|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   triptrap
15.11.2008 22:07:18   
frtina
Pozdravljene!
Zanima me; tiste ki nimate originalnega Stokovega triptrap, katerega imate in če ste zadovoljne z njim...npr. v babycentru prodajajo triptrap firme Kobo?
In izkušnje s stolčkom in mizico Jana iz pikapolonice?

Hvala za odgovore in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: triptrap
16.11.2008 18:43:47   
natasar
Mi imamo neoriginalnega trip trap slovenskega proizvajalca (stol Sigma) in je podoben originalnemu, le varovalo je fiksno (moraš cel stol razmontirati, da vzameš ven varovalo. Imamo pa še enega čisto istega kot Stokkejev, varovalo se lahko normalno ven vzame, smo pa kupili rabljenega, tako da je verjetno že kakih 5 let nazaj bil v prodaji. Kar se tiče stola in mizice Jane, pa nam je bil v uporabi šele po enem letu, ker je sedežni del zelo velik,. Kot mizica in stol posebej pa nam je zelo služil, tudi na potovanje smo vzeli s sabo. 

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: triptrap
16.11.2008 21:49:24   
natasar
Še mogoče pripišem, da smo s trip trapom (z obema) več kot zadovoljni, še posebej pri ta drugem otroku, ki je bolj miren v stolčku. Kakšni so kaj ostali neoriginalni trip trap stoli pa moraš v živo preveriti, ali je kvaliteten in stabilen.

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: triptrap
16.11.2008 22:13:43   
Noel
Tudi mi imamo neoriginalen stolček. Kupili smo ga v Mercator pohištvu in smo z njim zadovoljni. Ima pa zraven tudi mizico, ki je po želji snemljiva in enako tudi varovalo.

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: triptrap
17.11.2008 9:22:33   
Shorty_
imamo kopijo trip trapa stol Nino in smo več kot zadovoljni kupljen je bil v pikapoloniciuser posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: triptrap
17.11.2008 16:10:33   
krtekxx
Mi smo neoriginalna (2) kupili v ANILES-u v Lj-Gunclje, cena za 1 je 42 EUR. Zelo zadovoljni. Je pa naš ta mali ravno ta vikend telebnil v znak iz njega na tla, ker se je sprehajal po tisti polički, ki je namenjena za sedenje. Ampak to nima opravka z varnostjo stola - naš fant preprosto velikokrat veliko tvega.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?