|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč
28.12.2008 19:49:25   
24.teden
Lep pozdrav- spet jaz, no, danes drugačne stvari: in sicer, Maša ni imela pljučnice, samo znake je imela take in so jo pač zdravili z antibiotiki, ki pa ji niso nič pomagali, DR. je rekel, da ima Maša slabo razvita pljuča in so pač ta njen problem . Te dni bo šla še enkrat na CPAP, če ne bo šlo, pa gre na kirurgijo po traheostomo, po vsej verjetnosti bo to... . 

Zanima me, ali je katera mamica imela podoben primer in me zanima predvsem to, kako je na kirurgiji, če nisi doječa mati, koliko in kdaj si lahko pri otroki in ali je možno dobiti za kakšen dan tudi posteljo???? Lahko, da bo Maša tam nekaj mesecev- nihče ne ve, ker je odvisno pač od nje.

Pa hvala za pomoč!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.1.2009 10:30:48 >


_____________________________

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ
28.12.2008 20:47:07   
Andromeda
Ojla!

Mi gremo jutri na otroško kirurgijov KC. Pri otročku si lahko dan in noč, nimajo nobene omejitve. Edino postelj za mamic nimajo. Pa srečno!!! user posted image

(odgovor članu 24.teden)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POMOČ
28.12.2008 21:30:32   
ajataja
Nimam nedonošenčka in ne vem kako to poteka.Vem pa da vam je hudo in zato bi vam rada samo zaželela vso srečo mali Maši pa  želim da čimprej pride domov.user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POMOČ
28.12.2008 22:24:59   
24.teden
Andromeda, zakaj pa greste vi tja?, upam, da ni kaj hudega

_____________________________

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

(odgovor članu 24.teden)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POMOČ
28.12.2008 22:29:39   
24.teden
Sorry Andromeda, sem šele sedaj prebrala, da greste na opracijo kile, vem, da se bo dobro končalo, nič ne skrbi, saj vem, lahko je govoriti, drugo je čutiti...držite se.LP, pa javi, kako je šlo...

_____________________________

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

(odgovor članu 24.teden)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POMOČ
28.12.2008 22:36:51   
gt
Zdravo,

mi smo bili en mesec pred kratkim na otroški kirurgiji v KC. Če je otrok na intenzivni negi si lahko pri njemu od devetih zjutraj do sedmih zvečer. Če je pa na oddelku si pa lahko noč in dan. Meni so dali za ponoči najprej en stol, je pa baje samo eden na B oddelku. Zadnji teden so nam ponudili "apartma" za katerega smo kot "starš ki neguje otroka" plačali 30% cene in sicer 32,40€. Si sama v sobi z otrokom in imaš 3 obroke na dan in seveda posteljo.

Je pa za manjše otroke oddelek A. Za tam pa žal ne vem kako je s posteljami...

Upam da sem kaj pomagal

Gregor

(odgovor članu 24.teden)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POMOČ
29.12.2008 0:16:05   
žabicamala
24. teden, TUKAJ je nekaj napisano na to temo.

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: POMOČ
1.1.2009 21:51:20   
sali
Pozdravljena 24.teden.
Moja hči sicer ni tako ekstremni nedonošenček in v bistvu izvor njenih težav ni v prezgodnjem rojstvu, ampak ima prirojeno bolezen.
Hotela sem ti le napisat, da je bila tudi Tii narejena traheostoma, katero ima sedaj že skoraj tri leta. Bili smo prav tako na otroški krg v KC, najprej na intenzivni in kasneje na oddelku. Na intenzivni so mislim da obiski od 10h-19h, ti tako ali tako povedo. Na oddelku si lahko ves čas pri otroku. Mi smo iz Lj, tako da sem vsak dan hodila v KC. Dokler je otrok na intenzivni ne vem kako je z nastanitvijo mamic (če si doječa mama ti najdejo posteljo nekje v KC med pacienti). Predno naj bi šel otrok domov imaš (če ima otrok kanilo) kot en tečaj oz. učenje nege otroka, takrat si pa ves čas v KC.
Upam da sem dovolj razumljivo napisala, če pa te še kaj zanima pa lahko brez problema vprašaš, lahko tudi preko zs.
Drugače sem pa veliko pisala o problemih s hčerjo na otroci s pp.


Čeprav držim pesti, da Maša ne bo potrebovala traheostome, tudi če jo bo to ni tako hudo. Veliko sreče Maši in tebi, odita močni!

Lp Sali

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?