|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozni splavi
13.5.2008 20:48:03   
mimi81
Živjo! Zanima me, zakaj se dogajajo pozni splavi. Jaz sem ga mogla sprožit s tabletko mifeprestona, ker sem krvavela od 16. tedna dalje, v 20. tednu pa je počil mehur s plodovnico, ki je odtekla. Mislim, da mi je počasi začela odstopat posteljica (na to kažejo krvavitve) in na koncu še razpok, ker gre pač vse skupaj. Punčka je bila še živa, pa se je vseeno mogla poslovit. Zanimivo je, da sem imela nekje en mesec pred prvo rahlo krvavtvijo (torej nekje od 12. do 16. tedna) zelo močan, prav rumen izcedek. Ta ni kazal na infekcijo, čeprav še vedno sumim, da je bila, saj je izcedek trajal kar cel mesec, nato pa so se začele postopne krvavitve in neizogibni splav. V naslednji nosečnosti raznmišljam, da bi bila povse brez spolnih odnosov - že od samega začetka, da bi preprečila razne infekcije. Vem, da ima nekaj punc podobne izkušnje, pa me zanima, do česa ste prišle. Kaj bi lahko bil vzrok tako poznemu splavu? Kako ste se pazile v drugi nosečnosti?

Tukaj ne gre za to, da otroku neha bit srček, ampak za to, da nima pogojev za preživetje (pa je lahko čisto zdrav). Res razmišljam, s čim bi morda sama lahko preprečila takšno tragedijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozni splavi
13.5.2008 21:20:47   
LARA25
Pri infekciji oz. vnetju je možno da pride do splava, ker tiste male glivice jejo steno in zaradi tega lahko pride do odtekanje vode. če nosiš punčko je možnost teh infekcij večja , kot pa če nosiš fantka. saj tako je meni razložila ginekologinja in jaz imam prav take izkušnje.

(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?