|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 8:54:15   
Bety upa
Punce,

Vljudno vas prosim, če mi naredite uslugo in opravite test BC. Lepo prosim, če je to možno.

Zanima me, če sem jaz edina, ki ima ta test pozitiven in pri meni ta črtica ne postaja nič bolj močna, kot je. Pojavi se v 10.minutah in čez čas postane bolj močna, vendar še vedno zelo rahla in ravno takšna je že cel teden.
Jaz sem danes že 29.dan po abrazio. Čakam M.

Pa vnaprej hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 9:38:51   
Anonimen
Lahko da je v tebi še nosečniški hormon, pa ti zato kaže pozitiven test. Meni je je G rekel, da še nekaj časa ostane nosečniški hormon v telesu, ki se počasi izloči.
Lahko pa da si zanosila, če si imela odnose..ne vem.

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 9:54:04   
Joob
No ko sem bila na ginekološki po abraziji naslednji dan, smo se s sestrami mal pogovarjale...in sem se pritoževala, da sem mislila, da bojo šle kile hitro dol...ne pa gor....bila sem v 14/15 tednu nosečnosti, ko sem imela UPN...sedaj imam 6 kil več kot pred zanositvijo...in so mi rekle, da je hormon vsaj še tri mesece v tebi in da je treba telo pustiti na miru...tko, da potemtakem sklepam, da ti je test zaradi hormonov pokazal poz..

_____________________________

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 10:35:48   
soncece24
Preberi si navodila od CB-ja: tam ti piše, da je lahko test še 9 tednov po SS lažno pozitiven. user posted image

Bety, želim ti, da se ti vse uredi čim prej in da bo CB čim prej spet pravilno pozitiven. user posted image user posted image


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 10:36:44   
Bety upa
Pušenjak pravi, da se največ v 14 dneh hormon mora popolnoma izločiti iz telesa....? ?!?!user posted image

Hormon se ne nahaja v telesu, temveč ga izloča posteljica. In če le-to odstraniš, se nima kaj več izločati. Lhko samo počakaš, da se koncentracija z vsakim dnem zmanjša. V primeru, da v sebi nosiš zarodek, ki je odmrl, pa ti hormon ßhcg pada kljub temu, in to 50% vsak drug dan. Če pa naredijo še abrazio....hmmm...Potem pa, po moje, Pušenjak ima prav....

Verjetno še nobeni ni prišlo na misel, da bi naredila po abrazio test....in zato ne vemo zagotovo, kaj se dogaja....Samo jaz, neumna radovednica..user posted image

Ne zamerite, samo mi to vse gre resnično na živce. In danes celo (sanjam) vidim, da mi je test pokazal bolj močno črtico....user posted image user posted image ....Mislim, res sem prfuknjena....Pa zjutraj sem šla na WC normalno. Potem sem spila več kot 2dcl mešance kisa, vode in jabolčnega soka; Skuhala si kavo in z mlekom spila 2x 2dcl in med; Pa spila sem nekaj vitaminov in splaknila s vodo....In šele po vsej tej tekočini, čez 10 minut šla na WC in naredila test, ki je pozitiven.....user posted image user posted image user posted image .....Pomeni, da je tega hormona kar nekaj.....jojjjj....Dobro je, da nekje lahko povem vse, kar mislim, na RR recimo,  in da mi je potem lažje..

Pustimo času čas...user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 10:56:06   
Anonimen
Nič nisi neumna Bety, sej smo tukaj zato, da si pomagamo, da si prisluhnemo.
Vem da ti je težko...zato smo tu.

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 11:05:59   
tassi1
sta po abraziji kaj user posted image ?možna je nova user posted image ,...
da pa boš sigurna,pojdi na pregled!!!naj ti tudi pregledajo hormon v krvi!!!

pa sporoči kaj se dogaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 14:52:22   
*talcy*
BETY UPA....TA HARMON IMAŠ V SEBI VSAJ ŠE DVA MESECA ...TAKO DA JE TO ZIHR TO...TUD JAZ SEM DELALA TEST PO ABRAZIJI PRIBLIŽNO 40 DAN PA JE POKAZAL + ....POL SEM GA DELALA MESEC KASNEJE PA NI BLO NČ...TKO DA BO TO VERJETNO TO....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 19:36:42   
Bety upa
Pušenjak pravi tako:


//
Re: zanositev isti mesec po splavu novoNapisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 04.01.2008 14:35

na srečo nisem niti avtor omenjenega teksta niti ne vem, na osnovi česa bi lahko ugotovili takšne razlike med prekinjeno nosečnostjo in stanjem po porodu. Dejstvo je, da se po popolni odstranitvi nosečnosti iz telesa hCG znižuje po načelu "razpolavljanja vrednosti v konstantnem času", kar pomeni, da vsaka 2 do 3 dni vrednost pade na polovico. Od 20. tedna dalje so vrednosti ßhCG do konca nosečnosti nekje med 10.000 in 40.000, najvišje vrednosti pa so dosežene okrog 12. ali 13. tedna in dosegajo nekje od 100.000 do 150.000 ie/ml Če najvišjo možno vrednost 150.000 "prepogibamo na pol" vsake 3 dni, dobimo vrednost pod 40 ie/ml v 36 dneh, kar je najpočasnejši možni padec vrednosti. Kako so prišli avtorji do 9 tednov, mi ni jasno. V povprečju pa vrednosti hCG pod raven dokazljivosti upadejo v 2 do 3 tednih. Dokler se hCG ne izloči do določene pražne vrednosti pa je test nosečnosti seveda lahko pozitiven. To pa sem domneval, da veste.  //Spregledal sem podrobnost, da je bila potrebna abrazija zaradi prazne vrečke, to pa bi utegnilo biti zametek molarne nosečnosti, ki se že prične brez zarodka in izloča nadpovprečno visoke količine hCG hormona. V tem primeru bi utegnili do 9. tedna doseči tudi vrednosti ßhCG nad 300.000 kar je dovolj visoka osnova za dolgotrajnejši lažno pozitivni test po abraziji.// //Prazna vrečka pri meni ni bila. Pri meni je plodek živel, srček utripal in je veselo rasel. Jaz sem imela abrazio v 10.tednu (odmrl plod že v 8.tednu in je hormon že prej začel padati!)....In, če je test že pozitiven, bi mogel počasi biti vse manj pozitiven, kar se pri meni ne dogaja, očitno. Sumim, da je ostal en majhen košček, ki se bo sčistil s prvo M. Skoraj nemogoče bi bilo, da gre za novo nosečnost (čudež).Tako. Tudi to dilemo smo rešili. Jaz pa bom še naprej delala teste, da vidim, kaj se dogaja.user posted image ..ker sem firbčna kot kokoš..user posted image . Vam pa hvala za sodelovanje v debati in čimprej zagledajte taprave user posted image user posted image LP

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
4.1.2008 21:26:19   
Rubin.
Sorry, ampak ne razumem, kaj bi s temi testi rada dokazala? Oz. zakaj jih delaš. Če te kaj mori, pokliči g. in jo vprašaj oz. se naroči na pregled.

Kot ti je ena pred mano napisala, test je lahko pozitiven še 2 meseca po abraziji in res je tako. In to drži - dokazano.
Pušenjak, ni bil noseč in ni imel abrazije, on lahko samo na osnovi medicine razlaga (pa da ne bo pomote, ga zelo cenim in sem ga tudi sama že spraševala za mnenje). Ampak človeško telo je živ organizem in sposobno čudeže oz. lahko reagira tako ali drugače.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
7.1.2008 18:12:30   
Naja30
Ko sem jaz imela ss v 10t, mi je prav tako rekla G, da je lahko hormon v telesu prisoten 2-3 tedna. Potem pa se izloči, če ne prej do prve M.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vljudna prošnja za vas, punce
8.1.2008 8:20:15   
Bety upa
Naja3, tudi jaz mislim, da je to, kar si napisala edino res....

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?