|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 12:36:40   
blazka
Naš fant ima 2 leti in pol. Trenutno ima norice, vročine sicer nima, pikic pa ima kar precej. Ne vem, če ima tudi kakšno v nosku, ker mu zelo pogosto teče kri iz nosa. Vedno iz ene in iste nosnice. Saj mu je ene dvakrat ponoči tekla kri tudi že prej, ne pa po dvakrat na dan. Me kar malo skrbi.

Nisem zasledila take teme, zato vas sprašujem, če je bilo tudi pri vas kaj podobnega. Aja pa še to. Zdaj čakamo, da norice dobi še naša tamala (6 mesecev). Kako so pa dojenčki z noricami?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 12:49:35   
Anonimen
Za kri iz nosa ne vem, ampak od pikic naj bi je bilo malo. Če pa mu je tekla že prej ... ne vem, eni imajo neke tanke žilice v nosu in prej zakrvavijo. Pri hčerki od mojega je že tako, drugače ji ni nič.

Dojenčki pa ravno tako dobijo norice kot večji otroci. Tudi če dojiš, nima to nobene veze. Ker protitelesa so v materinem mleku samo proti tisti bolezni, ki jo mama trenutno preboleva.

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 13:22:11   
blazka
Ja, saj vem, da jih bo po vsej verjetnosti tudi tamala dobila. Zanima me, v kako hudi obliki se pojavijo pri dojenčkih? A so fejst bogi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 13:27:06   
aezzy
glede krvi iz noska, ker si napisala, da je bilo ze prej, lahko,da imate presuho noter. zaradi teh radiatorjev je suh zrak, sploh ponoci, kaksen vlazilec zraka, jaz ji dam na radiator posodo z vodo. je res bolje.
moja tasca je vzgojiteljica in so zadnjic morali dati vlazilec zraka v vrtec, ker eni res niso mogli spati.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 13:34:34   
blazka
Imamo na radiatorjih mokre brisače, pa tudi posode z vodo, kjer radiatorji niso v dosegu otroškim ročicamuser posted image . Bomo pa probali še z vlažilcem zraka v sobi od tamalga. Upam, da bo pomagalo, ker je res grozno ob treh ponoči videt otroka krvavega čez pol obraza!

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 13:41:44   
beti 1
Pozdravljena!

Nočem te strašit ampak za vsak slučaj raje poglej izpuščaj od noric po koži, če so izpuščajčki tudi krvavo obarvani morata čimprej do zdravnika, ker norice lahko povzročijo motnjo strjevanja krvi, ki pa se jo da pozdraviti v bolnici. Lahko pa ima samo izšuščajčke na takih mestih, da mu teče kri iz nosu, sploh ker praviš, da mu je že prej tekla in da ima izpuščaje tudi v ustih. Upam, da se hitro pozdravite!!!
Pri mlajši predvsem pazi če se ji bo izpuščaj pojavil, da bo pod pelnico čimbolj suha, saj vlaga olajša širjenje izpuščaja.
Lepe praznike

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Norice pa še kri iz noska!
25.12.2007 13:42:02   
Maxica
Našemu triletniku pogosto teče kri iz noska. Sva bila zaradi tega tudi pri specialistu ORL, pa je rekel, da moramo paziti, da se mu notri ne zasuši, saj mu potem tisto rani malo bolj tanke kapilarce. Tako da mu pogosteje zlivamo fiziološko, da ima čist nosek, je pa to tudi precej podedovano, saj ima mož še vedno s tem probleme, meni je pa tudi pogosto tekla, ko sem bila majhna.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?