|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodnišnic?
26.11.2010 9:06:11   
RR raziskuje
V medije je prišla novica, da naj bi minister za zdravje razmišljal o reorganizaciji nekaterih porodnišnic. Za odgovore smo prosili porodnišnico Kranj, Trbovlje in Brežice. Izjavo pa smo dobili tudi iz Ministrstva za zdravje.

Preberite si: http://www.ringaraja.net/clanek/reorganizacija-porodnisnic_3790.html
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
26.11.2010 9:17:19   
m_o_i
SG se ne bo zaprla, ker zidajo novo user posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu RR raziskuje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
26.11.2010 11:54:08   
Anonimen
Saj ne vem kaj naj rečem na to... Žalostno! Sama sem pred skoraj sedmimi meseci rodila v Trbovljah in ne glede na to, da so bili to trije moji najhujši dnevi v življenju ( sem prvorodka, pa pojma nisem imela kako vse skupaj poteka),  zdaj pogledam za nazaj in pravim, vem!, da so super poskrbeli zame. Porod je bil tudi tako dolg, da bi šla lahko rodit v Munchen, ne le v Celje ali v Ljubljano, ampak gre se za to, da so starši lahko prišli najinega sinčka pogledat vsak dan (čez steklo seveda), moj mož je bil tudi vsak dan pri meni od 11.00 do 18.00. Čez kakšno leto, dve načrtujeva drugega člana in sploh si ne predstavljam, da bi morala roditi kje drugje. Pa ne vem kako naj bi se v Trbovljah rodilo premalo otrok?? Saj so bile sobe polne (vsaj takrat), zdaj pa, ko hodim po cesti v Zasavju vidim, da je vsaka druga ženska nosečka. 

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
26.11.2010 15:28:34   
hubi
Kranj zapirajo že 20 let. Tako da.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
27.11.2010 14:12:48   
BARBY_2007
Jst upam da jim ne bo uspelo zapret niti ene kr se mi zdi da je prav da imaš porodnišnico na vsakem koraku. Sama sem iz Zasavja in sem prvega otroka rodila v Trbovljah in tudi januarja bom drugega in si ne predstavljam da bi se morala do porodnišnice vozit eno uro ker se v tej uri lahko zgodi marsikaj.


_____________________________

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
29.11.2010 14:33:24   
nina42
Žalostno da se varčuje, pardon "racionalizira in reorganizira", na najbolj dragocenem delu prebivalstva, novorojenčkih. user posted image Svinjarija brez primere...

(odgovor članu BARBY_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Se bodo res zaprla vrata nekaterih porodn...
29.11.2010 14:40:57   
nina42
"mag. Jurca opozarja, da pacientke in bolnice postajajo s tem vse bolj brezosebno proizvodno blago, važna je le brezhibna operativna tehnologija. S tem se odmikamo od psihosocialnega pristopa v medicini. Doslej ni bilo izvedene nobene analize, ki bi pokazala katero porodnišnico bi lahko ukinili brez škode za reproduktivno zdravje in taka analiza je potrebna pred odločitvijo o ukinitvi ali prestrukturiranju porodnišnice."

že tako ali tako je Slovenija v porodništvu na repu evropskih držav, namesto, da bi stanje izboljšali, ga bi radi še poslabšali, po drugi strani pa v lj ne morejo zagotoviti niti 24 urne prisotnosti anestezista, najboljše, da spet začnemo novorojenčke operirat kar na živo, bo bolj racionalno...


(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?