|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Družba FINMART
6.12.2007 8:40:55   
ninica04
A pozna kera firmo FINMART? So bili v vrtcih in so talali neke igračke, mi starši pa smo morali dati svoje številke.  So nas klicali, češ da imajo neko akcijo in da smo bili izžrebani in da nam bojo podarili denar.... V glavnem prišel je tip k nam in nam ponudil zavarovanja (življenska), pa da je tista njihova nagrada, da ti oni plačajo prvi obrok, pa še pol med letom in plačajo še en obrok. Delajo pa za vse zavarovalnice Triglav, Z Maribor..... Upam da se nisem nasrala. A vi poznate to, oz. ali je katera že vzela zav. preko njih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:05:45   
akaj
Mene so začeli klicat po porodu, ne vem kako lahko v porodnišnici dajo podatke, če jim posebej ne daš dovoljenja za to.
Tudi je bilo na foro, da smo izžrebani in bla bla bla, da nam hočejo dat nekaj denarja.. jaz sem jih skenslala user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:07:19   
Naja31
Nas so "ulovili" ko je bil nek otroški dogodek v Tivoliju in so talali igrače, pod pogojem, da jim daš svoje podatke. In čez nekaj mesecev me je klicala neka punca, da imajo nagrado za nas, sva se usklajevale kdaj se dobiva, nikakor ni nimam uspelo, potem se pa ni več oglasila.
Nisem pa vedela, da gre za zavarovanje.

(odgovor članu akaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:26:10   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

A pozna kera firmo FINMART? So bili v vrtcih in so talali neke igračke, mi starši pa smo morali dati svoje številke.  So nas klicali, češ da imajo neko akcijo in da smo bili izžrebani in da nam bojo podarili denar.... V glavnem prišel je tip k nam in nam ponudil zavarovanja (življenska), pa da je tista njihova nagrada, da ti oni plačajo prvi obrok, pa še pol med letom in plačajo še en obrok. Delajo pa za vse zavarovalnice Triglav, Z Maribor..... Upam da se nisem nasrala. A vi poznate to, oz. ali je katera že vzela zav. preko njih?


Tudi mene so dobili tako, pa sem jih na hitrco odslovila. user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:30:59   
Nikoletka
Ja, poznamo. Sem sklenila varčevanje do hčerinega 23 leta. Plačujemo po 30 eur mesečno in po 5 letih lahko že dvigneš denar, če ga nujno rabiš. Je pa najbolje denar do konca notri pustit, saj je potem tudi znesek večji. Če bomo denarčke notri pustil bomo na koncu prišparali 9000eur, ki jih bomo namenili za šolnine ali pa kaj podobnega. Se mi zdi to zelo v redu, saj verjetno sami ne bi našparali prav veliko, tukaj ti pa še pripada nekaj % letno zraven glede na rast skladov. Jest sem denar v tri sklade razpršila. Če bi se izkazalo, da bomo denar potrebovali prej, ga bomo pač dvignili. Bomo vidli kako bo, upam, da sva se dobro odločila. Tud jest šparam za pokojnino pri Grawe zavarovalnici 30 eur mesečno, do 70 leta in so pogoji enaki, kot za hči, samo da ven dobim še enkrat več denarja. Pozdravček

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:47:55   
smigli
Jaz na take prijeme ne padam. Ne dam niti ficka eni **** zavarovalnici.

(odgovor članu Nikoletka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 9:56:05   
Anonimen
ne nasedajte takim marketinškim potezam! vse kar je podajeno je z nekim razlogom podarjeno,...živuser posted image


(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 10:48:41   
lelaval
Jaz ne nasedam takim potegavščinam. Tast je bil med prvimi, ko je bil Safe invest (upam, da sem prav napisala), in, ko je po 10 letih dvignil, ni dobil toliko denarja, kot bi ga naj - takorekoč dobil je le toliko, kot je vložil, pa niti obresti. Tako, da jaz nič na to ne dam. 

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 14:11:56   
Stefka
Delam tudi jaz v podjetju, ki se ukvarja s finančnim svetovanjem, ampak tele finte za pridobivanje strank se mi zdijo pa obupne.
Ne moreš verjet kaj se grejo. V Kranju recimo so stali na parkirišču v mestu in plačevali parkirnino v zameno za podatke, da so lahko prišli domov "svetovat"!

A je to svetovanje? Za kozlat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Družba FINMART
6.12.2007 14:22:39   
Pikaču
Tudi mene so dobili, v vrtcu so delili mislim da, obesek kužka, morala sem dati podatke in mojo telefonsko številko. Potem me je ena gospa poklicala in sva se dogovarjale ene dva dni, nato pa me na dan srečanja pokliče, pa pravi, da je imela prometno nesrečo in ne bo prišla. Od takrat ne duha ne sluha. hvalabogu!!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Družba FINMART
11.12.2007 21:41:32   
lotoska
Kaj pa če daš izmišljene podatke?

Sama imam izkušnjo iz Lj. porodnišnice, kjer sem morala dat podatke da sem prevzela roza škatlo z raznimi vzorčki. In glej ga zlomka, čez dva meseca me kliče agentka  iz zavarovalnice Adriatic. Ko je prišla na obisk, sem ravno imela čas, da sem jo poslušala. Ko me je čez par dni poklicala je prav vsiljivo vprašala kdaj se spet oglasi, da podpišemo pogodbo... Ja sem ji povedala da se ne bo nič oglasila, ker me ne zanimajo te natege.
Če bom še kdaj morala dat kakšne podatke, se bom mal z,otla pri telefonski, pa pri naslovu... Zakaj pa ne?

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Družba FINMART
12.12.2007 7:43:49   
blanci12
Pozdravljeni...nisem mogla kaj, da nebi nekaj dodala. Ne vem kako razmisljate, vendar se mi zdi, da nikakor ne za prihodnost nasih otrok, kaj sele svojo prihodnost. Vem, da je tezko razmisljati o nesrecah in podobnih stvareh, vendar se dogajajo, zato si ne zatiskajmo oci. Sluzbe? so vecene?? Ali se bodo nasi otroci lahko preziveli, si placali solnine, kupili stanovanja???
Vlagajmo v prihodnost, za socialno varnost in financno varnost. Bodimo odgovorni! Vse prevec slisim stvari, ko otroci ostanejo brez obeh starsev...sami, brez vsega...je kdo pomislil na najhujse?!?
lp

(odgovor članu akaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?