|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   my little baby born
3.6.2008 10:24:32   
Sara3
Pozdravljene,

sej vem že 100x premleta tema, ampak na moja vprašanja ne znajo prodajalke odgovorit.

Moja rožica bo imela kmalu 2 leti pa smo ji misli kupit baby born tistega manjšega.
user posted image user posted image

Tiste, ki imate izkušnje  temi umetnimi dojenčki prosim za pomoč

1. kaj menite, ji kupim tegale manjšega ali kar tistega večjega, ki ima ne vem kakšne funkcije (se mi zdi še premajhna za tega večjegauser posted image )
2. menda se tega manjšega lahko tudi kopa. Kako se pa potem posuši (je mehek). Bom morala potem razlagat naši rožici, da se z dojenčekom ne more igrat, ker se suši (koliko 3 ureuser posted image minimalno)?
3. Zanima me tudi, če pripomočki od večjega bb pridejo v upoštev pri temu???
(kakšna oblekica, pleničke avtosedež,... verjetno ja) Kaj pa duda, copatki, flaška, ki jih lahko kupiš posebej, so uporabni za manjšega bb????

Ko sem to spraševala prodajalke (pa nisem bila v malo trgovinah) mi niti ena ni znala odgovoriti!user posted image

Hvala za pomoč in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: my little baby born
3.6.2008 10:40:34   
Anonimen
Plenicke so mu prevelike - ta BB ima 35 cm, ta velik pa 43 cm. Mislim, najbrz bi mu lahko dala gor plenicko, jaz sem tudi za svojega imela plenicke prav za dojencke, pa ni bilo panike (ker so tiste BB mal drage - vcasih so bile 1000 sit za 5 plenick user posted image ). Oblekce od tavelikega mu niso prav, ker je manjsi. Imajo pa ene tri oblekce prav za tega mini baby borna. Cevlji so mu najbrz tudi malo veliki, ampak se najbrz tudi da uporabit. Flaska od tavelikega BB ti za tega malega nic ne koristi, ker ima tista daljsi cucelj, da lahko tavelikega nahranis in das za pit. Saj dobis flasko zraven.

Vseh funkcij, ki jih ima tavelik BB tvoja puncka zaenkrat najbrz se ne rabi, ampak saj ne bo najbrz imela dojencka samo za tri mesece user posted image Je pa tisti malo zoprn, ker je trd. Od mojega fanta mali ima tega mini baby born (ker pravega nekak ne rabi, ker je fantek user posted image ) pa se ful igra z njim, to, da se ga sme kopat, pa niti ne ve. In ker je mehek, gre z njim spat itd. Preoblaci ga pa nic ne, ima pa sicer se en pajacek (ni originalno od BB, se dobijo v Müllerju).

Koliko casa se pa susi, pa ne vem, ker ga se nismo kopali.

(odgovor članu Sara3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: my little baby born
3.6.2008 10:42:49   
Anonimen
A, imajo zdaj ze tudi sandale za Little BB:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: my little baby born
3.6.2008 10:43:03   
lelaval
Moji najmlajši je svakinja kupila za Božič tega mini BB. Ampak ji sploh ni interesanten - raje se igra z večjimi BB od starejše hčere. Jaz bi na tvojem mestu kupila kar velikega, ne pa mini - zdaj sicer ne bo uporabljala vseh funkcij, važno je, da ga preoblači, vozi v vozičku in nosi v nosilki. Vse stvari od velikega pa so mini BB prevelike, tako, da ne bodo prišle v poštev. Starejša pa se je še lani (pri 10 letih) igrala z BB, tako, da mislim, da če boš dala malo več za BB, bo to vseeno večletna investicija.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Sara3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: my little baby born
3.6.2008 10:52:30   
Anonimen
Jaz sem se igrala skoraj do konca osnovne sole user posted image Dobila sem ga pa pri 7-ih. Samo da sem potem na koncu mu sama sivala oblekce in imam en plasticen zaboj vsega tega. user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)


Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!