|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri, ko grem na blato
22.11.2007 13:32:49   
bibabubabaja
Rodila sem pred 3 tedni. Čišča je bila 14 dni, potem pa sem opazila po tem ko grem na blato še malo krvi.  Kaj je to - drugega nič kaj posebnega nisem opazila. Kako naj vem ali so to hemeroidi? Kaj naj naredim - je to normalno? Malo sem bila šivana, saj sem se raztrgala. Ampak šivi me niso boleli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri, ko grem na blato
22.11.2007 14:13:40   
Stefka
Najverjetneje so hemeroidi. Omeni na pregledu ali pa pojdi do osebnega zdravnika, povej da si ravno rodila in ti bo dal Faktu. Zelo hitro pomaga.

Pa brez panike. Ni nič nenavadnega.

(odgovor članu bibabubabaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kri, ko grem na blato
22.11.2007 20:47:53   
tinaaja
Morda hemeroidi, omeni os zdravniku, ce se ne preneha. Med tem pa - veliko pij, jej suhe slive za prebavo, donat, vlaknine, da bo blato mehko in ne bos imela problema z izlocanjem. Pa namazi se kar s hladilno kremo, ki jo imas za dojencka, lahko pred veliko potrebo kot tudi po njej. JAz sem imela podobno, se je uredilo.


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 21:01:40   
AlTa
A če maš hemeroide te kej boli? To pa sprašujem ker mam tud jest kri,ko grem na blato. Pri men traja že nekaj dni se pa je tko začelo: najprej me je začel želodec bolet in še zmeri me boli ampak zjutri in zvečer , ko grem na blato imam kri in nekakšne krvave koščke kot naprimer k maš pri menstri. So to tud hemeroidi?
Hvala!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 22:05:04   
Paštetka
Kakšna pa je kri? Barve mislim.

Če je sveža, rožnate barve in na papirčku zgledajo take črtice, zna biti hemeroid. <<<najverjetneje, ne?
Če pa je kri v blatu svetle barve, lahko, da se je med porodom poškodovalo črevesje. Vendar bi to neznansko bolelo in tudi vročino bi zdaj že dobila. ČE pa je kri temne barve (skoraj črne, koščki)  v blatu, je pa to znak krvavitve višje v prebavnem traktu (želodec).

Pomoje so krivi hemeroidi, in malo upočasnjena prebava, kar je značilno za 90% porodnic. Pij veliko tekočine, vlaknin oz. kar pač mehča blato. Problemi s prebavo znajo trajati tudi do pol letapo porodu.


(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 22:25:20   
AlTa
Kri je taka kot ta pisava mislim take barve. Ni nobenih črtic na papirčku. Morem pa še povedat da kri ni pomešana z blatom ampak najprej gre vn blato nato teče kri. Črevesje me ne boli sam me pa želodec. Sej jem in nimam trdo blato, se pa bojim da ni kej z želodcem narobe.
Res hvala paštetka. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 22:43:47   
Paštetka
Če bi bilo kaj z želodcem bi bila kri v blatu in to črna.

Če je taka rdeča kri ,potem je najverjetneje kaj s hemeroidi ali danko narobe. saj jaz sem mislila te črtice bolj v smislu, da ko potegneš, ko se obrišeš, da nastanejo črte  od potega. saj če popivnaš potem res ni črt user posted image .

Sicer nisem zdravnik, imam pa izkušnje s temuser posted image

Če je te krvi ful, (ti pišeš, da so koščki) pojdi k zdravniku. Lahko si pa kupiš mažo v lekarni za hemeroide. Se pa dobijo tudi taki "robčki", ki si jih daš na danko in so prav za po porodu narejeni. (firma je ista kot dela tisto multi mam mazilo za bradavice). Probaj najprej s tem, pa če ne bo pomagalo idi do zdravnika.

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 23:03:55   
AlTa
Še enkrat hvala Paštetka  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kri, ko grem na blato
4.12.2007 23:08:12   
Paštetka
Pa še kdaj drugičuser posted image

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?