraj preveč in si mleko črpaj ter mu ga dajaj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč pri dojenju
15.7.2007 12:16:22   
tinaaja
user posted image Liona za odlocitev :)
pristavljaj se preden je lacen- ce si mu dajala flaso na 3 ure, ga pristavi 2 uri po zadnjem hranjenju, lahko tudi po hranjenju, pa cetudi se samo carta, ker je to stimulacija za prsi. pa pristavljas ga lahko, ko se zbuja ali ko je zaspan, torej umirjen, pa ponoci. pa vztraja, se splaca user posted image pa na pozabi na crpanje, da se bo proizvajalo zmeraj vec mleka. probaj prit do tega, da svita najprej podojis, pol dodatek in upam, da vam rata, da morda pol dodatek ne bo vec potreben user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč pri dojenju
15.7.2007 21:37:06   
K_a_t_i
Pristavljaj preden daš stekleničko. Pa pusti ga malo dlje, da bo vlekel tudi "v prazno". To bo dobra stimulacija za nastanek več mleka. Držim pesti user posted image . Nam je uspelo iz dodajanja ob vsakem obroku preiti na polno dojenje pri 3,5 mesecih.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč pri dojenju
15.7.2007 22:10:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image Liona za odlocitev :)
pristavljaj se preden je lacen- ce si mu dajala flaso na 3 ure, ga pristavi 2 uri po zadnjem hranjenju, lahko tudi po hranjenju, pa cetudi se samo carta, ker je to stimulacija za prsi. pa pristavljas ga lahko, ko se zbuja ali ko je zaspan, torej umirjen, pa ponoci.


Se pridružujem temu mnenju.

Pa srečno user posted image  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pomoč pri dojenju
16.7.2007 14:38:00   
rainbow
tudi jaz držim pesti, da vama uspe, in se strinjam z zgornjim tekstomuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pomoč pri dojenju
25.7.2007 10:29:39   
ger06
živjo,

tudi jaz imam podoben problem, našauser posted image  je najprej dobivala mleko po flaški, zdaj pa se mučiva z dojenjem. Z nastavkov zelo lepo pije, ko pa ji dam bradavico pa samo 2x potegne, potem pa jok in zvijanje v naročju, pa napenjanje.
Mleko ji še vedno dodajam, sem pa uvedla naslednji sistem in sicer par minut dojenje z nastavkov, potem pa ji dam bradavico še za par minut. Za tem dobi pa še flaško. Upam da bova uspeli,

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?