|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež - 3 starostno obdobje
16.8.2007 10:42:03   
Lea
Pozdravljeni,
mene pa malce zanima vaše mnenje oz. katere avtosedeže uporabljate za 3 starostno obdobje. Jaz sem preletela že par testov, mnenj na forumu in spletnih trgovin, pa se zaenkrat še ne morem odločit.user posted image
Za našo 3,5-letnico bi želela kupiti avtosedež, ki bi imel nastavljiv vzglavnik, pa tudi naklon - da se vsaj malo nagne, ko otrok zaspi.
Katere znamke oz. modele priporočate oz. uporabljate in jih glede na uporabo tudi priporočate?
Pa hvala za pomoč in LP user posted image ,
Lea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
16.8.2007 13:10:40   
BLAŽIKA
Mi imamo maxi cosi xp in smo zelo zadovoljni z njim. Najboljše da se odpraviš v trgovino in jih malo v živo pogledaš, pa vašega otročka zraven vzami in se naj vsede v sedež, da vidiš, če mu je ok.user posted image
Ja mi smo tudi izbirali pol leta kaki sedež bomo kupili.


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
16.8.2007 20:53:23   
rainbow
Mi imamo enega od Romerja, super zadeva, se da malo nagnit, vzglavje raste  z otrokom, smo dali zdaj že mlajšo noter, ima glih 15 kg; starejša pa ima po sili razmer zdaj enega no name, ful poceni, pa imam malo slabo vest, ampak trenutno ni denarja, da bi kupili enakega, razen če kje kako akcijo najdemuser posted image ; ampak je ful velika, ne vem, eni imajo samo jahače, tak da ... sem pa absolutno za varnost.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
16.8.2007 21:53:35   
mayci
Mi imamo Maxi cosi Rodi XR, ki se tudi rahlo nagne za počitek. Smo zelo zadovoljniuser posted image , čeprav ga še ne uporabljamo zelo dolgo.

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
22.8.2007 4:19:01   
dmavrel
Mi smo prej imeli concorda lift pro in smo bili zadovoljni z njim. Sedaj imamo pa od maxi cosi rodi XP in smo tudi zadovoljni z njim.
Prvo sva hotela kupiti novo prevleko za concorda, a je bila cena precej visoka, okoli 15.000sit - glede na to, da dobiš samo blago. Zato sva še raje malo počakala in šla malo pogledati naokoli.
Par dni kasneje smo dobili baby centrove novičke in tam je bil ta sedež od maxsi cosi okoli 100EUR. Tako, da sva raje dala malo več in kupila nov sedež.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
22.8.2007 11:40:53   
mily
Dmavrel, me zanima, ko ste meli Concorda. Mi ga tudi imamo, pa se mi zdi tko nepraktičen. A se da vsaj malo poležit, al jst ne najdem? Naša še velikokrat zaspi in jo potem glavica začne naprej uhajat. No v bistvu se kr cela nagne naprej. Sem razmišlaja, da bi kr novega kupla, ker če gremo kam dlje, je potem skos čist zvita.

A Maxi Cosi pravite da se da nagnat malo nazaj.

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje
22.8.2007 12:08:27   
dmavrel
Mily tudi naš se ni dal kaj nastavit! Mogoče se je prestavil naslon, če si ga dal bolj na konec sedeža. Ampak le za kakšne 3cm, se sploh ni opazilo. Glavo smo mogli pa mi našemu tudi skoz nazaj naštimovat. Se mi zdi, da so glede tega t´k vsi sedeži enaki. Ta, ki ga imamo sedaj se tudi ne da´ naslon nevem koliko nazaj. Smo dobili sicer nek nastavek zraven, ki naj bi bil za regulirat naslon. Samo se mi zdi, da nima nekega velikega naklona. Mojmu glava prav tako uhaja naprej.
Najboljše je iti v eno trgovino, ki imajo te sedeže in ga tam vredu pregledaš! Po moje že ni kakšne velike razlike kar se tiče naklona. Je pa drugače veliko boljši ta sedež od maxi cosija kot ta pa od concorda!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?