|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:17:40   
Anonimen
Zanima me kakšno navado imate vi glede obdarovanja prijateljčkov  vaših otrok?

Jaz sem mnenja, da naj se podarja kaj manjšega, pa še to tistim prijateljčkom s katerim se moj otrok redno videva oz. igra, enkrat na teden, na 14 dni. V času pred novim letom pa se vedno pojavi problem ker se nekatere izmed mojih prijateljic (ki imajo otroke) in se vidimo mogoče enkrat na 3,4 mesece, "odločijo", da je čas, da se dobimo in potem mojemu otroku kupujejo oh in sploh darila. Meni se to zdi neumnost, ker se potem pričakuje, da tudi jaz njihovim otrokom moram kupiti oh in sploh darila, kar pa meni ne pade na misel. Sem mnenja, da z darili res ni treba pretiravati ( v smislu da je treba obdariti vse ki jih poznaš, pa tudi otroku ni treba da dobi darilo čisto od vsakogar), pa tudi finančno nisem v taki situaciji, da bi zdaj noro zapravljala. Potem pa je nerodna sitaucija, ko bi jaz drugemu otročku podarila kinder jajček ali kakšno drugo čokoladico, vem pa da bo moj otrok dobil ne vem kake hude kocke.
Pa ne me narobe razumet, ampak gre samo za tiste s katerimi se res redko videvamo.

(in si posledično tudi nismo preveč blizu).

Kaj bi vi storile v tem primeru?

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:20:54   
lelaval
Midva kupiva le mojima nečakinjama, ker smo si res blizu. Ampak eno majhno malenkost - tudi bratu in svakinji. Svakinja pa tudi kupuje večja darila, a je moj dejal: če hoče - pa naj - saj sva ji že večkrat rekla, da naj bo v manjšem znesku, a ona se hoče izkazat (čeprav sva finančno midva višje). Res, da je najmanjši krstna botra, a sva ji rekla, da naj to ne bo vzrok. 

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:25:13   
mert
Pri nas je navada, da se drugim otrokom da kakšna malenkost .
Bodisi kakšne sladkarije, nogavičke, kakšna mala igračka, ali pa kar kaj večjega za vso družino skupaj. Kakšna družabna igra, 2 kilska nutela user posted image  (za večje družine seveda),...
Nikakor pa ne kupujemo daril kar povprek, ker so potem tudi otroci vsi zmedeni in ne vejo več od koga naj realno pričakujejo darilo in od koga ne. Pa tudi preveč je vseh stvari in izgubijo svoj čar in pomen. 
Jaz bi na tvojem mestu kupila samo malenkost - kot si rekla in bi potem staršem svoje mnenje tudi povedala - čisto tako prijateljsko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:29:03   
Naja31
Tudi jaz sem takega mnenja, samo malenkost. Še posebej če se ne videvate redno.
Še pri tistih s katerimi  redno obiskujemo bomo podarili kaj manjšega.

Meni gre to množično podarajanje daril kar na živce.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:37:11   
lelaval
Meni gre to množično podarajanje daril kar na živce.


Meni isto


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 11:38:14   
taja27
jih ne obdarujemo, razen kakšne sladkarije, če se slučajno vidimo med prazniki.

obdarujemo pa otroke iz žlahte in otroke dobrih prijateljev, s katerimi se redno videvamo in nam veliko pomenijo. odraslim pa podarimo kakšno malenkost, kot pozornost. tega se sicer ne držijo vsi in strašijo z nekimi dragimi darili, ampak midva se ne dava in kupujeva malenkosti (kot smo dogovorjeni) pa čeprav zgledava kot vesoljca.

sem pa letos nesla v vrtec darilčka za Avine 'sošolce' - male barvice s šilčkom (ki jih imamo v firmi za novoletna darila za otročke) in kinder jajček. je blo vredno za vse iskrice v malih učkah!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 12:31:57   
tinatona
Enako kot večina... Darila kupim tistim s katerimi se dosti družimo in seveda domačim. Za one s katerimi se ne družimo dosti pa samo kako čokoladko ali kaj podobnega... če se ravno najavijo na obisk. Saj vendar nimam čudežne denarnice ki se nikoli ne sprazni...

LP

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 13:10:12   
Lenny
Ne pretiravamo. Darila kupiva za bratrančevo hčerkico in za otroka dveh najboljših prijateljev, s katerimi se tudi drugače veliko srečujemo.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obdarovanje drugih otrok
19.12.2007 13:16:38   
Peteršilj
pri nas pa je velika žlahta in veliko otrok, njihovi starši so večinoma vsi dobro finančno podprti, ampak ne kupujejo mojim otrokom nič in mi nič njihovim. Najboljše se je nor naret in prideš najceneje skoz.
Jaz sem tri leta nazaj kupila celi žlahti, vsakemu neko malenkost.Kaj pa sem dobila nazaj? En velik, prazen NIIČ. Tako ne podarjamo več nič in tudi nič ne pričakujem. Še na rojstni dan se ne spomnijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?