|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 20:17:46   
Anonimen
Naš 11-mesečnik zjutraj vstane pred 7 in je do sedaj šel spat komaj 1x za pol ure. Sem ga prej "tunkala" v posteljo, da bi zaspal, o kje pa?! Sedajle se veselo igra naprej, jaz pa komaj čakam, da gre spat, da lahko vsaj malo pospravim, da ne bo zjutraj vse  v razsulu. Samo po moje bo mene zmanjkal kupaj z njim. Ne vem kaj mu je podnevi, da zaspi in kmalu začne jokati. Če se vležem z njim, zaspi nazaj, drugače ne. Samo jaz nimam časa ležat  z njim v postelji po 2 uri. O ja, na tak način pa spi dlje, ja, sem poskusila pred parimi dnevi. Je možno, da se je kaj prestrašil in zato noče spati. Res sem ga nekajkrat pustila, da je jokal, samo zato, da bi ga navadila samega zaspat podnevi. A je možno, da se je zato prestrašil? Ma ne vem, a znajo biti tako občutljivi ti otroci ali kaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 20:29:19   
blaža
Naš skoraj deset mesečnik tudi ful malo spi podnevi. Včasih dva krat po 40 min ali pa tudi samo enkrat. Je pa navajen od malega, da zaspi sam brez problemov, čeprav imamo čez dan zdej z njim kar precej dela, ker vstaja sam v posteljici in se smeje. ko je v dnevni si mane učke in je ful zaspan, ko pa pride v posteljico, čudežno oživi!user posted image

če ni bil navajen zaspat sam od rojstva in ,če si ga pustila " na silo" da je zaspal sam in da je jokal, je po moje tudi možno, da ga je kej strah.

če spi malo, je pa pač možno tak kot je. Moj ta starejši je tudi spal tako malo kat ta mali in od dveh let in pol ne spi popoldne, zdej jih ima pet. pa je dobre volje in spi dovolj ponoči( 12h)

Jaz bi bla pa vesel, če bi lahko šla s tamalim spaat za dve urceuser posted image . ponoči se zbujamo od 2-6x na noč, ki dela zobke, podnevi pa spi malo. Če bi spal z mano dve urci, bi šla z veseljem. pa k vragu pospravljanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 20:38:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blaža


pa k vragu pospravljanje!user posted image


Ti pa sigurno nisi iz moje družine, a ne?user posted image user posted image user posted image
Eto, zdaj je zaspal v naročju. Tudi dudo je že ven pljunil ven. Upam, da mi uspe spiti še kozares mleka, potem grem pa še jazuser posted image .

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 20:40:35   
blaža
decemberka, pa sej je še mož tisti, ki lahko v mes, ko ti spiš malo pospravi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 21:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

decemberka, pa sej je še mož tisti, ki lahko v mes, ko ti spiš malo pospravi.user posted image


Zjutraj gre, pride na kosilo, se zvečer vrne. Dela tudi za vikend. Tak da...user posted image Ah, bo že boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 23.11.2008 21:19:06 >

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nespeč 11 mesečnik
23.11.2008 21:27:52   
misojka
Naš je dolgo spal po 2x na dan po kakšnih 40 min. Potem je pa kr na enkrat zamenjal in zdaj spi enkrat po dobri dve urici user posted image . Če si še na porodniški ... pa k vr... pospravljanje. Naspi se dokler imaš možnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?