|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polna luna
28.11.2007 12:36:55   
Anonimen
Ja zanjimivo kako se nam obrača svet. Padci in vzponi. Izgube in dobički. Sama sem v življenju marsikaj pretrpela. Izguba dvojčkov v dvanajstem tednu. Izguba moje zlate deklice v 23 tednu. Neprespane noči in solze, ki tečejo že ob pogledu na droben cvet in zeleni listek v vetru. Obup in kričanje. Pa že posije sonce in vidiš kanček upanja, a naslednji dan je tvoja duša spet v temni luknji in ostajaš sam s svojo bolečino. Bolečina je tako močna, da jo čutiš v vsaki celici svojega telesa. Huda žalost te privede do tega, da psihično bolečino čutiš tudi fizično. Srce se ti trga na koščke in vse se zdi brez pomena.
A danes je lep dan. In jaz sem končno srečna, ker pod srcem nosim nov sad ljubezni. Še vedno trepetam in se bojim, da se zgodba ponovi, a moje bitjece me brcne in pravi mami nehaj ga srat, za vedno bova skupaj.
Dva meseca in pol sem že v bolnici. Imam dobre in slabe dneve. Zdravniki so dobri in sposobni. Sestre pridne in delavne. Dirka gor in dol. Operiranke in nossećnice. Take, ki ćakajo in so ćez rok in jaz, ki upam in štejem dneve, da pridem do januarja. Dnevi tečejo. Včasih je dovolj le grd pogled zdravnika in je pokvarjen dan. Včasih te razjezi umazan wc. Včasih je dan dober in ti sonce v sobo prinese nasmejana in nadišavljena sestra. Najbolj pa je smešno takrat, ko ti živčnain nestrpna dekleta, ki so tu po dan ali dva razlagajo kako nesramen je ta in ta in kako čistilke nič ne spucajo.
Stene pokajo od hormonov in najbolje je , da si rećeš ah saj ni čudno, ko je pa polna luna. Nekdo pač mora biti kriv.
Vem da bom kmalu doma k sebi stiskala mojo štručko in mojega zlatega moža.
Lep pozdrav vsem, ki še upate da bo ratalo in tistim ,ki je že.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:40:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:42:35   
lelaval
Kako lepo si napisala. user posted image  Škoda, da si anonimna.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:43:45   
marita
srečno na poti do januarja in da končno stisneš k sebi svoj zaklad.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:45:21   
Naja30
Sočustvujem s tabo, glede preteklosti in glede prihodnosti, da rodiš zdravega sončka, ki bo v veselje in srečo tebi in tvojemu dragemu. Potrpi še tedne, se splača.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:47:34   
lukec
Želim ti en kup tistih "ta dobrih" dni vse tja do januarja, ko boš k sebi stisnila svojo štručko. Do takrat naj te pokonci drži misel, da je vse najlepše še pred tabo user posted image .

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:47:53   
Taula
Res si lepo napisala.user posted image  Še malo pa bo december, ki bo minil v hipu in nato pride januar in ti boš pestovala tvojo težko pričakovano user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Polna luna
28.11.2007 12:49:47   
Dinki
Res lepo napisano, kljub grenki vsebini....vendar pomembno je, da je grenka na začetku in naj postane sladka na koncu.

Z vsemi močmi in pozitivnimi mislimi pojdi prosti januarju in upam oz. ti želim vse najboljše, po vsem doživetem si to več kot zaslužiš user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:05:17   
Februarka08
Res lepo napisano... Bi kar zajokala. user posted image Veseli me tvoj pogum in želja, ki te vodi k cilju. Tudi sama imam kar nekaj problemov, vendar nam bo z trdno voljo uspelo priti do konca in do objema naših user posted image .
Srečno!user posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:29:02   
Skye
Kar hudo mi je postalo, ko sem prebrala, kaj vse si morala prestati user posted image
In občudujem te kako močna siuser posted image user posted image user posted image


Želim ti, da ti bo čas do januarja hitro minil, in da potem končno dobiš v naročje svoj tako težko pričakovani zakladek, ki niti ne ve, kaj vse je njegova mamica pretrpela, na poti do cilja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:39:32   
s.
...ganila si me s svojim pisanjem... sem kar čutila, kako ti je...
Držim pesti, da se vse srečno izteče in da boš kmalu oz. ob pravem času v rokah držala user posted image , ki vaju bo neskončno osrečil.

V mislih sem s tabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno.


(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:43:46   
*medica*
kako lepo napisano kar solze so se mi nabrale v  očeh..želim ti da uspešno dočakaš januar in da boš ti in tvoja pikica vredu...in bote srečni do konca dni...user posted image user posted image user posted image user posted image l.p

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:49:17   
sinskaT
Hvala za to kar si napisala in delila z nami. Iz lastne izkušnje vem, da zdrava in srečna nosečnost ni samoumevna, vsak ima svojo pot...

Močno verjamem, da se boš januarja grela v objemu svojega dragega, skupaj pa bosta varovala vaše detece.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Polna luna
28.11.2007 13:49:58   
TamaraJ
Pozitivne misli bomo usmerjale tudi nate in tvojega dragega, da stisneta k sebi zdravo, težko pričakovano štručko. Res si zaslužita to nagrado. Zate in vse tebi podobne borke pa veliko, veliko toplih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Polna luna
28.11.2007 14:17:02   
Marusah
Čisto malo še, pa bo januar tukaj....
Vso srečo user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Polna luna
29.11.2007 9:44:58   
Anonimen
Danes je srećen dan. Hvala vsem za odgovore. Pozitivne misli, ki ste mi jih poslale so pomagale. Srček mi poje in noro sem zaljubljena. Danes prihaja na obisk moj zlati mož. Čudeži se dogajajo. Danes je nasmejani zdravnik na viziti dal dovoljenje, da grem na svobodo. Po dveh mesecih in pol bom prvič oblekla civil obleko. Prišla sem s sandali in lahkimi poletnimi hlačami ter lahko majčko. Danes bo moj dragi prinesel zimsko garderobo. Ne vem sploh če mi je kaj prav, saj nimam nosečniške opreme. Šla bova malo po mestu. Na kavico in mogoče v kakšno otroško trgovino, da najini pikici kupim kompletek za odhod domov. Danes sem tako navdušena kot takrat, ko sem imela 16 let in sem komaj čakala, da grem v disko in vidim mojega ljubčka. Ta ljubček danes prihaja na obisk in v najinih očeh bodo spet iskrice ljubezni. Obdana z najinimi tremi angelčki bova v miru popila kavico s smetano in z roko v roki čez urico ali dve nazaj prišla v bolnico, kjer se bom počutila varno ob strokovnih zdravnikih in bolj in manj živčnem osebju.
V pričakovanju novega življenja hvaležna meli23

(odgovor članu Marusah)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Polna luna
29.11.2007 9:49:36   
Anonimen
Danes sem prebrala tvojo zgodbo in iz srca ti želim le vse, vse najboljše, pa javi se še kaj, počvekaj z nami, pa ti bo sta ta dva meseca hitro minila. Me bomo s tabo stiskale pesti za le dobre stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Polna luna
30.11.2007 14:18:28   
Majuska
anonimna, držim pesti da bo šlo vse po maslu in da bosta kmalu zibala novega člana! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Polna luna
30.11.2007 14:52:24   
mml
meli23 se kakšen teden zdržita kupaj s user posted image , tamo do 36.tedna, po tem je pa tudi vseeno, če pride malček že malo prej k mamici in atiju user posted image . Upam, da sta včeraj uživala na kavi in drug z drugim user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Polna luna
30.11.2007 16:13:48   
klepetka
meli ,kako ganljivo napisano.resnično.Želim ti  ,da zdržita s pikico še čisto majčkeno .pa tud če bi  že zdaj rodila,si že iz tahujšega ven.user posted image Ste zmagaliuser posted image user posted image

Veš ,pred 14 dnevi sem bila za 4 dni sprejeta na opazovanje v P in verjem i,da sem se v tistih dnevih večkart spomnila nate .To sem tud na našem čveku že napisala.(sem namreč tud jaz januarčica).Ko bi le kaj več vedela o tebi ,pa bi šla tud po sobah spraševat ,katera si.user posted image
In res je tako kot praviš ,vse osebje ,tako od snažilk,strežnic,sester do zdravnikov je super.Sploh pa izstopa  sestra Ines.Ma takih pa ne delajo menda večuser posted image .Resnično ,ženska na mestu.Vedno pripravljena za pogovor,nasvet ,tud pojstlo posprav ,če je treaba.

Sicer pa je tudi res ,da kar daješ potem to tud prejemaš.In če sam nisi siten ,potem te tud drugi drugače sprejemajo.

Drži se ,pa še na naš čvek se kaj javi.


_____________________________



(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?