|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toook bi sexala!
16.5.2008 15:46:36   
mimi81
Mal hecen naslov teme, mogoče, ampak sem precej v dilemi. Imela sem splav v 20. tednu, in takoj še abrazijo, to je bilo pred 18 dnevi. Pred splavom zaradi krvavitev nisva imela spolnih odnosov en mesec. Pušenjak mi je predlagal, naj z odnosi počakam 4 tedne po abraziji, pa sem si mislila, da bom počakala do prve M.

Danes je torej že skoraj 2 meseca, kar nisva, imava pa ravno danes obletnico. Imam še nekaj čisto malega rjavega izcedka, en flekec na dan, pa tudi kak temen košček se najde v njem - ne vem, kaj je to, najbrž se še čisti. Nočem si uničit rodil zaradi parih prezgodnjih splonih odnosov, saj jih bom še potrebovala :)

Kaj je lahko narobe, če bi? Izkušnje? Kaj bi storile v mojem primeru? Ste čakale na M? Jaz se bolj nagibam k temu, da bi vseeno počakala, razen, če mi to res ne bi škodilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toook bi sexala!
16.5.2008 15:56:17   
špelin@
Saj lahko uporabita kondom, da bosta popolnoma brez skrbi - rodil si ne boš uničila user posted image  Midva sva po izgubi otročka v 20. tednu prvič seksala 5 tednov po abraziji (prvo m sem dobila slabe 4 tedne po abraziji).

(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Toook bi sexala!
16.5.2008 16:06:36   
detelja
mislim, da ne more biti nič narobe, če seksata s kondomom....drugače je večja verjetnost, da dobiš kakšno bakterijo ali kaj...sicer pa, mislim, da večjih problemov ne moreta imeti...edino če bo tebe kaj bolelo..možno pa je tudi, da boš po spolnem odnosu imela močenjši izcedek, kar pa je normalno...jaz sem imela v 7. tednu ss in mislim, da sva prvič nekje 12-14 dni po abraziji prvič... seveda s kondomom....glede izcedka pa se morata sama odločit, če vaju moti ali ne...pravijo, da probat ni greh:))))

uživajta

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Toook bi sexala!
17.5.2008 22:17:48   
mimi81
Hvala vama za pomoč pri odločitvi.

Srček itak ni bil za, pravi da morava še mal počakat, mu ni tako težko kot meni in skrbi zame :) No, bomo pa še ene tri tedne čakal, kot špelin@.

Pozdravček in user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?