|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
17.1.2005 10:09:20   
Maxica
Še nekaj-kateri obrok ste kot prvega zamenjale z rižolinom oz.drugo gosto hrano? A je to bolje zajtrk ali večerja? Če prav razumem, naj bi bila za kosilo kakšna mineštrca ali sadna/zelenjavna kašica? Joj, jaz bom res zdej zdej diplomirala iz vsega tega:zmeden:...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
17.1.2005 10:19:35   
Anonimen
Jaz sem začela s sokovi - korenček in pesa v dopoldanskih urah. Zaradi možćnih krče, da ne bi bili ponoči. Pa jih ni bilo.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
17.1.2005 10:25:17   
NinKa
Tut jaz sem takrat skoraj diplomirala. Jaz sem mu zacela s korenckom malo pred kosilom -takrat se mlekom. Pa ni hotel. Pol sem probala s sadjem -takrat sem se kupovala Hipp, ker se mi je zdelo, za tisto eno zlicko kolk je na zacetku pojedel brezveze rezat cele jabolke in banane.

Do enega 6 meseca ni hotel nic kaj jest drugega kot mleko pa grisolino v mleku. Pa sem ga pustila. Vsake kvatre sem probala, ce bo kaj hotel.

Ko pa je dopolnil 6 mesecev pa je prostovoljno pojedel celo Hipp ovo tamalo kasico banane in jabolka. In od takrat je zacel papat vse po tamalem.Nekje pri 10 mesecih pa je jedel ze skoraj vsa kosila z nama.

Moj nasvet, ce ne bo hotel jest od zacetka ne obupat - jaz sem skoraj na korencku, ampak pocakaj, da bo sam pokazal zeljo.

Aja, korencka se danes ne mara.:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
17.1.2005 10:51:11   
Anonimen
najbolje je, da začneš z zajtrkom ali dopoldansko malico. Nikoli namreč ne veš, če bo malega nova hrana napenjala in si boš s tem prihranila nočno vstajanje, ker bo do večera že prebavljeno.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
17.1.2005 17:36:36   
frutka_
Priporočajo, da za uvajanje izbereš dopoldanski čas, nekje med prvim in drugim podojem, ko otrok ni hudo lačen. Začneš s kakšnim sokcem,Vsega poje sprva zeloo malo, nato pa vedno več.

Sicer pa ti priporočam, da pričneš s kakšnim prekuhani jabolkom, ki mu lahko dodaš riževo kašo.

Jaz sem za prvi gosti obrok poskusila riževo kašo pa mu ni bila vše in meni tudi ne...potem pa sem mu dala bananino kašo od Alet in jo je zmazal ko šus.
Sicer pa lahko začneš dodajati tudi prekuhan riž, banane, bučke,...to so nealergena živila.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kateri obrok naj bo prvi gosti?
18.1.2005 16:36:03   
MINEJA
Mi smo začeli s korenčkovim sokom (2 žlički), nato počakali 24 ur in nato z jabolčnim sokom (par žličk) in spet počakali 24 ur. Ker je bilo vse Ok, smo dali prekuhano in zmiksano jabolko, nato bananino kašo in počakali 24 ur, nato banano in jabolko, itd. Potem smo začeli s korenčkom in krompirjem, krompirjem in cvetačo, bučkami in krompirjem ...itd.

Pa pridno papajte!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?