|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gnojček iz nosu-je alergija ali ne??
30.4.2009 23:12:12   
urssyy
Drage mamice

prosila bi vas za nasvet, predvsem pa me zanima podobnost. Namreč moji hčerkici, ki je stara dobro leto, iže 3 mesece skupaj neprenehoma teče iz noska. Najprej se je začelo z bronhitisom, pa potem alergija na neznano kaj (otekanje celega telesa), potem pa viroza s tem nadležnim izscedkom iz nosu. Občasno je nagnusne zelene barve , sicer pa običajno kot nahod -brezbarvni izcedek. Imele je že 2x vnetje ušesk, zaradi zadelanega noska. Skratka menim, da ni normalno, da otroku teče že 3 mesece nepretrgoma iz noska. Pediater meni, da gre za alergijo, ampak osnovne raziskave niso pokazale ničesar. Kaj naj naredim-posledično je zelo neodporna in stakneva vsako virozo...trenutno sva na terapiji glukozamin (za odpornost) ter sirup proti alergijam-njej pa še kr teče iz noska..... Bojim se ponovnega vnetja ušesk, ter posledično zopet antibiotiki...pa take male ledvičke...v 2 mesecih???

prosim nasvet, izkušnje, mnenje----prosim........
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gnojček iz nosu-je alergija ali ne??
1.5.2009 10:52:01   
Splišni
Pri alergiji teče iz nosu prozoren izcedek, kot voda. Pri nahodu je smrkelj zelen. Tako so meni razložili razliko med izcedkom pri elgiji oz. prehladu.

Je pa moj otrok tudi 3 mesece imel zamašen nos. Po eni virozi se nič več popravilo. Potem sem mu začela dajati Sinupret in se je po kakšnem tednu jemanja pozdravil. Prej pa 3 mesece zabasan nos!

Samo te kapljice Sinupred, zdajle berem, da se lahko daje od 2. leta dalje. Obstajajo pa tudi kapsule, mogoče tiste lahko prej streseš v kakšen Pikovit ali kaj takega. Vprašaj v lekarni. Je pa to res odlično naravno zdravilo za zamašene noske. Jaz kar verjeti nisem mogla, ko so mi znanci pripovedovali. No, zdaj pa verjamem.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gnojček iz nosu-je alergija ali ne??
1.5.2009 15:21:40   
šnucika
kot je Splišni napisala...pri alergiji je voden izcedek.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?