|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatek za nego
4.6.2008 20:45:25   
Liona
Pozdravljene,

z našim 13-mesečnikom že skoraj eno leto obiskujeva NFT in RA (rojen s 33t). Diagnoza: abnormna nevrološka simptomatika(zmerna hipotonost trebušnih mišic, ekstenzijski vzorec, zategnjene mišice v vratu in ramenih). Ker prej nisem vedela za dodatek za nego, sem prošnjo vložila šele aprila, ko sem dala tudi vlogo za podaljšanje porodniške. Oboje so odobrili. Dodatek za nego naj bi dobivala od maja 2008 do maja 2009. Ampak smo imeli danes kontrolo v RA in bomo z julijem odpuščeni (še vedno vodeni na kontrolah v RA, na NFT pa ne bo več potrebno). Mi s tem tudi dodatek za nego propade?

Hvala in lep pozdrav

_____________________________

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatek za nego
4.6.2008 21:17:09   
Pi-kica 1
Dodatek za nego ni vezan na obiskovanje specialistov. Dobivala ga boš tako dolgo, kot traja odločba. Ko ti poteče, daš vlogo za podaljšanje in priložiš nove izvide.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodatek za nego
5.6.2008 12:21:37   
Anonimen
Dodatek za nego ni vezan na obiskovanje specialistov. Dobivala ga boš tako dolgo, kot traja odločba. Ko ti poteče, daš vlogo za podaljšanje in priložiš nove izvide.

natanko tako. jaz sem dobivala dodatek še preden sem ta malo sploh dobila domov iz bolnice. za dodatek velja samo odločba

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodatek za nego
5.6.2008 14:47:28   
sombica
Tudi jaz sem začela dobivati dodatek šele po enem letu otrokove starosti-mi je povedal za ta dodatek en oče prizadetega otroka-zdravnica mi tako nikoli nič ne pove....no dobivala sem potem ta denar nekako slabi 2 leti in kar naemkrat konec,nobeni izvidi niso pomagali,čeprav otrok še danes obiskuje nft-ima že 7 let....tko da jaz te reči nisem razumela zakaj so mi tole ukinili....user posted image ,no tudi morje so nama obljubljali 3 leta in šele letos gre zares na morje-še to sem ji vse sama zrihtala....skratka obup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dodatek za nego
5.6.2008 16:20:48   
anajmad
To je res tko mim,da po ovinkih izveš za ta dodatek. Men so povedali v porodnišnici,ko sem še bila na EINT. Prvič so mi zavrnili,da nismo upravičeni tega. Poslala sem jimtakšen dopis,da so kr dol padli. Na žalost še zdej obiskujemo DT,hodimo vsako leto na infekcijsko in na pulmologijo. Ti kar lepo dej še enkrat zahtevek,zraven priloži izvide-pa bo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sombica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?